Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanırım hepimizin genel yanlışı bu canım. Sabah kararlı başlıyoruz ama devamı gelmiyor.tabiki hep diyet olmaz ama bu seviyeye gelene kadar biraz mücadele etmenin lazım. Hedef ettiğin kiloya gelene kadar biraz sabır ve irade.sonrasında kalırsan bile bi şekilde telafi edersin.

Hayir canim gozumden rahatsizim ben

Aksam cok olmus canim , cigkofte durum ve kabak tatlisina gerek yokmus..zaten tatliyi gofretle gidermişsin.

Bugun menu
Sabah kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
1 avuc kuru üzüm
7 findik
7 badem

Aksam 16.00
1 tabak kiyma yemegi
2 yk bulgur pilavi
Salata

Ara
1 avuc leblebi

2 lt su icildi.. LAydLiNe spor yok ama kosusturmali bi gün gecirdim.

selam kızlar
listem gelsin bakalım

3 aralık pzt

8.30
1 haş yum
2 çatal peynir
2 çatal çökelek
1,5 dilim tb ekmek

12.30
3 yk bulgur pilavı
3 kk kadar haşlanmış tavuk göğsü
3 yoğurtlu kabak

16.00
1 elma

19.00
4 et köfte
salata

2 dilim pomelo
1/5 portakal
1/4 elma

su ancak 1 L hatta daha az
niye böyle oldu anlamadım

LAydLiNe

Herkese selam internette sorun vardı gelemedim dünkü menümü yazayım ilk önce

08:15 = 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 6s zeytin

15 gibi = 3 4 hamur kızartması
Zeytin
1yk marmelat

19:00 = 2 elma

Akşam acikmadigim için yemedim su 1.5 2 lt kadar LAydLiNe

Nerdesiniz kizlar ?
Ben ara yapiyorum suan yogurt, yesil elma hurma, badem ,tarcin karisimi

Ben buralardayim biraz agrım var araştırma yapıyorum gelinim mutfaktayı seyrediyorum

Kızlar merhaba,
latiska benim de pazartesi salı çok yoğum bir de perşembe. Pazartesi 2 yüksek lisans, Perşembe 2 doktora, bugün de bir dersim var. Hepsi 3’er saatten. Bugünkü kalabalık olan sınıfım.
Ders bitti İstanbul’un bir ucuna gittim kızımın voleybol antremanı vardı bitti aldım eve yakın bir yerde bir antremanı daha var oraya bıraktım. Şimdi girdim eve dün ve bugünün yorgunluğu çok fenayım.

Iyi akşamlar kızlar eşim evdeydi o yüzden çok giremedim sonrada eksikleri almaya gittik mutfağı falan yerleştir süpür derken bu saat oldu birşey yiyemedim canım da yemek istemiyor kimseler yok gerçekten doğru düzgün gelen listede olup gelen birtek ada81 var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…