Burdayım canımzambak86 nerdesin canım?
Gayet güzel bir gün geçirmişsin canım tebrikler. Ama kısıra dikkat et cumaya yakın yemeMenümü yazayım
08:00 = 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
6 7s zeytin
Domates salatalık
10:40 = 4 kaşık kadar kısır (sadece maydanoz vardı içinde)
14:30 = Yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
Bu arada 1 elma 1 muz
19:00 = Mantarlı et sote yiyorum şuan
Su 2 lt yarısı detoksLAydLiNe
Ekmek normal miydi? Normal değilse harika bir menübugünkü menüm
8.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates
13.30
4 küçük parça tavuk göğsü
1 domates
1 kase yoğurt
19.30
5 kaşık kıymalı patlıcan
yarım kase yoğurt
2 lt su spor yok
Teşekkürler kaptanım Evet dikkat edeceğim ama bende fena halde şişlik var regl olmam lazım inşallah yarın olurumGayet güzel bir gün geçirmişsin canım tebrikler. Ama kısıra dikkat et cumaya yakın yeme
Geldim canim gezmelerdeydim
Bazen vücudu şaşırtmak lazım canım. Sen uzun süredir aynı düzende besleniyorsun ve ben iki öğüne hep karşı oldum. En az 3 öğün mutlaka yenmeli. Diyetisyene gitmeden de deneyebilirsin bence bu 3 öğün meselesini. Çünkü 6 öğün için az kilolusun ve deneyimlisin.Aksam avm gittim ve bir arkadasimi gordum 11.5 kilo vermis 2 ayda ve hic spor yapmamis ben şokdiyetisyen esliginde 6 öğün beslenmis ustelik calisan hatun her öğünü atlamadan yaptim diyor....
Ayyy yolda esimle konustum ocak ayina kadar kilo verdim verdim olmazsa bende o diyetisyene gidecem
Bir de şu küçük kaçamaklarımız var ya bizim önemsemediğimiz lavaş gibi. Yemememiz lazım. Bir de sen zor kilo verebilen bir insansın ama kaçamak yapmadığında çok güzel veriyorsun. Suyu 2.5 yaparsan daha iyi olur.Bugun menu
Sabah 10.00
1.5 yumurta
9 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kızarmis form ekmek
Mandalina
Ara
5 findik
5 badem
1 avuc kuru üzüm
Aksam 17.30
1 adana
Kucuk lavas 1 dilim
Salataaa
2 lt su içildi..LAydLiNe
40 dakika yürüyüş yapildi...
Harika bir resim umarım hepimiz bir gün bu rakamı görürüz çıktığımız tartıdaEki Görüntüle 2210297 Kızlar şu tartının güzelliğine bir bakın yaaaaaaa şu an açlıktan ölmek üzereyim ama bu foto beni fena gaza getirdi
Kızlar acayip kötü bir öz eleştiri yapacağım. Neden böyle oldu bilmiyorum ama psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bir de bir süredir kan tahlili yaptırmadığımı fark ettim. Ne zaman yediklerime dikkat etmeye başlasam ağzımda aftlar çıkmaya başlıyor. Umarım önemli bir sebebi yoktur. İşin sağlık kısmını geçtim ama psikolojik kısmana çözüm bulmam lazım.
Hafta sonu bahsetmiştim çok kötüydü. Hem de bayağı bayağı fazla ve gereksiz şeyler yedim. Cumartesi dışarıda yediklerime pazar evdekilerde katıldı. Pazartesi çok iyiydi ama tartı bir türlü oynamadı. Dün öğlende yemekte türlü, çorba, kıymalı börek ve komposto vardı. Çorba ve türlü tek başına yeterli gelmeyince diğer ikisini de yedim. Akşam eve gidince kendimi durduramadım. Beyaz ekmek bile yedim üzerine bir de lokma tatlısı eklenince çok kötü bir akşam oldu. Sabah tartıda saçma sapan bir sonuç gördüm. Sıkı durun cumartesi gördüğüm 65.8 in üstüne bu sabah tartı bana 68 dedi. Cuma bildirim kilom ise 66.1 yani 1,9 kilo fark var. Bu kadar fark olması imkansız biliyorum ki bunun birçok kısmı ödem ama canım çok sıkıldı. O yüzden bu sabah yeni kararlar aldım. Artık sadece cumadan cumaya tartılacağım. Veee ne olursa olsun kaçamak yapmayacağım. Cumaya çok az kaldı. Elimden geldiğince bu + kilodan kurtulacağım ama inşallah listeyi kötü etkilemem. Çok üzgünüm. Veee bundan sonra her gün menü yazacağım. Yazmazsam kızın bana
Eki Görüntüle 2210297 Kızlar şu tartının güzelliğine bir bakın yaaaaaaa şu an açlıktan ölmek üzereyim ama bu foto beni fena gaza getirdi
Çalışıyorum canım öğretmenim. İlahiyat mezunuyum ama universite olarak çocuk gelişimi okuyorum.pişman oldum ama başladım bikere.merhaba... ben senin çalıştığını sanıyordum. ders çalıştığını okuyunca kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?