Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

asya_01 biz de bi ara belediyenin kooperatifine girdik. Aylık ödemesi yüksekti kira da var tabii. Bizi çok zorladı hissemizi satmak zorunda kaldık kurada çıksaydık kira ödemeyecektik daha kolay olacaktı ama çıkmadı bi türlü. Eğer kiradayken ödeyecekseniz çok zorlar hayat standartlarını çok zorlaman gerekiyor.

13. takımın güzel fit hatunları , haftaya 2li yarışlar yapalım mı kendi aramızda ? iki kişi arasında kim çok kilo verecek bakalım
cuma herkes kilo bildirimi yaptıktan sonra katılmak isteyenler arasında eşleştirme yapalım
nedersiniz ? tabii katılım şartı hergün düzenli menü verilecek rakibinin menüsüne yorum yapılacak tatlı tatlı atışmalar yaparız

msj niye tekrar geri getirildi ki onu anlamadım silmiş noktalar koymuş ... sanırım birileri şikayet etti neyse sağlık olsun yarın döner aramıza

kaptanımızla görüştüm herkese çoook slm var yarın görüşürüz diyor

Gunaydin canim , oncelikle kan degerlerine baktir ... demir düşüklüğü , b12 , ve d vitamini eksikligi sac dokulmesi oluyor...
Benimde saclarim cok dokuluyordu bu degerlerim biraz yukseldi toparladi saclarim ..
Bak bu aklıma gelmedi bi aile hekimine gideyim çok teşekkürler ayrıca yine bir bakım kürü almam lazım inceledim sanırım en iyisi kerastase

Evet canım yaa suan çok erken dedim zaten eşime evet mantıklı konuşuyor ama ters gidersede çok yipraniriz hele kendimizi toparlayalim biraz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…