Burasi kucuk bir yer canim gidecek pek yer yok carsiya giderim sonra cumartesi pazar kuruluyor guzel sebzeler alayim... sonra avmye giderizAy ne güzel iyi gezmeler sana nereye gideceksin
Olsun oda bişey ben Pazar’a gitmeye bayılırım benim pazarım Kadıköy Salı Pazar’ı zaten Kadıköy Moda dadoğdum büyüdüm ah ah gözünü seveyim İstanbul çok özledimBurasi kucuk bir yer canim gidecek pek yer yok carsiya giderim sonra cumartesi pazar kuruluyor guzel sebzeler alayim... sonra avmye gideriz))
Burda dışarısı buzz gibi çıkılacak gibi değilGünaydın herkese mutlu hafta sonlari .... bugun hafta sonu kosusturmam var carsiya gidecem gezecem)
15 Bahar gelecek guzel kahvaltini yap emi soyle tikabasa ye canim bir ekmek arasina ne bulursan koy canim afiyet olsunnn
Bide zaten calisiyorsun hafta sonlarida hic yerinden kalkma yemegini ye hemen ustune uyu...[ Gunaydin cok beklersin haha uyumam yememide dikat ederim @ada81
Canım cevap yazarken quote kodlarını silmezsen alıntı şeklinde görünür
Wuhuuuuu kanıma giriyorsun hemi o zaman kork benden valla inat edersem işin yas ona goreGünaydınlar herkese.
Ooo ne erkencisiniz ya. Haftasonu böyle erken kalkılır mı hiç.
gezgintosbaaa rakibem sen uyma bunlara sakın yat şöyle 12ye kadar kahvaltı da da patates kızart tost yap ohh miss
Oooo süper başlangıçWuhuuuuu kanıma giriyorsun hemi o zaman kork benden valla inat edersem işin yas ona gore
Bil.ek istersen 9 30 da kaldım 10 gibi kahvaltı yaptım
1 yumurta 8 zeytin iki ince dilim ekmek 2 dilim salatalık bir kibrit kutusu süzme peynir bir yemek kaşığı kadar tulum peyniri yedim
Aslında burasida cook soguk ama yinede ciktim hatta suan donuyorummmBurda dışarısı buzz gibi çıkılacak gibi değil
Bi gun insallah donersiniz gurbette olmak zor...Olsun oda bişey ben Pazar’a gitmeye bayılırım benim pazarım Kadıköy Salı Pazar’ı zaten Kadıköy Moda dadoğdum büyüdüm ah ah gözünü seveyim İstanbul çok özledim
Inşallah cuma günü yüzüm kizarmazOooo süper başlangıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?