Coook lezzetli goruluyor bende deniyeyimHaşlanmış taze fasulyeye biraz mısır unuyla karıştırıp tava kızartıyorlar
Canim takimdan ayri kalinca boyle oluyor hiiccc bir iki kilo vereyim doneyim deme... direkt dön canim birlikte atalim o kilolari..Ahhada81 cim ahhh berbaatt kilo aldim nasil saldim kendimi anlatamam :-( bunları sana yazarken bile pogaca yiyorum gerisini sen düşün mesaj atman cok iyi oldu canim inan su dakika itibariyle kendimi toparlayacagim. Ama bi iki kilo vereyimde gruba oyle döneyim rezil durumdayim off
Canim oncelikle takima cook az geliyorsun... ister istemez motive kayboluyor biraz zaman ayirabilseniz burayi okusaniz birinin spor yaptigini gormek guzel menuler verdigini gormek insani gaza getiriyor....Günaydın kızlar nasılsınız.
Ben de @latiska gibi kış uykusundayım. Uyandıran olsa ne güzel olur.
Eşim azimle bu soğuklarda bisiklete devam ediyor. 75.5 kiloya indi şu an benden zayıf. Bu durum beni hiç motive etmediği gibi ters tepki oluşturuyor.
Dersler bitti aslında salıdan itibaren rahattım ama motivasyonum yok. Spora başlayabilsem peşine biraz eksileri görsem motive olurum biliyorum. Yılbaşında tüm aile her yıl olduğu gibi bizde, 10 yıldır çocuklarla dışarı çıkmak istediğim için bize çağırıyorum. Bugün alışveriş yapıp evi toparlayacağım. Pazartesi yemek. Çarşamba’dan itibaren bambaşka bir dönem olmasını istiyorum.
Birde şu beynimde konuşanları susturmak. Kafam çok dolu, yapılacak işler, sorumluluklar vs. Kafamı sakinleştirmek istiyorum ama nasıl? Tatile de çok var
Kilom 77.00 oldu. Geçen haftaya göre yarım kilo fazlayım.
Herkese sevgiler.
Yeni basliyoruz hepsi gidecek yeterki kararli istekli ol canim ....huc uzulme gidecek kilolarGünaydın kızlar
Tartıldım çok fazla moral bozukluğu olsada insallah bu sefer vereceğim ve kurtulacağım bu kilolardan
Tartı sonucu 110.9
Yeni basliyoruz hepsi gidecek yeterki kararli istekli ol canim ....huc uzulme gidecek kilolar))
Sen ayarla canım kilosu birbirine yakın olanları. bende varım yarışmaya.Canim oncelikle takima cook az geliyorsun... ister istemez motive kayboluyor biraz zaman ayirabilseniz burayi okusaniz birinin spor yaptigini gormek guzel menuler verdigini gormek insani gaza getiriyor....
Ben cok cirpiniyorum herkes gelsin diye en azindan gunde 5 msj yazmak buraya cok zor degil diye dusunuyorum....biliyorum calisiyorsunuz gun icinde bi cok seyle ugrasiyorsunuz ama diyet isi emek istiyor neyazikki...
Biraz daha motive olalim diye ikili yarislar duzenliyecem bugun katilmak istermisin ?
......
........
Bunu herkese yaziyorum ikili yarislarda maksat motive olmak rakibine tatli tatli takilmak sporlarinla rakibi kizdirmak..))
Ben gelemem takima bunu yapamam diyen arkadaslar varsa soylesin .. cunku rakibi cook istekli olur ama karsisindaki hic gelmez takima menu dahi vermezse diger kisinindr enerjisi dusuyor.....lutfen herkes ona gore karar versin...
Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyi yokturKizlar kaptanimiz gelecek kizi rahatsiz hastanedelermis sizede haber vereyim dedim...
canım seniiii kocaman tebrik ediyorummmmmmGünaydın kızlar
22 Aralık ta 66.9 ile başlamıştım
Bugünkü tartı sonucum 64.3
İkili yarışlara katılmak istiyorumada81
kusma ishalmiş kuzucuk serum alıyormuş şimdi inşallah çabuk atlatır... salgın var zatenÇok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyi yoktur
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hep böyle devam edercanım seniiii kocaman tebrik ediyorummmmmm
İnşallah çabucak atlatırkusma ishalmiş kuzucuk serum alıyormuş şimdi inşallah çabuk atlatır... salgın var zaten
Tebrikler canim ikili yarisa katilmak istiyormusun bu hafta kendi aramizda bi yarisalim ?Kizlar gunaydin.
Gecen hafta 53.80...54.00kiloya da ciktim
Bu hafta 52.80
Fark.1.20.
Gelecek hafta hedefim.51.90...
Görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?