Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim ben hep cay sıcaklığında yudum yudum su icerim hem icim isiniyor hemde su tüketmiş oluyorum.. evet çörek olmamis ...
Bu durumlarda su icseydin 5 dakika bekleseydin o isteğin kaybolacakti...

07:00 yarım portakal

10:00 yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
Dereotu, maydanoz
Yeşil ve siyah zeytin
Keçi ve kaşar peyniri

14:30 bir küçük lokum (burada krizler geliyor bana) :)
16:30 2 sigara böreği (fırında)
1 porsiyon kıymalı bamya
Az sucuklu yumurta ( sabahtan çocuklara yapmıştım yemediler çöpe atmaya kıyamadım)
1 lahmacun

Bugün menüm berbat çok mutsuzum üzgünüm pişmanım ama çok fena kriz geldi böreği uzun zamandır görmedim öyle hasret kalmışım ki fırından çıkar çıkmaz yedim ağzım haşlandı damaklarım soyuldu ( o an tarifi imkansız bir mutluluk yaşadım)

2,5 lt su spor yapacağım inşallah

Aksam karbon olmus canim... sporu artır bugün yansin gitsin bari ))

Maaşallah iyi gidiyorsun ben bugün kaçırdım ipin ucunu ama yarın onu telafi edeceğim söz verdim kendime çok yediğime üzülmüyorum ama sağlıksız yedim ona üzülüyorum

Uff düzelir dimi çok mu abartmışım sence karbon ne demek
Hamur işi agirlikli olmus yani direkt karbon lokum , börek ... babamya ile lahmacun yeseydin olurdu.... tek karbon lahmacunun ekmegi olurdu oda karatayda oluyor zaten )

Hamur işi agirlikli olmus yani direkt karbon lokum , börek ... babamya ile lahmacun yeseydin olurdu.... tek karbon lahmacunun ekmegi olurdu oda karatayda oluyor zaten )
Lokum küçücük kahve yanında olur ya hani onlardan
Ya böreği yiyecektim ya lahmacunu ikisi de hamur bakarsan lahmacuna izin veren böreğe de vermesi lazım dimi

Bugunku menum sabah sat 10 30
2 dilim peynir
1 subardagi suy
Yulaf ezmesi
6 zeytin
Yarim haşlanmis yumurta

Cay sekersiz

Ara ogun
Yarim ayva

Aksam sat 4 30
50 gr kuru fasulye
Corba ezo gelin 50 ml
2 dilim kepekli ekmek
2 adet köfte izgara

2 adet tavuk izgara
Su 8 subardagi

Ara ortaboy portakal

Yaaa olamaz senin menulerin dolu dolu olurdu tatlin bile olurdu nerdeee tatlılar

Canim ben hep cay sıcaklığında yudum yudum su icerim hem icim isiniyor hemde su tüketmiş oluyorum.. evet çörek olmamis ...
Bu durumlarda su icseydin 5 dakika bekleseydin o isteğin kaybolacakti...

Ya şöyle bi ucundan tadına bakayim dedim kendimi kaybettim

Hani tadına bak Az ye derler ya hic benlik degil tadına baktim şeyin dibini görmek zorundayım gibi hissediyorum

Ya şöyle bi ucundan tadına bakayim dedim kendimi kaybettim

Hani tadına bak Az ye derler ya hic benlik degil tadına baktim şeyin dibini görmek zorundayım gibi hissediyorum
Canim , bazen bazi seyleri hamur işi olsun cikolata , tatli olsun bicak gibi kesmek lazim...
Mesala ben 1 borekle nefsim korlenmez dibini getiririm .. 1 cikolata ile yetinemem bi tane daha yerim agzimi surersem gerisi geliyor.. dil o tadi alip beyine iletince gerisi geliyor.... bu yuzden belli bi donem bunlari kesmekte fatda var biraz midemi küçülsun sonra 1 dilim borek yeterli gelecek yada iki kare cikolata gibi )

Çok güzel menü olmuş canım Bayram etmiş miden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…