Maşallah 41 kereSabah 08:30
Peynir, 10 adet zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 3-4 ceviz,3 adet cherry domates, ananas
Akşam 18:15
Bir tabak yumurtalı ıspanak yemeği, bir kase yoğurt, bir bardak soda
2,5-3 litre su ve 1 kupa yeşil çay
Spor olarak slim in 6 start it yapacağım birazdan
Yurt dışında dikkat etmediğin için almışsındır. Şeker orucu çok yararlı bence. Ben de şekersiz 21 güne başladığımda çok güzel kilolar vermiştim. Aslında tekrar uygulayabilirim. Çünkü hem sağlıklı oluyorsun hem de hafif. Bu menülerle çok güzel kilolar vereceğine inanıyorum.Teşekkür ederim canım. Umarım kısa zamanda kilolarımızı veririz. Ben Karatay diyetine şeker orucuyla başladım. Bir ayda 6 kilo verdim. Sonra bir hafta yurtdışına çıktım. 2.5 kiloyu geri aldımYurtdışı dönüşü diyetisyenin verdiği listeyle diyete devam ettim ama kilo veremedim. 22 Aralık’ta karataya başlama kararı aldım. 66.9 kiloyla başladım. Bugün 66.2 çıktım. Kilo vereceğime inanıyorum
Bu slim in 6 start tarzı egzersizler çok faydalı canım bence araştır ve sen de dene. Tamamen kasa yönelik. Ama sen öncesinde kardiyoyu ihmal etme.Canim bu slim in 6 start it youtube baktim bir suru videosu var sen hangisini yapiyorsun linkini atabilirmisin merak ettim ... ne kadae suredir yapiyorsun ise yaradi mi ?
Bugün menün düne göre daha güzel canım. Su yine az olmuş biliyorsun. Kaymak konusunu da şöyle düşün. Diyet süresince uzak dur ideal kilona indiğinde yine dikkatli bir şekilde tüketirsin. Şu an fazladan alacağımız her kalori bizim aleyhimize. O yüzden birazcık uzak dur. Zaten verilecek az bir kilon kalmış. Uyarılarımı dikkate alırsan eğer çok kısa zamanda hedefine ulaşırsın.İyi akşamlar menumu yazayim
Saat..09.30
Önce su...sinra 3dilim peynir 1b süt.1k kaymak.çayla 1 kuru cenet hurmasi
Öglen 13.00 1 dolu dolu tabak lahana yemegi 2 k yogurt
Akşam16.30 1 dlm peynir.1kase yogurt.3k lahana ögleden kalan.5 tane kuruerik.kuçuklerdi.çayla ben çay manyagiyim.o yuzden kuru meyve ile içyorum
Su yine 1lt.kaptanim artiricam suyu
Ama kaymak ucun danda olsa yerim.çok seviyorum.birakmaya çalişicam.
Canım benim bir arkadaşım o zahide yetişin reklamını yaptığı evlerden aldı. Çocuk şanslıydı 4. ayda kurada o çıktı. Bankadan kredi çekip kaç katı faiz ödemektense bu daha mantıklı geliyor bana. Bence araştırın iyice ve ev alacaksanız bu şekilde alın. O alan arkadaş işini çok iyi bilen biriydi. Çok araştırdı. Ama ev hemen çıkmayabiliyor. Yani eve oturmadan da taksit ödüyorsunuz. Ama en geç vadenin yarısında alıyorsunuz evi.Kızlar bilginiz varsa eğer bana fikir verirmisiniz lütfen. Şu pesinatsiz ev alma gibi şeyleri olan firmalar varya isim verebiliyormuyuz bilmiyorum vermede sakinca yoksa yazarım. Zahide Yetiş falan da oynuyor ya reklamda falan. Eşim böyle bişeye kalkismak istiyor. Pesinatsiz evi seciyorsin aylik ödeme planı çıkarıyorlar sana falan gibi. Ben saglammi diye tereddüt teyim. Böyle ev sahibi olaniniz varmi
Aynen canım bence de çok faydalı Canan hoca. Tespitleri çok doğru.Ne güzel degilmi her kes karatay yapiyor.teşekkur edeerim hocama.bizlere en degerli mukafat verdi.sagligmizi da geri verdi.ben kac yildir karatay tarzi besleniyorum.resmen kafam aydin.dincim.rahatim.ödem problemim gitti.daha neler neler. ..onun icin ne kadar teşekur etsem azdir.çokk seviyorum.hocami..
Bugun menu
Kararay kahvaltisi 10.00
2 yumurta yagda
1.5 yk lor peynir
5 yesil zeytin
1 salatalık
8 findik
Aksam 16.30
1 kase tarhana çorbası
4 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt
2 hurma
2.5 lt su icildiLAydLiNe
60 dakika tempolu yürüyüş yapildi
15 dakika eliptik
Bende işte guvenemiyorum. Eşim kolay kandirilirbende gidecem yarın onunla görüşmeye giderken. Terddutteyim
Ayyy insallah kaptanimAyyyy nasıl güzel bir menü bu böyle maşallah yaaaaaaaa Ada bu hafta senden çok ümitliyim
Bozma sakın tamam mı? Canın ne çekerse çeksin mutlaka ertele. Cuma günü ödülünü çok güzel alacaksın.
Ayyy insallah kaptanimcok saglikli hissediyorum kendimi boyle devam azda gitse yeterki gitsin modundayim
Sağol canım. Benim yaşım mı çocukların mı anlamadım. Benim 31. Çocuklar 10-9 2 yaşında büyükler. Küçük 28 günlük.
Çocukların sormuştum yaşları da yakın yakın Mış benimkilerin arasında 20 ay ve ben çok bunalıyordum hala da öyle kimsem YÖK yalnızım arkadaşım bile tek tük komşu desen hepsi Alman çevremde Türk Yok ve yalnızlıktan öleceğim o yüzden çocuklara tahammülüm azalıyor
Benim 2. 30 haftalık doğdu o zaman da yatamadım ben. 3. de kızım yatırmadı. İlkinde de annem yoktu zaten yine yatamadım çok. Yatmak ne demek sahi
Yukarda yazdım yaşları canım.
Daha çok küçük senin de canım. 4. sezaryen çok tehlikeliymiş aslında. Her doktor almıyor. Burdaki devlet hastaneleri kesinlikle kabul etmiyor. Tıp fakültesine gönderiyorlar. Ben özel düşündüğüm için tam teşekküllü özel araştırma hastanesinde yaptım macburen. En az 2 yaşına gelince düşün en azından. Benim kazara oldu yoksa ben düşünmüyordum.
Hem kahvaltıyı evde yapıp hem de eşlik etmek bayağı iyiymişUzak durmamız lazım cısslardan
Offff yaaaaa çok fena biran önce toparlanman lazım. Yoksa durum vahim
Hahahahaha aynı ben aynıama öyle diyorum ki tam tepeden sıkı sıkı toplayayım belki fark eder böyle çılgın fikirler :)
Bence iyi fikir hem ibadet hem de sağlıkunuttum bugün niyetlenmeyi Perşembe’ye artık inşallah
İşte onlara dayanabildiğimiz kadar iyiyiz yoksa kiloların tek sebebi onlar zatenonları tamamen terk ettim severek ayrıldık arada bakışıyoruz koklaşıyoruz o kadar
Su önemli canım bence dene ama suya da dikkat et bol içmen lazım ayarlayacağım onu da suyu hatta 2,5 lt çıkaracağım
Tam dayaklıksın allahtan listede değilsin ama bu durum sana zarar veriyor farkındasın dimiGel biran önce aramıza
Maşallah maşallah 41 kere. Nasıl fark etti mi kahvaltıdan çıkardığın o bir dilim etimek?
Canım kuru meyve yazarken cinsini de yaz lütfen ve 3 öğün çok fazla olmuş. Ayrıca menülerinde hep kaymak görüyorum. Kaymaktan vazgeç lütfen bir süreliğine. Bir de öğünlerinin saatlerini yazman lazım. Su çok az olmuş.
Şu küçük bir parça lavaş olmasa muhteşem bir menü olacakmış. Ama olsun o da nazarlık olsun. Harika gidiyorsun maşallah 41 kere
Yok canım şok diyetlere çok karşı bir insanım. Önemli olan sağlıklı beslenmemiz.
Ne bilim 2 gün mesela diye aklımdan geçmişti ama sen nasıl istersen sen tecrübelisin benim ilk diyetim sayılır
Kahvaltındaki kepek ekmekler fazla olmuş yanında yumurta ve peynir olduğu için 2 dilim yemen yeterli. Mümkünse kepek değil de tam buğday ya da çavdar tercih et. Akşam ki patlamış mısır hiç olmamışBir de diyetimiz süresince patatesten uzak durmamız bizim için oldukça yararlı olacak. Haşlanmış bile olsa patates yemememiz lazım. Kahvaltının saati de çok geç olmuş. Su miktarını yazmamışsın?
İşte bu olmamış
Patatesli yumurta olmamış. Antep fıstığı eğer kavrulmuşsa o da olmamış. Onların haricinde güzel bir menü. Özellikle akşam yemeğinin saati çok iyiGerçi sizin orada gün erken bitiyordu aynen öyle çabuk akşam oluyor burada Antep fıstığı yağsız kavrulmuş diyor üzerinde
Geçmiş olsun canım
Hoş geldin canım aramıza. Menünü yorumlayayım sana da fikir olsun. Öncelikle kahvaltının saati çok geç. Gerçi kahvaltı gibi değilde öğle yemeği gibi yemişsin. Fırında patates yemeğin ve kornet dondurman olmamış. Sporun güzel. Suyunu yazmamışsın.
Yine kaymak var menünde, patates kızartmasını yemememiz lazım. Akşama doğru yediğin reçel olmamış çikolata olmamış. Su çok az olmuş.
Dikkat et canım kendine biraz
Hoş geldin canım aramıza . Ben de Ebru. Öyle çok fazla bir kilon kalmamış eminim ki burada hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
Sen tam dayaklıksın da dur bakalım yakında sana sopa çıkaracağımÖnce bir toparla kendini sonrasında nasılsa kurtulacaksın bütün kilolardan.
Gayet güzel bir karatay menüsü olmuş tebrikler
Sporumu da yaptım. Bu arada dün gece suya ceviz koydum. Sabah da aç karnına o suyu içtim. Kahvaltıda da cevizi yedim.
Ceviz suyunu bazi uzmanlar zararli diyor.. bende bi ara içtim ama zarari var diye okuyunca biraktim bi arastir istersen...Sporumu da yaptım. Bu arada dün gece suya ceviz koydum. Sabah da aç karnına o suyu içtim. Kahvaltıda da cevizi yedim.
Kilo vermeye yardımcı oluyorBir yerde okumuştum sanki ben bunu.
Ben öyle bir şey duymadım hiç. Bakarım yine canım. Limonlu su da içiyorum sabahları. Ceviz suyunu bu sabah içtim sadece.Ceviz suyunu bazi uzmanlar zararli diyor.. bende bi ara içtim ama zarari var diye okuyunca biraktim bi arastir istersen...
Bende her sabah ılık limonlu su iciyordum ama gastritim azdi siskinlik hissediyorum bugun mide ilaci aldim.. yarindan itibaren limonlu suyu birakiyorumBen öyle bir şey duymadım hiç. Bakarım yine canım. Limonlu su da içiyorum sabahları. Ceviz suyunu bu sabah içtim sadece
Bende her sabah ılık limonlu su iciyordum ama gastritim azdi siskinlik hissediyorum bugun mide ilaci aldim.. yarindan itibaren limonlu suyu birakiyorum(
Patates kızartması olmamış, hamsi de kızartma. Kızartma yemeklerden uzak durmamız lazım canım. Su neredeyse hiç içmemişsin. Bir de saat 12:00 de kahvaltı olmaz çok geç. Ne kadar erken kahvaltı yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar. Unutma bunu.
Cankız ne kadar sağlıksız yemişsin fark ettin mi? Pizza, muhallebi. Olmamış canım. Yürüyüşün çok güzel ama.
Evet canım tatil yok menü yazıyoruz
Bu haftanın free listesini yapamadım canım çok yoğundu. Normalde ana liste harici herkes free listede.
Bozuyorsun bu aralar üst üste. Ucu kaçmadan toparla lütfen kendini.
Deneme süreniz bittikten sonra takım kurallarına uyuyor ve menülerinizi düzenli paylaşıp kaçamak yapmıyorsanız listeye alınacaksınız canım.
Maşallah yaaaa hayranım senin şu sporlarına. Ben senin kadar spor yapsam şimdiye 34 bedene inerdim valla
Canım diyet yapabilmen için illaki alışveriş şart değil. Kendini öyle şartlandırma. Karbonhidrat tüketiyorsan bile miktarını az tut. Sonuçta aldığın kaloriden çok harcarsan zaten kilo verirsin. Madem sağlıklı yiyecek yok o zaman az tüket çok harca.
Evet bana da mantıklı geldi çok. Yarın detaylı sorucam herseyi. İyi araştırmak lazim. Kura şans işi kim bilir ne zaman a çıkar. Birde kira vermek varMaşallah 41 kereHarika bir menü olmuş
Yurt dışında dikkat etmediğin için almışsındır. Şeker orucu çok yararlı bence. Ben de şekersiz 21 güne başladığımda çok güzel kilolar vermiştim. Aslında tekrar uygulayabilirim. Çünkü hem sağlıklı oluyorsun hem de hafif. Bu menülerle çok güzel kilolar vereceğine inanıyorum.
Bu slim in 6 start tarzı egzersizler çok faydalı canım bence araştır ve sen de dene. Tamamen kasa yönelik. Ama sen öncesinde kardiyoyu ihmal etme.
Bugün menün düne göre daha güzel canım. Su yine az olmuş biliyorsun. Kaymak konusunu da şöyle düşün. Diyet süresince uzak dur ideal kilona indiğinde yine dikkatli bir şekilde tüketirsin. Şu an fazladan alacağımız her kalori bizim aleyhimize. O yüzden birazcık uzak dur. Zaten verilecek az bir kilon kalmış. Uyarılarımı dikkate alırsan eğer çok kısa zamanda hedefine ulaşırsın.
Canım benim bir arkadaşım o zahide yetişin reklamını yaptığı evlerden aldı. Çocuk şanslıydı 4. ayda kurada o çıktı. Bankadan kredi çekip kaç katı faiz ödemektense bu daha mantıklı geliyor bana. Bence araştırın iyice ve ev alacaksanız bu şekilde alın. O alan arkadaş işini çok iyi bilen biriydi. Çok araştırdı. Ama ev hemen çıkmayabiliyor. Yani eve oturmadan da taksit ödüyorsunuz. Ama en geç vadenin yarısında alıyorsunuz evi.
Aynen canım bence de çok faydalı Canan hoca. Tespitleri çok doğru.
Evet , asit mideyi mahvediyor yarindan itibaren icmiyorumBence limonlu su, sirkeli su bunların hepsi mideye zarar. Asit çünkü onlar. Hem de aç karnına içiyorlar çok sakıncalı. Normal su için bence çok daha faydalı.
Eline saglik canimada81 canımcım güncelleme tamam
Yok öyle başka başka firmalarla hiç ugrasmam guvenemem yani. Olursa bu. Bakalım inşaallah hayırlı kapılar acilirCanım iki tane büyük şirket var bu konuda. Biri Eminevim, diğeri bu Zahidenin reklamını yaptığı ismini tam hatırlamıyorum Fuzulevim gibi bişeydi. Bu ikisi hakkında kötü hiç bir şey duymadım. Ama adı duyulmamış bir firmaysa çok dikkat edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?