Guzel bi karatay kahvaltısıyla gune basladim canimada81 nasılsın canım. Nasıl gidiyor karatay.
Ben de karatay kahvaltısıyla başlamıştım ama az önce oğlum sıcak simit getirmiş azıcık ucundan tırtıklamış olabilirimGuzel bi karatay kahvaltısıyla gune basladim canim) senin nasil gidiyor ?
vallahi hiçbişey yolunda değil canımasya_01 canim nerelerdesin hersey yolunda mi ?
Harika olmuş canım eline sağlık bugün bende spor yapacağım oh valla motivasyonum geri geldi sağol canım13. Takım spor puanlama
Eliptik dakika =4 puan
Koşu dakika = 4 puan
yüzme dakika =4 puan
Bisiklet dakika = 2 puan
Leslie dakika = 3 puan
Zumba dakika = 2,5 puan
Normal Egzersizler(bacak, kol,yan çalıştırma) 5 adet = 1 puan
Cardio egzersiz ( mekik, squat, plank ) 5 adet = 2 puan
Tempolu yürüyüş dakika = 3 puan
Normal yuruyus dakika = 2 puan
İp atlama 7 adet = 1 puan
Pilates dakika= 3 puan
LAydLiNe [/USER] canım bi bak puanlara değişiklik yapmak yada eklemek istediğin varsa düzeltikten sonra 1. sayfamıza eklermisin ? herkes günlük bu puanlama sisteme bakarak ona göre sporunu hesaplar menü yazarken belirtir....
böylece her cuma kim daha fazla spor yapmış puanlamadan 1. seçeriz))
Hayırdır canım nolduvallahi hiçbişey yolunda değil canımbitik haldeyim.netim de yoktu giremedim sen nasılsın
Kızlarr selam neler yapıyorsunuz bakalım maşallah grubumuz kalabalıklaşıyorben işleri yaptım şimdi oturuyorum bir kaç isim daha kaldı onları da yapayım sonra geleyim
Eline sağlık canımbugün hiçbişey yapmicam temizlik yaptım
Yoruldum oturcam artık
Canim sanirim herkeste hafta sonu kosusturmasi var.... ben carsiya gittim hava cok guzeldi burada....avm gittik eve gel yemek telaşı.. bu arada yine hamaratligim tuttu perdeleri yikiyorum evin havasi degissin diyeHuu huuu herkes spora mı gitti
Rabbim ferah kapilar açsın insallah canim anlatmak istersen buradayiz ....vallahi hiçbişey yolunda değil canımbitik haldeyim.netim de yoktu giremedim sen nasılsın
Rica ederim canim hep birlikte keyifle spor yapip kilolara veda edecegizHarika olmuş canım eline sağlık bugün bende spor yapacağım oh valla motivasyonum geri geldi sağol canım
Hosgeldin canim aramiza
Bende bi temizlik bi gezme gunu gecirdim... yarin babam gidiyor dip köşe temizlik yapip spora basliyacam artikbugün hiçbişey yapmicam temizlik yaptım
Yoruldum oturcam artık
Hosgeldin canim aramiza))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?