Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
28.12.2018 cuma
9.30 :
1 kuru kayısı
3 küçük hurma
1 kupa sütlü kahve
1 avuç leblebi

13. 30:
1 porsiyon patates kızartması
1 yumurta +1 kk kaşar=omlet :)
1 dilim t. b ekmeği

17.30 :
1 avuç leblebi

20.30:
2 dilim pizza

21.30:
10 tane Antep fıstığı
2-3 dilim portakal

Susadıkça içtim :) spor da bol bol yatana kadar koşuşturdum :)
LAydLiNe nerdesin canım sen neler yaptın söyle bakalım

Burasi kucuk bir yer canim gidecek pek yer yok carsiya giderim sonra cumartesi pazar kuruluyor guzel sebzeler alayim... sonra avmye gideriz ))
Olsun oda bişey ben Pazar’a gitmeye bayılırım benim pazarım Kadıköy Salı Pazar’ı zaten Kadıköy Moda dadoğdum büyüdüm ah ah gözünü seveyim İstanbul çok özledim

Günaydın kızlar

Az önce kalktım o yüzden maalesef kahvaltım geç olacak. Ben hemen kahvaltıya geçiyorum hazırlaması da zaman alacak.

Geçmişe dönüşte bakarım.

zambak86 canım dün bilerek yazmadım menümü bir kaptana yakışmayacak bir menüydü. İstersen yine yazarım ama yenilere kötü örnek olmak istemem

Günaydınlar herkese.

Ooo ne erkencisiniz ya. Haftasonu böyle erken kalkılır mı hiç.

gezgintosbaaa rakibem sen uyma bunlara sakın yat şöyle 12ye kadar kahvaltı da da patates kızart tost yap ohh miss
Wuhuuuuu kanıma giriyorsun hemi o zaman kork benden valla inat edersem işin yas ona gore

Bil.ek istersen 9 30 da kaldım 10 gibi kahvaltı yaptım

1 yumurta 8 zeytin iki ince dilim ekmek 2 dilim salatalık bir kibrit kutusu süzme peynir bir yemek kaşığı kadar tulum peyniri yedim

Oooo süper başlangıç

Olsun oda bişey ben Pazar’a gitmeye bayılırım benim pazarım Kadıköy Salı Pazar’ı zaten Kadıköy Moda dadoğdum büyüdüm ah ah gözünü seveyim İstanbul çok özledim
Bi gun insallah donersiniz gurbette olmak zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…