Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim eşim öğlenleri yemeğe geliyor bu yüzden öğle yemeği hazırlığıyla uğraşıyorum kızlar ) bugün bide cuma olunca daha erken çıkacak evden o yüzden koşuşturma halindeyim... kızımı hazırlayacam okula gidecek

21 Aralık 2018: 69 kg
28 Aralık 2018: 68.4 kg

1 haftada 600 gr verdim
canım takım kurallarını okudun mu bilmiyorum ama tüm takımlar için geçerli kurallar var... hergün düzenli menü vermek ne kadar spor yaptığımızı belirtmemiz gerekiyor ... 1. sayfadaki formu doldurmuşmuydun ? yani haftanın bir gün takıma gelip kilo bildirimi yapmak olmuyor.... dediğim gibi bu sadece bizim takım için değil tüm takımlar için geçerli...

Kilo Bildirimi

Geçen hafta: 94.5
Bu hafta: 94.6

Aslında eksideydim ama iki haftadır beklediğim regl bu sabah itibariyle gelince bide + süprizi yaptı bana

İşteyim yoğunum öğleden sonra gelcem tekrar

Başlangıç 09 Aralık kilo 65
Geçen Cuma 62,7
Bugün 63,1

Fark +400

Bilmiyorum niye böyle oldu çok moralim bozuk hiç kaçamak yapmadım dikkat ediyorum biraz da spor yapıyorum ne olabilir sebebi

Başlangıç 09 Aralık kilo 65
Geçen Cuma 62,7
Bugün 63,1

Fark +400

Bilmiyorum niye böyle oldu çok moralim bozuk hiç kaçamak yapmadım dikkat ediyorum biraz da spor yapıyorum ne olabilir sebebi
canım bazen kilo verme duruyor bunun için çok fazla moralini bozma ne yapabiliriz.. belki sporu biraz daha artırabilirsin biraz yeşil çay içebilirsin metabolizmanı hızlandırmaya yardımcı olacaktır... ben inanıyorum haftaya daha iyi gidecek ))

ev halkını gönderdimmmm şimdi bi liste yapayım bakalım nasıl olacak

Ellerine sağlık canım

Kızlar öncelikle hepinizden kocaman kocaman özürler diliyorum. Son zamanlarda sizlerle ilgilenemez oldum. Eskiler biliyordur ama yenilerin bir kısmıyla henüz tanışamadım bile, bu aralar iş yerim çok yoğun. Nedeni hastanenin otomasyon sisteminin değişmesi. Bugün de küçük kızım hastalandı. Gece önce kustu, sonra ishal oldu. Sabah işe giderken onu da yanımda götürüp muayene ettirdim. Genel durumu biraz kötüydü sıvı takviyesi verdiler. Şimdi de tahlil sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. Bu arada listemizi oluşturmak için geldim. İnşallah bundan sonra her şey hepimiz için güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…