Hoşgeldin canım, ilk bebeğim den sonra ben de çok hırslıydım ve hızlı kilo veriyordum ama 2. de ideal kiloma ulaşamadım bir türlü, 3.de de şuan verme aşamasındayım ideal kiloma daha çok varÇok teşekkürler, çok hırslıydım hergün 45 dk pilates 1 saat dışarda yürüyüş yapıyordum.
Plates çok güzel forma sokuyor, ebru şallının sabah programını takip ediyordum ozamanlar, hafta sonlarıda videolarla devam. Haftada 1 kilo bir kilo gittiği zamanlar oldu tık tık. Diyeti 50 kiloda bırakmıştım ama 48 e kadar kendiliğimden düşmüştüm. Özel bir diyet uygulamadım acıkmadan yemiyor, doyardoymaz yemeği bırakıyordum. Sadece sağlıklı şeyler yiyordum. Aile yapımızda kilo vermeye müsaitti eşimde sğlıklı beslenir hamur işi istemezdi. Keşke yine öyle kararlı olabilsem yıllardır fazlalık 5 kiloyu atamadım gitti
Aynen ya ben de geçen haftalarda öyle oldum, çok spor yapınca da gitmiyor sanki, metabolizma da durunca hepten çakılıp kalıyorsunBen bundanda az yiyordum canim ...artirdim az yiyince kilo veremedim)
canim, sabah simit yerine 1 dilim kepekli ekmek tercih edebilirdin..Bugun menu
Sat 8
Zeytin 4 tane
Peynir kibrit kutusunun yarisi
Haslanmis yumurta
Recel bir cay kasigi
Simit yarsi
Ölen 12
Mercimek corbasi 100 grm
Ispanak pirincli 100 grm
Makarna 3 kasik
Kepek ekmegi 2 dilim
Ara ögun kućuk birtane elma
2 tane elmali kurabiye
Akşam
Patatesli misket köfte 4 kasik
Salata
2 dilim kepek ekmegi
Ara ögun
2 tane ceviz
Gun icerisinde su 1 bucuk litre su
Ya sen çok istikrarlısın maaşallah menün süperBugün menu
Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 findik
8 badem
1 avuc ici kuru üzüm
Aksam.16.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak patlican yemegi
1 dilim kepek ekmek
2lt su icildiLAydLiNe
Sağol canim insallah boyle gider bazen pes ediyorumYa sen çok istikrarlısın maaşallah menün süper
Tamam canım dün link atmıştım orda ayrıntılı yazıyor nasıl yapıldığı
Sadece tek sayı olması gerekiyormuş ben hem maneviyat için yapacağım hem diyet için niyetim i şekilde inşallah ruhen temizlenmiş oluyormuş insan hem inşallah başarabilirim elimden geleni yapacağım Allah ın izniyle
Aynen canım bazen fazla abartıyorlar bende katılmak istiyorum ama eşim izin vermiyor
Aynen canım bazen fazla abartıyorlar bende katılmak istiyorum ama eşim izin vermiyor
Bugün menu
Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 findik
8 badem
1 avuc ici kuru üzüm
Aksam.16.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak patlican yemegi
1 dilim kepek ekmek
2lt su icildiLAydLiNe
Tamam canım haber ederimBazen değil bence herzaman abartıyorlar
Bence onlara öğretiyorlar böyle böyle yapın diye
Kız katılırsan bana haber et tmm mi
Ben bugün başlayacağım canım bir deneyeceğim bakayım inşallah yapabilirimTmm cnm deniyelim ben yarın alıyım
Ertesi gün yapariz olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?