- 30 Eylül 2018
- 185
- 171
- 18
- 36
Wuhuuuuu kanıma giriyorsun hemi o zaman kork benden valla inat edersem işin yas ona gore
Bil.ek istersen 9 30 da kaldım 10 gibi kahvaltı yaptım
1 yumurta 8 zeytin iki ince dilim ekmek 2 dilim salatalık bir kibrit kutusu süzme peynir bir yemek kaşığı kadar tulum peyniri yedim
Inşallah cuma günü yüzüm kizarmaz
Tamam cnmCanım cevap yazarken quote kodlarını silmezsen alıntı şeklinde görünür
Mümkün değil duramamHer gün tartılma canım bence Cuma günleri tartılmaya çalış sadece. O zaman Cuma’ları iple çekiyorsun ve tartı seni hep mutlu ediyor
Şu ödemi bi anlayamadım birde matematik dersiniHmmm sanırım dün ödem vardı
İmkansız gibi birşey eşim burda iş kurdu biz Türkiye’ye gitsek bu lükste yaşamayız acımızdan ölürüz diyorBi gun insallah donersiniz gurbette olmak zor...
Benimkide kötüydü kızartma Pizza herşey vardı ama bugün öyle olmayacak inşallahGünaydın kızlar
Az önce kalktım o yüzden maalesef kahvaltım geç olacak. Ben hemen kahvaltıya geçiyorum hazırlaması da zaman alacak.
Geçmişe dönüşte bakarım.
zambak86 canım dün bilerek yazmadım menümü bir kaptana yakışmayacak bir menüydü. İstersen yine yazarım ama yenilere kötü örnek olmak istemem
Albendende o kadarŞu ödemi bi anlayamadım birde matematik dersini
Canim cocuklarinin yaşı kac ? Benim kizim boyama puzzle yapmayi cok severdi ki hala cok seviyor suan 5.5 yasinda ... oyun hamuru ile sekiller cok yapariz...birlikte kurabiye kek yapariz..Küçük çocuğu olan bayanlar evde nasıl aktivite yapıyorsunuz dışarı çıkma imkanınız yoksa eğer birwz da hastalar o yüzden parka çılartamıyorum
Hayirlisi olsun canim önemli olan is nasilsa tatilerde gelirsiniz.....İmkansız gibi birşey eşim burda iş kurdu biz Türkiye’ye gitsek bu lükste yaşamayız acımızdan ölürüz diyor
Akşam menuni bekliyorum bakalim kimin menüsü güzel olacakBenimkide kötüydü kızartma Pizza herşey vardı ama bugün öyle olmayacak inşallah
Olsun agirda yazsa buraya sık sık gel canimKızlar telefonum çok ağır yazıyor ondan pek katılamıyorum kusura bakmayin
Canim menulerinde hep pekmez oluyor merakimdan soruyorum demir eksikligi icin mi yiyorsun bi ozel durumu var miBen 9.30 da kahvaltı yaptım 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 2 dilim kepek ekmeği 1 tk pekmez yedim
Pııışşııık yermi hic anadolu kadını
Kolay gelsin rakibemmm ..benim temizlik dip köşe pazar gunleri yapiyorumAnnem beni temizlik yapdiyemi dogurdun hafta sonum evde temizlikle geciyor
Ayy bende oyleyim hatta gun icerisinde wc ye giderim sonra yine gider tartilirimMümkün değil duramamölürüm çatlarım meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?