Işte o sıkıntı hem kira odeyecen hemde evin taksidi zorlar...sizde sart koyun eger oncelik verilirse bu ise gireriz diye soyleyinEvet bana da mantıklı geldi çok. Yarın detaylı sorucam herseyi. İyi araştırmak lazim. Kura şans işi kim bilir ne zaman a çıkar. Birde kira vermek var
Yok öyle başka başka firmalarla hiç ugrasmam guvenemem yani. Olursa bu. Bakalım inşaallah hayırlı kapılar acilir
Evet o şekilde odeyemem. Esimde diyor ki burdayken bir kaç ay biriktir elim yada 1 yıllık kira biriktir ip çıkalım bu arada buraya da basvuralim şansa belki bir kaç aya çıkar dedi. Mantikli... sadece sıkıntı guvenirlikIşte o sıkıntı hem kira odeyecen hemde evin taksidi zorlar...sizde sart koyun eger oncelik verilirse bu ise gireriz diye soyleyin
Işte o sıkıntı hem kira odeyecen hemde evin taksidi zorlar...sizde sart koyun eger oncelik verilirse bu ise gireriz diye soyleyin
Amin canım inşallah hakkınızda neyse hayırlısı o olsun
Ben ev alma taraftarı değilim
Üç günlük dünya eve o kadar para vermeye gerek yok, yiyip içip gezmek daha mantıklı geliyor
Evet sistemleri aynen böyle. Tek maasiz bizdeÖncelik yok canım bu ev sisteminde. Kurayla oluyor. 120 aylık eve girersen en geç 60. ayda teslim garantisi veriyorlar. Ama ilk kurada da çıkabiliyor geçte çıkabiliyor. Hem kira ödüyorsun, hem de onun taksidini. Ayrıca dosya masrafı dedikleri şeyi en baştan peşin alıyorlar. İleride vazgeçip çıkarsan dosya parası onlara kalıyor. Banka kredisinden daha cazip ve dini açıdan hiç bir sakıncası yok diye biliyorum ama eğer tek maaş geçiniyorsan zor olur.
Oda bakış açısı tabi canım sen arkadasinla benim için konusabilirmisin ya guvenirlik konusunda yani. Detaylica bir konussan
Evet sistemleri aynen böyle. Tek maasiz bizde
Diğer firma hangisiydi canım hatirliyormusunGüvenli canım onda sıkıntın olmasın. Arkadaşım çok uzun zaman araştırdı. Önce eminevime girecekti bu daha mantıklı geldi ona diğerine girdi. 4. ayda da çıktı zaten. Önemli olan ödeme planınızı ve sözleşmeniz. Size en uygun şekilde yapın sözleşmeyi çünkü onlarda çeşit çok diye biliyorum. Güvenlik konusunda karşılıklı sözleşme imzalıyorsunuz zaten. O konuda tereddüt etme. Arkadaş Konya' da ben Kırıkkale'deyim şuan. Sormam biraz zor ama bütün sürecini biliyorum. Hatta ev çıktığında geldiler fotoğraf felan çektiler
Bilmiyordum hiç canım. Geçmiş olsun. Ben de içmeyeyim o zaman. Sade su içeyim.Bende her sabah ılık limonlu su iciyordum ama gastritim azdi siskinlik hissediyorum bugun mide ilaci aldim.. yarindan itibaren limonlu suyu birakiyorum(
Bizim kültürde hep bi evim olsun mantığı var öyle büyütüldük...Amin canım inşallah hakkınızda neyse hayırlısı o olsun
Ben ev alma taraftarı değilim
Üç günlük dünya eve o kadar para vermeye gerek yok, yiyip içip gezmek daha mantıklı geliyor
Ya cevaplar içinde kaldı senin gibi başaramadımAlıntı yapmışsın ama sanki cevap yazmamışsın.
Gunaydin canim , oncelikle kan degerlerine baktir ... demir düşüklüğü , b12 , ve d vitamini eksikligi sac dokulmesi oluyor...Kızlar günaydın nerelerdesiniz
Kızlar benim bir sorunum var saçlarım çok dökülüyor doğumlarda başladı önceden yoktu böyle bir sorunum bu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı bana memnun kaldığını ürünleri söylermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?