Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maşallah 41 kere Harika bir menü olmuş
Yurt dışında dikkat etmediğin için almışsındır. Şeker orucu çok yararlı bence. Ben de şekersiz 21 güne başladığımda çok güzel kilolar vermiştim. Aslında tekrar uygulayabilirim. Çünkü hem sağlıklı oluyorsun hem de hafif. Bu menülerle çok güzel kilolar vereceğine inanıyorum.
Canim bu slim in 6 start it youtube baktim bir suru videosu var sen hangisini yapiyorsun linkini atabilirmisin merak ettim ... ne kadae suredir yapiyorsun ise yaradi mi ?
Bu slim in 6 start tarzı egzersizler çok faydalı canım bence araştır ve sen de dene. Tamamen kasa yönelik. Ama sen öncesinde kardiyoyu ihmal etme.
Bugün menün düne göre daha güzel canım. Su yine az olmuş biliyorsun. Kaymak konusunu da şöyle düşün. Diyet süresince uzak dur ideal kilona indiğinde yine dikkatli bir şekilde tüketirsin. Şu an fazladan alacağımız her kalori bizim aleyhimize. O yüzden birazcık uzak dur. Zaten verilecek az bir kilon kalmış. Uyarılarımı dikkate alırsan eğer çok kısa zamanda hedefine ulaşırsın.
Canım benim bir arkadaşım o zahide yetişin reklamını yaptığı evlerden aldı. Çocuk şanslıydı 4. ayda kurada o çıktı. Bankadan kredi çekip kaç katı faiz ödemektense bu daha mantıklı geliyor bana. Bence araştırın iyice ve ev alacaksanız bu şekilde alın. O alan arkadaş işini çok iyi bilen biriydi. Çok araştırdı. Ama ev hemen çıkmayabiliyor. Yani eve oturmadan da taksit ödüyorsunuz. Ama en geç vadenin yarısında alıyorsunuz evi.
Aynen canım bence de çok faydalı Canan hoca. Tespitleri çok doğru.

Ayyyy nasıl güzel bir menü bu böyle maşallah yaaaaaaaa Ada bu hafta senden çok ümitliyim
Bozma sakın tamam mı? Canın ne çekerse çeksin mutlaka ertele. Cuma günü ödülünü çok güzel alacaksın.

Bende işte guvenemiyorum. Eşim kolay kandirilir bende gidecem yarın onunla görüşmeye giderken. Terddutteyim

Canım iki tane büyük şirket var bu konuda. Biri Eminevim, diğeri bu Zahidenin reklamını yaptığı ismini tam hatırlamıyorum Fuzulevim gibi bişeydi. Bu ikisi hakkında kötü hiç bir şey duymadım. Ama adı duyulmamış bir firmaysa çok dikkat edin derim.

Ayyy insallah kaptanim cok saglikli hissediyorum kendimi boyle devam azda gitse yeterki gitsin modundayim

Allahım ne harika bir duygu yaşıyorum şuan . Bütün geçmişi okudum bitirdim

Sporumu da yaptım. Bu arada dün gece suya ceviz koydum. Sabah da aç karnına o suyu içtim. Kahvaltıda da cevizi yedim.
Ceviz suyunu bazi uzmanlar zararli diyor.. bende bi ara içtim ama zarari var diye okuyunca biraktim bi arastir istersen...

Ceviz suyunu bazi uzmanlar zararli diyor.. bende bi ara içtim ama zarari var diye okuyunca biraktim bi arastir istersen...
Ben öyle bir şey duymadım hiç. Bakarım yine canım. Limonlu su da içiyorum sabahları. Ceviz suyunu bu sabah içtim sadece.
Karatay diyetine de zararlı diyenler var özellikle diyetisyenler. O yüzden yazılanlara da çok inanmıyorum

Ben öyle bir şey duymadım hiç. Bakarım yine canım. Limonlu su da içiyorum sabahları. Ceviz suyunu bu sabah içtim sadece
Bende her sabah ılık limonlu su iciyordum ama gastritim azdi siskinlik hissediyorum bugun mide ilaci aldim.. yarindan itibaren limonlu suyu birakiyorum (

Bende her sabah ılık limonlu su iciyordum ama gastritim azdi siskinlik hissediyorum bugun mide ilaci aldim.. yarindan itibaren limonlu suyu birakiyorum (

Bence limonlu su, sirkeli su bunların hepsi mideye zarar. Asit çünkü onlar. Hem de aç karnına içiyorlar çok sakıncalı. Normal su için bence çok daha faydalı.

Evet bana da mantıklı geldi çok. Yarın detaylı sorucam herseyi. İyi araştırmak lazim. Kura şans işi kim bilir ne zaman a çıkar. Birde kira vermek var

Yok öyle başka başka firmalarla hiç ugrasmam guvenemem yani. Olursa bu. Bakalım inşaallah hayırlı kapılar acilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…