Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim menulerinde hep pekmez oluyor merakimdan soruyorum demir eksikligi icin mi yiyorsun bi ozel durumu var mi

Kahvaltıda bi tatlı kaşığı bal/reçel/ pekmez var. Ben pekmez tercih ediyorum hem seviyorum hem en masumu olduğunu düşünüyorum. Demirim de birazcık düşük ona da iyi gelir diye işte

Albendende o kadar )
neyse matematik artık işime yaramıyor ödem dersime çalışayım

biri 4 diğeri 2 yaşında zaten büyük kreşe gidiyor yarım gün ama yılbaşından sonra başlayacak bizde evde yap-boz yapıyoruz etkinlik kitabı gibi bişey var çok güzel herşey var içinde onunla vakit geçiriyoruz bende birşeyler boyuyorum geceleri biz kitap okuyoru ama pek aklında birşey kalmıyor evde zaten saklambaç yakalamak gıdıklamaç dans herşey var oyuncaklarıyla birlikte oynuyoruz Lego yapıyoruz ama bende çok sıkılıyorum ne yalan söyliyim hiç keyif almıyorum

Hayirlisi olsun canim önemli olan is nasilsa tatilerde gelirsiniz.....
Öyle tabi napalım sağlık olsun evet yılda iki kez geliyoruz ama yetmiyor tabi
Ya aynı ben aynı tartılmazsam motivasyonum bozuluyor zaten pamuk ipliğine bağlıyım
Ciğer yemeyi düşünüyorum canım. Sen ne yiyeceksin
bende kıymalı bamya düşünüyorum

Yorgun düşersin canım. Bol bol ye canım bak hasta olursun
ay kıyamam nasılsa beni düşünüyor

Canım o kadar hastayım ki... Basım kalkmiyor sabah lavaboya zor attım kendimi istifra ettim. Dün sabah erken den hastaneye gittim usuttum. Kafam kalkmiyor
Coook gecmis olsun canim... bol c vitamini al ihlamur varsa ihlamur ic canım

Kahvaltıda bi tatlı kaşığı bal/reçel/ pekmez var. Ben pekmez tercih ediyorum hem seviyorum hem en masumu olduğunu düşünüyorum. Demirim de birazcık düşük ona da iyi gelir diye işte
Anladim canim şifa olsun o zaman..

Hafta sonu sessizligi hakim ama menüleri bekliyorummmmm

Bugünkü menüm
Sabah 09:15
2 sucuklu yumurta, peynir, 10 adet zeytin, 3-4 adet ceviz, 1 portakal

Akşam 18:20
Bir tabak kuzu ciğer, soğan ve domates, 1 bardak ayran, 1 bardak soda
Birazdan yeşil çayımı içeceğim LAydLiNe

Cook guzel menu canim wc sorunu yasiyormusun ben cok protein alinca wc sorun yasiyorum

Kızlar bana noldu bilmiyorum kahvaltıdan sonra bir iki saat sonra midem ağrımaya başladı, ağrıdı bulandı derken şimdi ne var ne yok çıkardım inşallah Gülce nin hastalığı bana bulaşmamıştır o iyi şimdi çok şükür

Bugun menum
Sabah 10.00
2 yumurta tereyagli
1 dilim suzme peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
Yarim salatalik
8 findik

Aksam 16.45
1 porsiyon izgara ciger
Boool salata
1 catallik adana (kizim yemedi attim agzima)
2 kuru kayisi

2 lt su içildi. LAydLiNe spor yok ama 3.5 saat disarda gezdim ))

Cook gecmis olsun canim , insallah bulasmamistir... canim heryerde salgin varmis... hazır su mu kullaniyirsun? Icme sularindan geciyor diyorlar..

Canım o kadar hastayım ki... Basım kalkmiyor sabah lavaboya zor attım kendimi istifra ettim. Dün sabah erken den hastaneye gittim usuttum. Kafam kalkmiyor

Çok geçmiş olsun kızlar

Kızlar herkese iyi aksamlar herkesin menüsü iyi gidiyor

Bende kendi menümü yazayim

Sabah 10.00:1 haşlanmış yumurta 1 yemek kaşığı tulum peyniri 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir 2 dilim ince ekmek 2-3 dilim salatalık

Ara ogun:1 mandalina 1 gun kurusu

Ogle13.00
1 tabak etli bamya
2 yemek kaşığı kapuska 2 yemek kaşığı yoğurt

Ikındı 2 dilim corek çok pismanim çok

Akşam 19.00
1 küçük kase sebzeli mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pilav
2 kasık tavuk

Şu çok az içtim hava soğuk üşüyorum diye şu içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…