- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Evet bencede çok güzel olur yarışmak iyi fikirBence harika olur hatta birbirinizle yarışabilirsiniz bile
İ Ş T E BUUUUUUUUUUUUUUNe güzel maşallah iradene hayranım gerçekten çok başarılı bir kadınsın her anlamda seni takdir ediyorumbende başaracağım
Yarın sabah tartı bana ne diyecek çok merak ediyorum hayatımın şokunu yaşamasam iyidir geçen hafta 98 küsur çıkmıştım tam hatırlamıyorum bakalım yarın kaçİ Ş T E BUUUUUUUUUUUUUU
Kabul edersen ne demek canım bu takım senin takımın tabii ki gel hemen.. Hatta yarın cuma sabah tartılırsın ona göre başlarızHem sana çok ihtiyacımız var takımımız çok sessiz.
Cankizzz hoşgeldin seni çok özlemişimben seninle aynı durumdayım başladığım yerdeyim kilo olarak neredeyse gel beraber başlayalım yeniden destek alalım birbirimizden herşey daha güzel olur
Yarın sabah tartı bana ne diyecek çok merak ediyorum hayatımın şokunu yaşamasam iyidir geçen hafta 98 küsur çıkmıştım tam hatırlamıyorum bakalım yarın kaç
Cnm benim bende sizleri cook özledim
Tmm kız yarın başlıyorum ins
Ama beni sıkı sıkı tut ki yine bırakmıyim
Biz de seni çok özledik canım
Bugün sabah 1 gofret oglen ekmek arasi kumruUmarım tokat gibi çarpmaz suratına çünkü sınıra çok yakınsın ve menü yazmıyorsun bir süredir. Bugünün menüsünü yazar mısın? Biraz daha yüzleşelim
Cnm bişey sorucam şimdi ben kaç kilo olursam listeye tekrar girebilirim
Biliyorum hemen giremem ama merak ettim
Sende beni tut bende birakmiyimCnm benim bende sizleri cook özledim
Tmm kız yarın başlıyorum ins
Ama beni sıkı sıkı tut ki yine bırakmıyim
Bugün sabah 1 gofret oglen ekmek arasi kumru
Ara ara minik lokumlardan yedim akşam yemeği yemedim ama canım yumurta çekiyor çok tavada yesemmi yemesemmi
Tamam kaptanımVakit daha geç olmadan ye ama ekmeksiz ye. Yanında yoğurt ve yeşillik yiyebilirsin. Peynir ve zeytin yiyebilirsin. Eğer evde tam buğday ya da çavdar ekmeği varsa bir dilimde ondan ekleyebilirsin.
Bakmamız lazım canım kurallara. Ben yarın bakar sana haber veririm liste hazırlayacağım zaman. Normalde ayrıldığın kiloya inmen lazım ama sen izne ayrılalı uzun zaman oldu. Dediğim gibi yarın değerlendiririz. Zaten hemen girmen de iyi olmaz takım için çünkü kilo almış durumdasın. Yarın inşallah güzel bir sonuç alırız çünkü 1 nota aldık geçen haftadan onu sildirebiliriz.
Sende beni tut bende birakmiyimyarın ben yolculuk yapacağım şehir dışına ama burayı aksatmam gelirim
Bugünkü menum
Sabah 9 da
1 elma (geç kaldım cunku)
Saat 10 buçukta
1 küçük tabak patates salatası.
Saat 2 de
1 kaşe yoğurt 1 tane mandalina
Saat 6 da
1 kaşe çorba
1tabak kaşarlı mantar yemeği
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık bulgur
Salata
Şu 2lt
Spor yok.temizlik yapıyorum birkaç gündür oyuzden. Derslere çalışırken evlere bakamadım malum.
LAydLiNe
Vay vayyy kim gelmisTmm cnm olur yarışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?