Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar 2 gündür fena gitmiyorum. Saat bilemeyeceğim ama şöyle kabaca özetleyeyim.
9.30 1 dl tahıllı ekmek, peynir, salata
12.30 sütlü kahve, kuru meyve (1kase) yemek götürmüştüm yanımda ama canım istemedi, acıkmamıştım henüz.
Bugün kıymalı ıspanak yapılacaktı. Eve geldiğimde balık kokuyordu, şaşırdım. Eşim yapmış. Ispanak, makarna çorba yapılmış ama ben balığı tercih ettim tabi :)
19.00 fırında hamsi (domates, soğan ve limonlu), 1 dl tahıllı ekmek.

Dün spora gitmiştim. Bugün gidemedim. Yarın gideceğim.

Adacımm akşam çok karbon olmuş
Tartıya yakın bulgur şişkinlik yapabilir
Haş tavuk+salata+çorba süper olurdu bence

günaydın
dün listemi yazmamışım
genel itibari ile kötüydü

9.00
4 yaprak sarma (sabah sabah )
1 elma

12.30
tavuk çorba
makarna salatası-arkadaşlar kırılamadı

16.00
kahve
1 mini çiko
1 bardak mandalina suyu

19.00
ıspanaklı kol böreği
peynir salata

2 L su

dün annem de ben de yoldan çıktık

M melis08
günaydın... kızımı ve öğretmenini yanlış anlamadıysam yüzme takımına girmiş. bunun anlamı ekstra antreman saatleri değil mi...
ama benim sana göre bir avantajım var. kızımın okulu arabayla 5 dk. ben senin gibi istanbul trafiğinde mekik dokuyamazdım..kızların kıymetini bilir inşallah... sırf şehir trafiği ve park sorunu yüzünden bale kursuna devam etmiyor... ettirmiyorum daha doğrusu

annen nasıl oldu...

Merhaba kızlar ben şimdi kurstan geldim makineye çamaşır attım işlere başlamadan bi kahve içiyorum bugün çok isim var komple ev elimden geçecek cuma günü şehir dışına gideceğim bir kaç günlüğüne birsey çıkmazsa inşallah yarın anca kendi işlerimle ilgilenirim o yüzden bugün halledeceğim evi karnimda ağrıyor biraz inşallah şiddetlenmez

LAydLiNe N Nisaca dan haberin var mi kaptanım ne yapıyor kilo verdi mi buraya da uğramıyor bayadır onu merak ediyorum
Yok canım yaaa ne zamandır benim de aklımda umarım iyidir. Okursa burayı yazar inşallah N Nisaca
Akşam en son arada yediklerin fazla olmuş biraz. Onun haricinde güzel.
Geçmiş olsun canım, grip mi başlıyor acaba.

Sana da geçmiş oldun canım.
Teşekkür ederim canım umarım değildir. Dün akşam bir tane tylolhot içtim öyle rahatladım ki anlatamam. Her yerim sızım sızım sızlıyordu. İlaçtan sonra ağrım kalmadı. Mucizevi bir ilaç resmen.
Iyiyim cnm sen nasılsın
Kilomu hiç sorma berbat durumda çok kilo aldım
Kendimi durduramıyorum yedikçe yiyorum
Hoş geldin canım. Dün geçmişi okuyamadığım için şimdi gördüm mesajını.
Bayağı berbat bir menü olmuş canım. Umarım telafi edersin cumaya kadar.
Aynen canım ekstra antrenman demek Bizim de aralığın 17 sinde okul yarışları başlıyor.
Merhaba kizlar nasilsiniz ?

LAydLiNe canim nasil oldun ?
Düne göre daha iyiyim canım. Akşam bir tane tylolhot içtim kendime geldim.

Kızlar bu arada hastalık tek bir konuda işime yaradı. Acayip iştahsızım ve tartıda güzel bir sonuç gördüm bu sabah. İnşallah cumaya daha da güzelini görürüm.

Kızlar bu arada hastalık tek bir konuda işime yaradı. Acayip iştahsızım ve tartıda güzel bir sonuç gördüm bu sabah. İnşallah cumaya daha da güzelini görürüm.
Tekrar gecmis olsun canim , tartinin gulumsemesi super ben spor yapamiyorum babam burada... gelir gelmez grip oldu adamcağız yatiyor iki gündür.. surekli hizmet modundayim katyaya bagladim kendimi

Tekrar gecmis olsun canim , tartinin gulumsemesi super ben spor yapamiyorum babam burada... gelir gelmez grip oldu adamcağız yatiyor iki gündür.. surekli hizmet modundayim katyaya bagladim kendimi

Avantaja çevir bence o hareketliliği spor anlamında Geçmiş olsun babana da

Adacımm akşam çok karbon olmuş
Tartıya yakın bulgur şişkinlik yapabilir
Haş tavuk+salata+çorba süper olurdu bence
Canim haklisin günü erken kapatiyorum diye fazla yedim ...sporda yapamiyorum misafirim var babam geldi gunlerim yigun geciyor...bi an once biraz menulerime sekil vermem lazim..

Avantaja çevir bence o hareketliliği spor anlamında Geçmiş olsun babana da
Sağol canım.. gunum soyle geciyor
Kahvalti herkes farkli bisey istiyor mesala kizim haslama yumurta istiyor babam yağda...herkese ayri kahvalti hazirliyorum onlar yerken ben daha suyumu icebiliyorum...
Sonra meyve suyu sık o makinayi yikamak zaten insani delirtiyor..
Hemen corba koyuyorum esim ogle yemeğine geliyor..
Kizi hazirliyorum baba okula götürüyor.
Evi supur sil lavobalari ovmaca..
Babama ogle yemegi hazırlığı ve herkes farkli yemek istedi bugun
Kizim karnabahar
Babam biber kavurmasi ve çorba
Mutfaktan cikamiyorum spora vakit bile kalmiyor..
Camasir ser topla bunlari anlatmama bile gerek yok sanirim..

Benim de işlerim bitti şükür yemeğimide yaptım oturuyorum ama çok yoruldum eşim gelene kadar biraz dinleneyim yarın da çamaşırlarım kurusun ütü yaparım sonra kisisel bakımlarımı yapıp eşyalarımı hazırlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…