- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Sanırım hepimizin genel yanlışı bu canım. Sabah kararlı başlıyoruz ama devamı gelmiyor.tabiki hep diyet olmaz ama bu seviyeye gelene kadar biraz mücadele etmenin lazım. Hedef ettiğin kiloya gelene kadar biraz sabır ve irade.sonrasında kalırsan bile bi şekilde telafi edersin.Sabah güzel kahvaltı yapıyorum kursa gidiyorum gelince olan oluyor. Zaten sabah 7 bucukta kalkıyorum anca kahvalti falan derken evden çıkıyorum yemek hazırlamaya vaktim olmuyor yani çok. Ama bu bir bahane değil tabiki yapsa insan yapar her türlü beynimde o işi bitirmem lazım öncelikle benim
Hayir canim gozumden rahatsizim benGeçen haftayı unutun dedim ama alıntı yapmıştım bir sürü. Hatırlatmamak namına alıntıları direkt cevaplayacağım.
latiska menün aslında hiç olmayacak menü değil. Tam dengeleme menüsü. Yediklerini abartmadan tadımlık yiyorsun. Bu çok güzel bir şey ama biliyorsun ki biz kilo vermek istiyoruz dengelemek değil. Pilav ve künefe fıstık ezmesinin üzerine taç olmuş.
Birprensess canım çok az yemişsin ama sağlıksız olmuş. Daha iyi menüler bekliyorum.
Yonahime canım senin hastalığın tam olarak neydi? Vertigo mu?
M melis08 canım hoş geldin yeniden
ada81 baban hoş gelmiş sefa gelmiş, Allah kolaylık versin
Aksam cok olmus canim , cigkofte durum ve kabak tatlisina gerek yokmus..zaten tatliyi gofretle gidermişsin.Artık menülerimi yazayım
Sabah 8 buçukta
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Saat 10 buçukta
3 mercimek köftesi
Çay
Saat 1 de
1 muz
1 tane gofret (aslında niyetim sadece meyve yemekti ama dayanamadım malesef)
Saat 5 te
1 tabak kuru fasulye
2 tane lahana dolamasi bulgurlu
1 tane cogkofte durum
Ayran
Bikactane kabak tatlısı
Şu 2lt
Spor yok.hafta sonunun yorgunluğunu atamadım üstümden henüz. Yattım uyudum bugün dersten gelince.şimdi mutfaktan temizliğe başlıyorum bakalım Bikac gün sürer.
Aynen canım malesef.Aksam cok olmus canim , cigkofte durum ve kabak tatlisina gerek yokmus..zaten tatliyi gofretle gidermişsin.
Hoşgeldin canım nerelerdesin bakimIyi akşamlar kızlar nasılsınız
Valla çok özledim sizi
Bi geliyim dedim :)
Canim hosgeldin nasılsın ? Kilo ne alemde ? Sık sık gel bizde seni ozledikIyi akşamlar kızlar nasılsınız
Valla çok özledim sizi
Bi geliyim dedim :)
Diyet arastirmasi mi canim ?Ben buralardayim biraz agrım var araştırma yapıyorumgelinim mutfaktayı seyrediyorum
Ağrı o için araştırma yapıyorumDiyet arastirmasi mi canim ?
Anladim canım gecmis olsun ..Ağrı o için araştırma yapıyorum
Sağol canımAnladim canım gecmis olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?