Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 bardak süt

Saat 10 buçukta
1 muz
Bikac tane çubuk kreker(bu saatte çay içiyorum ve acıktığım için mecbur meyve yıyiyirum kilo almayayım diye ama sade meyve ve çay çarpıntı yapıyor mesela dün de elma yedim çay içtim fenalaştım yine dolapta çubuk kreker varmış ondan yedim.bugünde fenalasmamak için Bikac tane yedim.ama kepekli galeta alıcam çubuktan daha iyi vardı aslında bitmiş. )
Çay

Saat 1 de
1 kase yoğurt

Saat 5 te
1 kaşe mercimek çorbası
1 tabak etli yemek
2 kasik bulgur pilavı.
Salata
Malesef Bikac dilim kabak tatlısı.

Şu 2lt.
Spor yok

LAydLiNe

Tatlı haricinde iyi olmuş kilo vermek için değil de korumak için bir menü bence öğle yemeği yememekle çubukları da telafi etmişsin. Spor olsaydı kesin tartı eksiyi gösterirdi

Bugun menu
Sabah kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 kuru kayisi
8 findik
8 badem

Aksam 16.00
1 tabak karnabahar yemeği
2 yk biber kavurmasi
1 kase yoğurt

Ara
2 parca peynir yedim canim cok istedi
1 minik parmak kadar kepekli galeta

2 lt su icildi.
LAydLiNe

5 kasım çarşamba

sabah kahvaltı yok

10.00
sütlü kahve

12.30
1 kase ezo felin çorba
1/2 tavuk but ızgara
salata

19.30
3 kk kadar et kavurma
salata
yayla çorba

21.00
1/2 muz
1 mandalina

1,5 L su

bugün neredeyse bütün annemle hastanedeydim. sadece öğleye doğru bir toplantıya katıldım...o kadar.. 18.30 da çıktık hastaneden
annem için gitmişken ben de boyun fıtığım için mr çektirdim.... bababababa.. dandandandandan...

Günaydın güzellikler mutlu bir gün diliyorum herkese bugün kursta biraz yoğun geçecek zaman seminer var diğer kursdaki arkadaslar gelecek hava da buz gibiye benziyor henüz çıkmadım çıkınca bakıcaz artik

Günaydın herkese
hava tam çalışmalık...gri kasvetli soğuk
biraz çalışayım ben
gününüz güzel geçsin

Ben sabahtan beri durmadan çalışıyorum

Günaydın canım burada da hava öyle kapalıydı ki anlatamam.

Hoşbuldum cnm
Biraz geçmişi okudum hastaymışsın geçmiş olsun

Yaaa kızlar alıntıları alıp cevaplamaya başlamazsan kaydetmiyor sinir oldum. Geçmişi okudum. Alıntıladım. Tam o sırada hastalar geldi bir baktım alıntılar gitmiş.

Metebolizmam çalışmıyor ne yaparsam yapayım kilo vermem durdu gibi moralim çok bozuk bu yüzden motivem sıfır kilo veremeyince buraya da uğrayasım gelmiyor yüzüm yok çünkü

Canım ama öyle olmaz ki buraya gelmezsen zaten kilo veremezsin. Tam seni listeye almışken hiç güzel olmadı bu durum. Biraz çabala lütfen. Menülerini yaz nerede hata yaptığını görelim. Belki fark edemediğin bir şey vardır.

Merhabalar kızlar 3. takım üyesiyimYarın cuma, tartı öncesi yaptığınız özel menüleriniz var mı

Merhaba canım hoş geldin

Özel bir menümüz yok ama mümkün olduğunca hafif beslenmeye çalışıyoruz ama gördüğün gibi bu aralar paylaşım konusunda biraz sıkıntılıyız. Geldiğin için mutlu oldum.

Peki senin özel bir menün var mı?

Merhaba kızlar ,
Nasılsınız nasil gidiyor ?
Merhaba canım ben kursa gittim geldim ufak tefek işlerim vardı onları hallettim bakım yaptım şimdi ara verdim birazdan oturduğum yerde ütü yapacağım belim ağrıyor ayakta yapınca yarın da nasipse yolculuk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…