Sağlıklı olan o zaten. 500 gr ideal. Her hafta 2 kilo gitse kas kaybı olur yağ olmaz ki. Aynen verdiğin hızda geri alırsın.Ya kizlar nasil 1 hafta sonundaki sonuc 78 den
77.5
Yok kasmıyorum canım. Yiyorum bol bolSen kendini kontrol edersin canım ben inanıyorum sana. Ama lohusayken fazla kasma lütfen vücudunun kendini toplamasına izin ver
Hosbuldum canim :)Merhaba hosgeldin aramiza keyifle kilo vermeler canim...
Hosbuldum canım varmış doldurayim dedim :)Hoş geldin.ben de dun katildim ama böyle forum dolduramadim yaaaeee
Hosbuldum canım sen kac kilosunHoşgeldin canımbenim kiloma yakın birilerini görünce mutlu oluyorum
Günaydın canım :) nasilsin burdaki arkadaş isimlerini öğrenebilirmiyimGunaydin herkeseeee
Sağol canim iyiyim şükür, kizlar geldikce hepsiyle tanisirsin.. ben ada kaptan yardimcisiyim... kaptanimizGünaydın canım :) nasilsin burdaki arkadaş isimlerini öğrenebilirmiyim
Gayet guzel menu canim08:30 bir bayram çikolatası
10:30 zeytin,peynir, az ekmek , maydanoz, domates, salatalık
Siyah çay, azıcık kaşar 2 yumurtalı omlet
16:00 yoğurtlu brokoli
Karnı yarık
Bir mandalina
22:00 bir bardaktan az süt
2ltsu
55dk normal yürüyüş
30 dk tempolu yürüyüş
ada81
Gunaydinnn canimGünaydın mutlu günler dilerim
Canim cok az geliyorsun takima calisiyormusun ?Günaydin.güzel kadinlar.karataycilar kimlerrrrr....?
çok geçmiş olsun canım hemen bildiklerimi anlatayım
**öncelikle sabah aç karnına ilacını alınca 2 saat bişey yiyip içmeyeceksin ki etkisi daha fazla olsun canım..
**kahvaltıda çay içmeyeceksin onun yerine bir bardak portakal suyu yada mandalina suyu içersen demir ilacının emilimi daha fazla olur.. çümkü c vitamini demir emilimini sağlıyormuş....(ben hergün kahvaltıda bir mandalina yiyorum )
** çay içeceksen ki ilk aşamada önermem vucud toplasın kendini yemeklerden 2 saat sonra açık bir şekilde en fazla 2 bardak iç..
**yemeklerin yanında uzun süre ayran ve yoğurt tüketmemelisin canım bunlar demir emilimini yok ediyormuş...
**yoğurt ve ayran yemeklerden 2 saat sonra ara öğün olarak tercih edebilirsin.( ben 1 aya yakın tüketmemiştim )
**günlük bir avuç kuru üzüm tüketilmesi öneriliyor kan yapıcı özelliği var...
** haftada 1 ciğer tüketilmesi öneriliyor ciğer inanılmaz demir kan yapıcı özelliği var... ben her hafta ızgara olarak tüketmiştim.. normalde ciger sevmem ama ızgara hazır dışardan alınca gayet güzel oluyor.. ama evde yapınca
** tabiikii et , et çok önemli kan yapıcı özelliği var yanında bol yeşillikle tüketmen gerekiyor ve salataların booolll limon.. dr bana etin üzerine limon sık öyle tüket demişti... işte c vitamini olayı demir emilimini artırıyor...
**yemeklerin yanında bol yeşillik tüket canım özellikle roka... rokada demir çok fazla... ben sevmezdim şimdi mecbur ara ara yiyorum..
** bakliyatta çok önemli demir için bakliyatta tüket canım ( fasulye , mercimek , nohut ve bulgur )
**fındık fıstık badem kuru kayısı bunlarda demir bakımından zengin canım....
** şuan kızımada uyguluyorum çok faydasını gördük her sabah bir bardak portakal yada mandalina suyunun içine 1 kaşık pekmez koyuyoruz ... pekmez c vitaminiyle alınmalıymış.. yada 1 kaşık pekmezin üzerine yarım limon sık ye çok etkiliymiş))
bu yazdıklarımı 1 gün yapıp 3 gün yapmayınca hiç anlamı yok canım... bu dediklerimi hergün düzenli uygularsan inan ilaçta alıyorsun 1 ayda 11 lere gelir kan seviyen....
ben 10 kilo kaybettiğimde ferritinim yerlerdeydi ki hala yerlerde ama kan seviyem 11lerde şükür direncim var şimdi...
bendeki belirtileri aşırı halsizlik , kalp çarpıntısı ve saçlarım döküküyordu. diyette herşeyden mahrum bırakmışitım kendimi şimdi o kadar sıkı diyet yapmıyorum herşeyden yemeye çalışıyorum..
birde canım mide ilaçlarıda demir emilimini yok edermiş bende gastrit vardı çok kullandım ilaç onlar vucudumda demir bırakmamış dr söylemişti....
umarım yardımcı olabilmişimdir
Rica ederim canimÖyle güzel anlatmışsın ki canım çok teşekkür ederim.İnşallah biran önce benim seviyede yükselir çünkü artık rutin hayatımı kötü anlamda etkilemeye başladı. Eve gidince hiçbir şey yapamaz oldum. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum sanırım ilaçlar etki etmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?