- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Merhaba canım hoş geldin
Özel bir menümüz yok ama mümkün olduğunca hafif beslenmeye çalışıyoruz ama gördüğün gibi bu aralar paylaşım konusunda biraz sıkıntılıyız. Geldiğin için mutlu oldum.
Peki senin özel bir menün var mı?
Metebolizmam çalışmıyor ne yaparsam yapayım kilo vermem durdu gibi moralim çok bozuk bu yüzden motivem sıfır kilo veremeyince buraya da uğrayasım gelmiyor yüzüm yok çünkü
Kolay gelsin canim , yolculuk nereye ?Merhaba canım ben kursa gittim geldim ufak tefek işlerim vardı onları hallettim bakım yaptım şimdi ara verdim birazdan oturduğum yerde ütü yapacağım belim ağrıyor ayakta yapınca yarın da nasipse yolculuk var
Balıkesir tarafına canım yengemlerle arkadaş gibiyiz onların yanına gidiyorum pazar dönücem eğlence var yarin aksam oraya gidecegiz insallahKolay gelsin canim , yolculuk nereye ?
Iyi eglenceler canim , yedigimize ictigimize dikkat edelim emiBalıkesir tarafına canım yengemlerle arkadaş gibiyiz onların yanına gidiyorum pazar dönücem eğlence var yarin aksam oraya gidecegiz insallah
Oraya gittiğim zaman hiç öyle olmuyor ama dikkat edeceğim elbette inşallahIyi eglenceler canim , yedigimize ictigimize dikkat edelim emi)
Oraya gittiğim zaman hiç öyle olmuyor ama dikkat edeceğim elbette inşallah
AnaammBu kez ben sana sopa göstereceğim ona göre düşünsene şimdi o eğlenceye 38 beden incecik bir elbiseyle gidebilirdin. Oysa sen nasıl gideceksin? Sahi şuan kaç beden giyiyorsun? Belki buraya yazınca sona bir hatırlatma olur
Anaamm
Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın ne var ne yok?
Iyiyim cnm
Kilom aldı basını gitti
Geri gelmek istiyorum ama devamını getirememkten korkuyorum
Ama mesajını okuyunca aynı öyle oldumDimi ama söylesene bakim şu bedenini kaç giyiyorsun bir yüzleşelim
Yalnız son smile bayıldım
Korkma canım otur iyice düşün ve ver kararını. Bak ben yeniden vermeye başladım. Buradan uzak kalınca özellikle listenin dışına çıkınca ister istemez kilo alınıyor. Bence kilo daha da artmadan gel derim.
Cankizzz hoşgeldin seni çok özlemişimIyiyim cnm
Kilom aldı basını gitti
Geri gelmek istiyorum ama devamını getirememkten korkuyorum
Ama mesajını okuyunca aynı öyle oldum
44 giyiyorum
Ahh cnm hergün düşünüyorum da birtürlü başlayamıyorum
Mecbur başlamak zorundayım 100 kiloyu geçtim yine bozmamış olsaydım şimdi 70 olmuştum
Kabul edersen geri gelebilirmiyim
Cankizzz hoşgeldin seni çok özlemişimben seninle aynı durumdayım başladığım yerdeyim kilo olarak neredeyse gel beraber başlayalım yeniden destek alalım birbirimizden herşey daha güzel olur
Ne güzel maşallah iradene hayranım gerçekten çok başarılı bir kadınsın her anlamda seni takdir ediyorumBen 85 kilo olduğumda kendime bir tane 44 beden pantolon almıştım. Dedim ki kendi kendime bir daha asla 44 beden kıyafet almayacağım ve çok şükür ne kadar kilo alırsam alayım en fazla 38 beden kıyafet giydim. Canın bir şeyler yemek istediğinde aklına hep 44 beden gelsin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?