Canim kilo alinir verilir tek derdin bu olsun aglamaya gununu sinir etmeye deger mi ?Yok canim yaa ben ocağın ortasına kadar tartilmicam daha düşer motivasyon um. Yarın tüm gün hastanede olucam. Şeker kontrolünü yaptırıcam. Off çok canım sıkkın aglamamak için zor tutuyorum kendimi
Canim yarin bi tartil bakalim tarti ne diyecek senin kilon cok olmadigi icin menulerine cok mudahale etmiyorum bi tartil yeni hedef koy ona gore hirslanalim...selam herkese
kızım uyuyana kadar yanında oturmamı istiyor. ben de bu arada takıma gelebildim.
listem gelsin
9.00
1 dilim tb ekmek
1 büyük dilim hindi füme
1 kk süzme peynir
6 y.zeytin
12.30
yumurta salatası
1 dilim tb ekmek
19.00
2 tavuk kanat
2 yk mantı
salata
15.30
1/muz
1/2 elma
20.00
1 şekerpare
sade kahve
şekersiz.çaylar
1.5 l su
listem gayet kötü...
Yaa ne güzel veriyordum...valla oturdum ağlıyorum o kadar sinirlerim bozulduCanim kilo alinir verilir tek derdin bu olsun aglamaya gununu sinir etmeye deger mi ?
Sen cook azimlisin ben inaniyorum en kisa surede gidecek kilolar...
Canim yarin bi tartil bakalim tarti ne diyecek senin kilon cok olmadigi icin menulerine cok mudahale etmiyorum bi tartil yeni hedef koy ona gore hirslanalim...
Sporla toparlarsın canım. Ben de göbeğimin ve kollarımın sarkmasından korkuyorum. Elimden geldiğince spor yapıyorum o yüzden
selam herkese
kızım uyuyana kadar yanında oturmamı istiyor. ben de bu arada takıma gelebildim.
listem gelsin
9.00
1 dilim tb ekmek
1 büyük dilim hindi füme
1 kk süzme peynir
6 y.zeytin
12.30
yumurta salatası
1 dilim tb ekmek
19.00
2 tavuk kanat
2 yk mantı
salata
15.30
1/muz
1/2 elma
20.00
1 şekerpare
sade kahve
şekersiz.çaylar
1.5 l su
listem gayet kötü...
Spor insana cok iyi geliyor mutluluk hormonu salgilatiyor....hadi yarin tartil bide guzel rakip secelim sana bu hafta gitsin kilolaresasen hiç memnun değilim halimden. niyeyse diyet motivasyonum çooooook düştü. toparlayacağım durumu... sanırım spor yapamadığım için hırsımı da kaybettim... bir şekilde hareketlenmem lazım
Yaa ne güzel veriyordum...valla oturdum ağlıyorum o kadar sinirlerim bozuldu
Bence şekerpare ve muz dışında gayet iyi tabi şu biraz daha fazla olsa daha iyi olacakselam herkese
listem gelsin
9.00
1 dilim tb ekmek
1 büyük dilim hindi füme
1 kk süzme peynir
6 y.zeytin
12.30
yumurta salatası
1 dilim tb ekmek
19.00
2 tavuk kanat
2 yk mantı
salata
15.30
1/muz
1/2 elma
20.00
1 şekerpare
sade kahve
şekersiz.çaylar
1.5 l su
listem gayet kötü...
Yine gidecek o kilolar hic uzulmeeeeeYaa ne güzel veriyordum...valla oturdum ağlıyorum o kadar sinirlerim bozuldu
Spor insana cok iyi geliyor mutluluk hormonu salgilatiyor....hadi yarin tartil bide guzel rakip secelim sana bu hafta gitsin kilolar))
kessinlikle... kış uykusundayım diyeceğim ama...bunun için yemeyi de kesmem lazım
uyurken yemek olmaz di mi
yarın annem kardeşim ve eşi geliyor. salıya kadar buradalar... yılbaşı gecesi kalabalık olacağız... çarşambadan itibaren yeni bir başlangıç olsun...
Fasulye tava nasil canim hic yapmadim bilmiyorum ?27 Aralık Perşembe Menüm
Kahvaltı 10.30
Peynir
1 yağda yumurta
1 lokma tahin pekmez
1 tane kaygana (krep gibi bişey)
Şekersiz çay 2 bardak
Ara 14.00
1 küçük muz
1 minik mandalina
1 bardak ballı süt (hasta olduğum için kestane balı kattım normal zamanda sade içerim)
16.30 (misafirlikteydim)
3 kaşık et yemeği
5-6 çatal fasulye tava
4-5 çatal fasulye turşusu
2 dilim ekmek
2 bardak çay
20.00
2 kepçe çorba
4 yk taze fasulye
2 kaşık tavuk sote
1 dilim kepek ekmeği
22.00
1 elma
1 minik mandalina
1 kase yoğurt
Su 2 lt
35 dk tempolu yürüyüş
Evdeyken geç kalkıyorum kahvaltıyı geç yapınca da öğünlerin ve düzenim sarkıyor biraz.
Gayet güzel bir menü canım27 Aralık Perşembe Menüm
Kahvaltı 10.30
Peynir
1 yağda yumurta
1 lokma tahin pekmez
1 tane kaygana (krep gibi bişey)
Şekersiz çay 2 bardak
Ara 14.00
1 küçük muz
1 minik mandalina
1 bardak ballı süt (hasta olduğum için kestane balı kattım normal zamanda sade içerim)
16.30 (misafirlikteydim)
3 kaşık et yemeği
5-6 çatal fasulye tava
4-5 çatal fasulye turşusu
2 dilim ekmek
2 bardak çay
20.00
2 kepçe çorba
4 yk taze fasulye
2 kaşık tavuk sote
1 dilim kepek ekmeği
22.00
1 elma
1 minik mandalina
1 kase yoğurt
Su 2 lt
35 dk tempolu yürüyüş
Evdeyken geç kalkıyorum kahvaltıyı geç yapınca da öğünlerin ve düzenim sarkıyor biraz.
Fasulye tava nasil canim hic yapmadim bilmiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?