Hosgeldin canim insallah bu sefer bu kilo verme isini başaracağızBen geldimm ben
Insallah bu hafta listeye girersin canim .. listede ki kişiler icinde azim olur.. az kisi olunca niyeyse benim motivasyonumu etkiliyor cok kişi olalim kapışalımTmm cnm bizahmet bi bakarsan iyi olur
Lisdedeyken insan daha bi hırs yapıyor
Inş bende biranönce geri listeye girebilirim
Hosgeldin canim insallah bu sefer bu kilo verme isini başaracağız)
Insallah bu hafta listeye girersin canim .. listede ki kişiler icinde azim olur.. az kisi olunca niyeyse benim motivasyonumu etkiliyor cok kişi olalim kapışalım
Liste insani tutuyor canim evet listeye girdim kilo vermedende cikmayacamInş girebilirim ama bence hemen girilmez
Birkaç kilo verdikten sonra girerim ins
Sen listeye girdin mi
Ben ve kapışmak
Birbirimizi destekleriz canim motive ederiz guzel kiyafetleri cicileri düşünürüzOff ins cnm ya
Mecbur vermem lazım artık
Liste insani tutuyor canim evet listeye girdim kilo vermedende cikmayacam)
Birbirimizi destekleriz canim motive ederiz guzel kiyafetleri cicileri düşünürüz)
Bugun menu
Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina
Ara
7 findik
7 badem
Aksam 16.00
1 tabak kiymali yemek (menemen gibi)
1 kase yogurt
1 dilim kepekli ekmek
2 lt su icildi ..LAydLiNe
Iyi akşamlar kızlar
Teşekkür ederim canım desteğin için, başka takımdan gelip de ilgilenmem ayrıca hoşuma gitti, inşallah haftaya daha iyi olurum, wc sorunu benim motivemi düşürdüCanım Kaptanını dinle sakın moralini bozma burayı boşladığın an daha kötü olacak. Ben de 2 hafta önce aynı durumdaydım spora zaman ayırdığın zaman motive oluyorsun..İnşallah hedef kilona varırsın..
Zaten çabalayıp da bir arpa boyu yol gidememem benim motivemi düşürdü wc sorunu beni mahvettiCanım ama öyle olmaz ki buraya gelmezsen zaten kilo veremezsin. Tam seni listeye almışken hiç güzel olmadı bu durum. Biraz çabala lütfen. Menülerini yaz nerede hata yaptığını görelim. Belki fark edemediğin bir şey vardır.
Ayyy bu insanlari hic anlamiyorum bi bariz kilo verip ayyyy yok ben diyet yapmadim oyle gitti diyenlere sir gibi diyetini saklayanlari anlamam..Evet destekle benii :)
Benim arkadaşım diyete girmiş
Kaç kilo verdiğini ne yediğini hiç bişey anlatmıyor
Bende baslasammi fln dediğim zmn sürekli konuyu değiştiriyor
En sonunda dedim kiz birlikte yapalım mı
Dur ben kilo verirsem sende başlarsın fln diyor
Resmen istemiyor kilo vermemi
Valla ona çok sinir oldum bende gizlice yapicam
Canim wc icin neler denedin ?Zaten çabalayıp da bir arpa boyu yol gidememem benim motivemi düşürdü wc sorunu beni mahvetti
Insallah canim bu bahara fit girelim yaaaaAy negüzel cnm ins bende girerim
Ayyy bu insanlari hic anlamiyorum bi bariz kilo verip ayyyy yok ben diyet yapmadim oyle gitti diyenlere sir gibi diyetini saklayanlari anlamam..
Birde dunyanin parasini kazanip hala paramiz yok diye aglayan insanlari hic anlamam...
Gercekten karsisindakileri inandirdim mi saniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?