Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben 9.30 da kahvaltı yaptım 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 2 dilim kepek ekmeği 1 tk pekmez yedim

Küçük çocuğu olan bayanlar evde nasıl aktivite yapıyorsunuz dışarı çıkma imkanınız yoksa eğer birwz da hastalar o yüzden parka çılartamıyorum

Benimkide kötüydü kızartma Pizza herşey vardı ama bugün öyle olmayacak inşallah

Küçük çocuğu olan bayanlar evde nasıl aktivite yapıyorsunuz dışarı çıkma imkanınız yoksa eğer birwz da hastalar o yüzden parka çılartamıyorum
Canim cocuklarinin yaşı kac ? Benim kizim boyama puzzle yapmayi cok severdi ki hala cok seviyor suan 5.5 yasinda ... oyun hamuru ile sekiller cok yapariz...birlikte kurabiye kek yapariz..
Eğitim seti aldik hergun onlari yapiyoruz...
Bulmacalar var boyle gizlenmis nesneler onlari bulduruyorum hergun...
Yazi tahtasina birlikte sayilari harfleri yaziyoruz....
Biraz ana kiz dans ediyoruz...)) kitap okurum okudugum hikayeden sorular sorarim dinledigoni ve anladigini olcmek icin....

Ben 9.30 da kahvaltı yaptım 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 2 dilim kepek ekmeği 1 tk pekmez yedim
Canim menulerinde hep pekmez oluyor merakimdan soruyorum demir eksikligi icin mi yiyorsun bi ozel durumu var mi

Annem beni temizlik yapdiyemi dogurdun hafta sonum evde temizlikle geciyor
Kolay gelsin rakibemmm ..benim temizlik dip köşe pazar gunleri yapiyorum cumartesi gunleri nevresim degistirme günüm onuda halledip carsi pazar gezmeye cikiyorum )

Mümkün değil duramam ölürüm çatlarım meraktan
Ayy bende oyleyim hatta gun icerisinde wc ye giderim sonra yine gider tartilirim

Tarti benim motivasyonumu bozmuyor aksine eger tartilmazsan ipin ucunu kaciriyorum diyetten uzaklasiyorum..

Aksam yatmadan sacimdaki tokaya kadar cikariyom tartiliyom hemen hesap yapiyorum simdi boyleyse sabaha kac olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…