kahvaltı(9:20): beyaz sandviç ekmeğine kaşarlı tost + white chocolate mocha(tall)
öğle(16.00): 1 patatesli açma
akşam: yoğurtlu ıspanak 2 dilim kepek ekmek ve ne yazıkki supangle
8000adım atılmış. 1 lt su içilmiş.
Kizlarr kursta patates salatası turşu falan getirmişler ben yemiyorum kuru çay içiyorum
Evet cok tesekkurler dikkat etmeye yavas yavas alısvam su kahvelerden kurtulursam kahvaltı yetişemediğim zamanlarda boyle kotu yoksa cok guzeldir kahvaltılarım :))Canim bu menu olmamış karbon agirlikli olmus.... calisiyorsun degil mi ?
Sabahlari yumurtali peynirli zeytinli yaninda ceviz olan bi kahvalti yapmaya calis gun boyu seni tok tutacak..
Ogle salata izgara et , tavuk , yada tonbalık tercih edebilirsin.
Aksama
Sebze yemegi yaninda yogurt kuruyemis ekleyebilirsin ..
Icecek olarak kalorili hic bir icecegi onermem kremali kahveler vs.. bunlar direkt kalori...
Yeni basladin zamanla oturacaktir.
Yesil cay oneririm canim gunluk 2 fincan yeterli ...Evet cok tesekkurler dikkat etmeye yavas yavas alısvam su kahvelerden kurtulursam kahvaltı yetişemediğim zamanlarda boyle kotu yoksa cok guzeldir kahvaltılarım :))
Kolay gelsin canimGünaydın kızlar yaaaa daha öğle olmadı ben nasıl yoruldum anlatamam. Düşünün artık geçmişe yorum yapamayacak kadar yoruldum bugün
Sizin kurstaki hatunlar sisko olacak ama sen fit hatunKizlarr kursta patates salatası turşu falan getirmişler ben yemiyorum kuru çay içiyorum
Bende kurstan geldiğim den beri televizyon izliyorumKızlar napiyorsunuz. Benim is guc bitti uykusuzum çok spora halim yok. Moralsizim bir yandan.
Valla canım çaresine bakmamız lazım bir şekilde çünkü başka türlü gitmiyor. Hatta sinsi sinsi yavaş yavaş geri geliyorlar. Çok yoğunmuşsun allah yardımcın olsun. İyi dayanıyor valla maşallah kafanız. Ama bu yemek için bir bahane değilkaptanım ne yapacağız bu belalı akşamları... akşamlar kabus. bende işler yine dağ gibi çöktü üstüme. 3-4 gündür proje sonuç raporu yazıyoruz. cuma tez jürisi olarak adanaya gideceğim, daha tezi okumadım. pazartesi bir projenin değerlendirme raporunu göndermem lazım. sınav kağıtlarını saymıyorum. bunlar acil işler bi de... böyle olunca iştahım deliler gibi artıyor. şimdi fena halde fıstık ezmesi yiyesim var... merak etme yemeyeceğim. listemi de yazacağım şimdi... ki ben hergün yazıyorum, bir gün geç kalsam bile
Börek olmamış, su çok az olmuş. Aslında pirinçli yememek lazım ama arada bir dolma pirinçsiz olmuyor. Kahvaltın geç.28 kasım çarşamba
10.00
1 dilim börek
1 kk peynir
şekersiz çay
14.00
2 sk bulgur pilavı
salata
19.00
5 lahana sarma-lahanası bol, pirinci az
1 minik dolma
yoğurt
1,5 L su
LAydLiNe
kötü bir liste...
Ben tekrar niyetlendim 58 e valla acayip bir motivasyon oldu bana. Demek ki yapabiliyor muşum dedim tekrar kendi kendime.ay ne güzeeellll
ben de 54 değerini görsem ne harika olur
Canım yediklerin o kadar sağlıksız ki bunlarla kilo almaman imkansız bırak vermeyi. Su çok az olmuş.kahvaltı(9:20): beyaz sandviç ekmeğine kaşarlı tost + white chocolate mocha(tall)
öğle(16.00): 1 patatesli açma
akşam: yoğurtlu ıspanak 2 dilim kepek ekmek ve ne yazıkki supangle
8000adım atılmış. 1 lt su içilmiş.
Geçmiş olsun canım. Umarım iyidir şimdi eşin. Zor oluyor bütün diş tedavileri. Ben de ihmal ediyorum biran önce benim de gitmem lazım. Diş taşlarıyla büyük derdim var.Dishekime geldim bende esime kanal tedavi uygulanacak bende onu bekliyorum
Hayırdır inşallah canım, neden moralsizsin?Kızlar napiyorsunuz. Benim is guc bitti uykusuzum çok spora halim yok. Moralsizim bir yandan.
Ben yemek telaşına düştüm bugün o kadar uyuşuktum ki hiçbirşey yapasım yoktu anca yaptımKızlar yine terkedilmişlik hissediyorum nerdesiniz
Kaynanam yüzünden moralsizim zaten.Bende kurstan geldiğim den beri televizyon izliyorumuyucam biraz bugün çok ağırlık var üstümde hava çok soğuk sen neden moralsizsin kaynanan gitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?