Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canim yaa ben ocağın ortasına kadar tartilmicam daha düşer motivasyon um. Yarın tüm gün hastanede olucam. Şeker kontrolünü yaptırıcam. Off çok canım sıkkın aglamamak için zor tutuyorum kendimi
Canim kilo alinir verilir tek derdin bu olsun aglamaya gununu sinir etmeye deger mi ?
Sen cook azimlisin ben inaniyorum en kisa surede gidecek kilolar...

selam herkese
kızım uyuyana kadar yanında oturmamı istiyor. ben de bu arada takıma gelebildim.

listem gelsin

9.00
1 dilim tb ekmek
1 büyük dilim hindi füme
1 kk süzme peynir
6 y.zeytin

12.30
yumurta salatası
1 dilim tb ekmek

19.00
2 tavuk kanat
2 yk mantı
salata

15.30
1/muz
1/2 elma

20.00
1 şekerpare
sade kahve

şekersiz.çaylar

1.5 l su

listem gayet kötü...

Canim yarin bi tartil bakalim tarti ne diyecek senin kilon cok olmadigi icin menulerine cok mudahale etmiyorum bi tartil yeni hedef koy ona gore hirslanalim...

Canim yarin bi tartil bakalim tarti ne diyecek senin kilon cok olmadigi icin menulerine cok mudahale etmiyorum bi tartil yeni hedef koy ona gore hirslanalim...

esasen hiç memnun değilim halimden. niyeyse diyet motivasyonum çooooook düştü. toparlayacağım durumu... sanırım spor yapamadığım için hırsımı da kaybettim... bir şekilde hareketlenmem lazım

Sporla toparlarsın canım. Ben de göbeğimin ve kollarımın sarkmasından korkuyorum. Elimden geldiğince spor yapıyorum o yüzden

Listen kötü değil canım bitek şekerpare olmamış o saatte. Gerisi gayet iyi

esasen hiç memnun değilim halimden. niyeyse diyet motivasyonum çooooook düştü. toparlayacağım durumu... sanırım spor yapamadığım için hırsımı da kaybettim... bir şekilde hareketlenmem lazım
Spor insana cok iyi geliyor mutluluk hormonu salgilatiyor....hadi yarin tartil bide guzel rakip secelim sana bu hafta gitsin kilolar ))

Bence şekerpare ve muz dışında gayet iyi tabi şu biraz daha fazla olsa daha iyi olacak

Spor insana cok iyi geliyor mutluluk hormonu salgilatiyor....hadi yarin tartil bide guzel rakip secelim sana bu hafta gitsin kilolar ))

kessinlikle... kış uykusundayım diyeceğim ama...bunun için yemeyi de kesmem lazım
uyurken yemek olmaz di mi
yarın annem kardeşim ve eşi geliyor. salıya kadar buradalar... yılbaşı gecesi kalabalık olacağız... çarşambadan itibaren yeni bir başlangıç olsun...

oooo ne guzel aile keyfi tadini cikarin... tamam canim carsambadan itibaren yeni sayfan olsun )

27 Aralık Perşembe Menüm

Kahvaltı 10.30
Peynir
1 yağda yumurta
1 lokma tahin pekmez
1 tane kaygana (krep gibi bişey)
Şekersiz çay 2 bardak

Ara 14.00
1 küçük muz
1 minik mandalina
1 bardak ballı süt (hasta olduğum için kestane balı kattım normal zamanda sade içerim)

16.30 (misafirlikteydim)
3 kaşık et yemeği
5-6 çatal fasulye tava
4-5 çatal fasulye turşusu
2 dilim ekmek
2 bardak çay

20.00
2 kepçe çorba
4 yk taze fasulye
2 kaşık tavuk sote
1 dilim kepek ekmeği

22.00
1 elma
1 minik mandalina
1 kase yoğurt

Su 2 lt
35 dk tempolu yürüyüş

Evdeyken geç kalkıyorum kahvaltıyı geç yapınca da öğünlerin ve düzenim sarkıyor biraz.

Fasulye tava nasil canim hic yapmadim bilmiyorum ?

Gayet güzel bir menü canım

Ahh ada81 cim ahhh berbaatt kilo aldim nasil saldim kendimi anlatamam :-( bunları sana yazarken bile pogaca yiyorum gerisini sen düşün mesaj atman cok iyi oldu canim inan su dakika itibariyle kendimi toparlayacagim. Ama bi iki kilo vereyimde gruba oyle döneyim rezil durumdayim off

Günaydın kızlar nasılsınız.
Ben de latiska gibi kış uykusundayım. Uyandıran olsa ne güzel olur.
Eşim azimle bu soğuklarda bisiklete devam ediyor. 75.5 kiloya indi şu an benden zayıf. Bu durum beni hiç motive etmediği gibi ters tepki oluşturuyor.
Dersler bitti aslında salıdan itibaren rahattım ama motivasyonum yok. Spora başlayabilsem peşine biraz eksileri görsem motive olurum biliyorum. Yılbaşında tüm aile her yıl olduğu gibi bizde, 10 yıldır çocuklarla dışarı çıkmak istediğim için bize çağırıyorum. Bugün alışveriş yapıp evi toparlayacağım. Pazartesi yemek. Çarşamba’dan itibaren bambaşka bir dönem olmasını istiyorum.

Birde şu beynimde konuşanları susturmak. Kafam çok dolu, yapılacak işler, sorumluluklar vs. Kafamı sakinleştirmek istiyorum ama nasıl? Tatile de çok var

Kilom 77.00 oldu. Geçen haftaya göre yarım kilo fazlayım.
Herkese sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…