Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım

08:00 = 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
6 7s zeytin
Domates salatalık

10:40 = 4 kaşık kadar kısır (sadece maydanoz vardı içinde)

14:30 = Yoğurtlu haşlanmış karnıbahar

Bu arada 1 elma 1 muz

19:00 = Mantarlı et sote yiyorum şuan

Su 2 lt yarısı detoks LAydLiNe

bugünkü menüm

8.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates

13.30
4 küçük parça tavuk göğsü
1 domates
1 kase yoğurt

19.30
5 kaşık kıymalı patlıcan
yarım kase yoğurt

2 lt su spor yok

Gayet güzel bir gün geçirmişsin canım tebrikler. Ama kısıra dikkat et cumaya yakın yeme

bugünkü menüm

8.00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 domates

13.30
4 küçük parça tavuk göğsü
1 domates
1 kase yoğurt

19.30
5 kaşık kıymalı patlıcan
yarım kase yoğurt

2 lt su spor yok
Ekmek normal miydi? Normal değilse harika bir menü

Aksam avm gittim ve bir arkadasimi gordum 11.5 kilo vermis 2 ayda ve hic spor yapmamis ben şok diyetisyen esliginde 6 öğün beslenmis ustelik calisan hatun her öğünü atlamadan yaptim diyor....

Ayyy yolda esimle konustum ocak ayina kadar kilo verdim verdim olmazsa bende o diyetisyene gidecem

Bugun menu
Sabah 10.00
1.5 yumurta
9 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kızarmis form ekmek
Mandalina

Ara
5 findik
5 badem
1 avuc kuru üzüm

Aksam 17.30
1 adana
Kucuk lavas 1 dilim
Salataaa

2 lt su içildi.. LAydLiNe
40 dakika yürüyüş yapildi...

Bazen vücudu şaşırtmak lazım canım. Sen uzun süredir aynı düzende besleniyorsun ve ben iki öğüne hep karşı oldum. En az 3 öğün mutlaka yenmeli. Diyetisyene gitmeden de deneyebilirsin bence bu 3 öğün meselesini. Çünkü 6 öğün için az kilolusun ve deneyimlisin.
Bir de şu küçük kaçamaklarımız var ya bizim önemsemediğimiz lavaş gibi. Yemememiz lazım. Bir de sen zor kilo verebilen bir insansın ama kaçamak yapmadığında çok güzel veriyorsun. Suyu 2.5 yaparsan daha iyi olur.

kaptanım ne yapacağız bu belalı akşamları... akşamlar kabus. bende işler yine dağ gibi çöktü üstüme. 3-4 gündür proje sonuç raporu yazıyoruz. cuma tez jürisi olarak adanaya gideceğim, daha tezi okumadım. pazartesi bir projenin değerlendirme raporunu göndermem lazım. sınav kağıtlarını saymıyorum. bunlar acil işler bi de... böyle olunca iştahım deliler gibi artıyor. şimdi fena halde fıstık ezmesi yiyesim var... merak etme yemeyeceğim. listemi de yazacağım şimdi... ki ben hergün yazıyorum, bir gün geç kalsam bile

28 kasım çarşamba

10.00
1 dilim börek
1 kk peynir
şekersiz çay

14.00
2 sk bulgur pilavı
salata

19.00
5 lahana sarma-lahanası bol, pirinci az
1 minik dolma
yoğurt

1,5 L su

LAydLiNe

kötü bir liste...

kahvaltı(9:20): beyaz sandviç ekmeğine kaşarlı tost + white chocolate mocha(tall)
öğle(16.00): 1 patatesli açma
akşam: yoğurtlu ıspanak 2 dilim kepek ekmek ve ne yazıkki supangle

8000adım atılmış. 1 lt su içilmiş.

Günaydın güzellikler kahvaltımı yaptım şimdi kursa gidiyorum Tartı öncesi son gün hafif beslenelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…