Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim 3 seans yapacaklar dun geceyi uykusuz gecirdik sukur agrilari azaldi bugun...

iyi geceler kızlar
yatmadan listemi vereyim

sabah 9.00
az yağda yumurta
1/2 kk peynir
2 zeytin
2 dilim kadar tb ekmek

16.00 (öğle yemeği yemeye vaktim olmadı)
3 dolma
2 yk ebegümeci kavurması

19.00
4 parça çiğköfte
bol salata
3 çiçek karnabahar haşlaması

21.30
1 portakal

su 1,5 L
1 saat yürüyüş

Hmm şimdi anladımm kötü birşey mi yaptı anlatmak istersen dinleriz
Evet canım yaa. Eltimle kavga etmişler sinirlenmis diye kaynanam kalkmış benim söylediğim şeyi üstüne de katmış değiştirerek elime söylemiş. Halbuki ben söylemedim öyle bişey. Eltim de aramış bana carliyor. Oda kaynanam benle ilgili ne demisse döktü ortaya. Bende 2 sine bir daha evime gelmeyin dedim

Günaydın kızlar kilo bildirimim
Pazartesi 70.1
Bugün 69.9 regl oldum ama olmadım da denebilir kızlar sinirden kesildi çünkü. Çok ağladım yoksa daha iyi olurdu diye düşünüyorum

Ya ben bu hafta okadar dikkat ettim 1 gr bile vermemisim. Belki 100 gr düşer diye dün aç uyudum valla ama geçen haftayla aynı kilom.

Gunaydin herkese bu sabah regli oldum şükür ama tartiya cikmakdan korkuyorum kotu bi gune denk geldi

Günaydın kızlar kilo bildirimim
Pazartesi 70.1
Bugün 69.9 regl oldum ama olmadım da denebilir kızlar sinirden kesildi çünkü. Çok ağladım yoksa daha iyi olurdu diye düşünüyorum
Tebrikler artik 6li rakamlardasin darisi basima

Bosver canını hic sıkma uzak dur ... koy tavrini kafan rahat eder )

Ay canim ya boşver iyi yapmışsın hiç takma eşin yanında olsun arkanda dursun yeter gerisi önemli degil

Kızlar kursa geç kaldım koşa koşa gidiyorum resmen hoca mesaj atmış gelince tartılacağım

regliden dolayı sabit çıktım kızlar üzgünüm inşallah haftaya daha iyi olacak çook şişim

geçen hafta : 71.700
bu hafta : 71.700 sabit

LAydLiNe

Geçmiş olsun, aynı şey benim de başıma gelmişti yalnız bizdeki üstüne katan eltimdi , zamanla konuşmak zorunda kalıyorsun, ama tabiki eski güvenin sevgin kalmıyor mecburi ilişki yani

Günaydın kızlar
Geçen hafta :77.2
Bu hafta :76.9
-300 gr
Yaaa ben bu hafta çok çabaladım zumba yapmaktan canım çıktı, ama hep metabolizmam yüzünden biliyorum resmen wc'ye gidemiyorum ya, herşeyi yapıyorum ama yok çalışmıyor, 1 günde 500-600 gr verebilen ben, 1 haftada bile veremiyorum artık
Ne yapsam doktora mı gitsem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…