Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim takimdan ayri kalinca boyle oluyor hiiccc bir iki kilo vereyim doneyim deme... direkt dön canim birlikte atalim o kilolari..
Cunku bir iki kilo vereyim derken inan zaman kaybedeceksin hatta daha fazla alacaksin cunku bende oyle cirpindim biraz vereyim takima oyle gideyim tek basima motive olamadim... neyse kilon tartil bi an once basla don aramiza

Canim oncelikle takima cook az geliyorsun... ister istemez motive kayboluyor biraz zaman ayirabilseniz burayi okusaniz birinin spor yaptigini gormek guzel menuler verdigini gormek insani gaza getiriyor....
Ben cok cirpiniyorum herkes gelsin diye en azindan gunde 5 msj yazmak buraya cok zor degil diye dusunuyorum....biliyorum calisiyorsunuz gun icinde bi cok seyle ugrasiyorsunuz ama diyet isi emek istiyor neyazikki...
Biraz daha motive olalim diye ikili yarislar duzenliyecem bugun katilmak istermisin ?
......
........

Bunu herkese yaziyorum ikili yarislarda maksat motive olmak rakibine tatli tatli takilmak sporlarinla rakibi kizdirmak..))
Ben gelemem takima bunu yapamam diyen arkadaslar varsa soylesin .. cunku rakibi cook istekli olur ama karsisindaki hic gelmez takima menu dahi vermezse diger kisinindr enerjisi dusuyor.....lutfen herkes ona gore karar versin...

Günaydın kızlar

Tartıldım çok fazla moral bozukluğu olsada insallah bu sefer vereceğim ve kurtulacağım bu kilolardan

Tartı sonucu 110.9
Yeni basliyoruz hepsi gidecek yeterki kararli istekli ol canim ....huc uzulme gidecek kilolar ))

Yeni basliyoruz hepsi gidecek yeterki kararli istekli ol canim ....huc uzulme gidecek kilolar ))

Yani kendimden emin görünüyorum bu sefer vericem diye ama nasıl bu kadar zaman görmezden gelmişim bukadar kilo almışım diye kendime çok kızıyorum

Montum git gide daralıyordu farketmemiş rağmen umursamadım şimdi onu bile kapanmıyor hem üzgünüm hemde kendime fazlasiyla ofkeli

Sen ayarla canım kilosu birbirine yakın olanları. bende varım yarışmaya.

benim kiloma gelecek olursak salı günü yaptığım kaçamaklar beni bitirdi ... birden ne oluyorsa cozutup hiç yemiyecekmişim gibi herşeye saldırdım...regli yaklaştı onun etkisi diye düşünüyorum

geçen hafta : 70,900
bu hafta : 70,700
giden : -200
yüzde :0,28

LAydLiNe

***13.Takım 601. ETAP***

LAydLiNe (64.7///%)
ada81(70.9/70,7/0,28%)
zambak86(/74.6///%))

13. Takım ortalaması: %

*** 13.TAKIM 600. ETAP Free Liste ***

Birprensess (97.4///%) 592. Etapta 95 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
umudum2(57.4/56.2/1.2/%2.09) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
Latiska (59///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (76.2//%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
cankizzzz (98.6/97.7/0.9/%0.91) 577. Etapta 85.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
hebelee (65/63.5/1.5/%2.31) Yeni Üye Başlama Tarihi: 09.12.2018 Başlama Kilosu: 65 Hedef Kilo: 53
turab571 (56/54.5/1.5/%2.68) Yeni Üye Başlama Tarihi: 10.12.2018 Başlama Kilosu: 56 Hedef Kilo:50
Hirasel (87/85.9/1.1/%1.26) Yeni Üye Başlama Tarihi: 09.12.2018 Başlama Kilosu: 87 Hedef Kilo: 60

13. Takım ortalaması: %

LAydLiNe canım senin için bulayım dedim listeyi birde kendi kilomu ekledim yinede bi kontrol et olurmu yüzdemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…