Ya benim rakibim hamiş oldu gitti, ne güzel spor yarışı yapıyorduk onunla, yok bana rakip benim kiloma yakınBence harika olur hatta birbirinizle yarışabilirsiniz bile
O zaman ne yapiyoruz savaş boyalarimizi sürüyoruz azimle başlıyoruz... kilo verince , canim ben biraz daha vereyim anlatirim dersinAynen bende hiç anlamıyorum cnm
Bu kişi bide çok yakın arkadaşım olucak
Diyet konusunu açtığım zaman hemen anında konuyu değiştiriyor
Insallah canim bu bahara fit girelim yaaaa)
Ayagin nasil oldu spor yapabilecekmisin ? En azindan yürüyüş olursa super olurInş yaza kadar verebilirim kilo
En son Türkiye ye geldiğimde 85 kiloydum
Herkes çok kilo almissin demişti
Şimdi görseler şok olurlar herhalde
Yaza kadar 70 yada 75 olmam lazım
O zaman ne yapiyoruz savaş boyalarimizi sürüyoruz azimle başlıyoruz... kilo verince , canim ben biraz daha vereyim anlatirim dersin)
Ayagin nasil oldu spor yapabilecekmisin ? En azindan yürüyüş olursa super olur
Hoşgeldin canımEvet destekle benii :)
Benim arkadaşım diyete girmiş
Kaç kilo verdiğini ne yediğini hiç bişey anlatmıyor
Bende baslasammi fln dediğim zmn sürekli konuyu değiştiriyor
En sonunda dedim kiz birlikte yapalım mı
Dur ben kilo verirsem sende başlarsın fln diyor
Resmen istemiyor kilo vermemi
Valla ona çok sinir oldum bende gizlice yapicam
Bende onu diyecektim kilo verdikce agirlik gittikçe agrilarin bitecekKilo verdiğim zaman çok ağrımıyordu
Ama şuan yine çok kötü
Ama ne olursa olsun günlük 30dk yürücem
Hoşgeldin canım
O nasıl arkadaşmış
Kahve, aç karnına ılık su , ceviz suyu, hurma, İncir, yulaf ezmesi, bol su, kabak,Canim wc icin neler denedin ?
Bende onu diyecektim kilo verdikce agirlik gittikçe agrilarin bitecek)
Yok mu bana diyecektimYa benim rakibim hamiş oldu gitti, ne güzel spor yarışı yapıyorduk onunla, yok bana rakip benim kiloma yakın
Ceviz suyu beni kabiz yapmisti canim, her vucutta farkli tepkiler veriyor... bir malatyali olarak kayisi 3 adet dene canimKahve, aç karnına ılık su , ceviz suyu, hurma, İncir, yulaf ezmesi, bol su, kabak,
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ne duyarsam hemen yapmaya çalışıyorum canım
Kahve, aç karnına ılık su , ceviz suyu, hurma, İncir, yulaf ezmesi, bol su, kabak,
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ne duyarsam hemen yapmaya çalışıyorum canım
Hergun katilim olsa ben ne yarislar duzenlerimde katilim olmayinca icimden gelmiyor... spor kapismalari yaparim her hafta 2 kisiyi esleriz birincinolani seceriz vs ama aksamdan aksama menu veren sayisi bile olmuyor benimde hevesim kalmiyorYok mu bana diyecektim
Benim suan babam geldi spora pek vaktim yok haftaya gidecek ondan sonra basliyacam spor yapmazsak birbirimizeEvet cnm fark etmiştim ztn ozm çok hafif agrım oluyordu
Onu da daha önce denemiştim bende hiç işe yaramamıştı ama yine alayım deneyeyim gün kutusunu, afedersin ben de bol gaz yapıyor sadeceCeviz suyu beni kabiz yapmisti canim, her vucutta farkli tepkiler veriyor... bir malatyali olarak kayisi 3 adet dene canim) ama sari kayisi degil gun kurusu derler o cok faydali..
Malatyanin ilcesi darende eee sende malatyali sayilirsinOnu da daha önce denemiştim bende hiç işe yaramamıştı ama yine alayım deneyeyim gün kutusunu, afedersin ben de bol gaz yapıyor sadece
Benimde annemin babası darendeliymiş rahmetli ben hiç görmedim
Ha evet bunu unutmuşum bende ekliyorum canım, ama vücudum alıştı sanırım hiç tepki vermiyorCnm ben her yemeğe acı ekliyorum yoksa asla wc çıkamıyorum bi dene istersen
Benim suan babam geldi spora pek vaktim yok haftaya gidecek ondan sonra basliyacam spor yapmazsak birbirimizeyapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?