- 30 Eylül 2018
- 185
- 171
- 18
- 36
Çok mutlu oldum ta mantıyı pilavı beraber götürmüşsün a29 Aralık Cumartesi Menüm
Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tk pekmez
2 dilim kepek ekmeği
Ara 12.30
1 bardak süt
Öğle 14.00
1 kase çorba
3 yk mantar
3 parça yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
Ara 16.30
3 minik mandalina
Akşam 18.00
1 tabak kapuska
3 yk mantı
2 yk pilav
200 gr kadar et
Bir parça ekmek
Ara 21.30
1 portakal
1 kase yoğurt
2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
nazar değdi bana. Dün akşam spor yaptım. Sonra belim tutuldu yerimden kalkamadımuf çok pişmanım çok o kadar alıştım ki az yemeğe o kadar yemeğe resmen rahatsız oldum midem o kadar suyla dolu ki artık yemeği kabul etmiyor
yok canım sen bu Cuma az kilo verirsin belli bol artılar geliyor şimdiden baksana
Amann artılar gelmişken koy ver gitsin Çek bir baklavaaaa :)
Geçmiş olsun canımBelimin ağrısından kahvaltı da geç saate kaldı
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Ben de 4 yıllık evliyim canım. Eşim 4 yıl boyunca hiç hatırlamadı ve kutlamadı. Ben de boşverdim artık takmıyorumSelam kızlar. Bugün evlilik yildonumumuz. 6 yıl oluyor ve ilk kez kutlamadan gecirecez ve eşimle kusum konuşmuyorum. Ne yaparsam yapayım insanoğlunun fitratinda var nankörlük. Hiçbir şekilde karısını onore eden bir adam değil. Evde bişeyler hazırlayıp bir masa hazirlayabilirdim ama onu bile hak etmiyor. Çok moralsizim...
Gecmis olsun canımnazar değdi bana. Dün akşam spor yaptım. Sonra belim tutuldu yerimden kalkamadım
Nice nice yıllara küskünlügunun nedeni cok ciddi degilse bosver hazirla bi masa kutlama yapın....amannn nasilsa barisiyot insan bugünü feda etmeyin derim..Selam kızlar. Bugün evlilik yildonumumuz. 6 yıl oluyor ve ilk kez kutlamadan gecirecez ve eşimle kusum konuşmuyorum. Ne yaparsam yapayım insanoğlunun fitratinda var nankörlük. Hiçbir şekilde karısını onore eden bir adam değil. Evde bişeyler hazırlayıp bir masa hazirlayabilirdim ama onu bile hak etmiyor. Çok moralsizim...
Evde lesli yap canim sadece 45 dakika sürüyor.... internetten ac yap bakalimÇok mutlu oldum ta mantıyı pilavı beraber götürmüşsün a
Ama su yürüyüş olayına bozulmadım degil buralar çok soğuk yürüyemiyorum ben ya
Gecmiş olsun dikat etGecmis olsun canım
O kadar değersiz hissettiriyorki bana kendimi çok zoruma gidiyorBen de 4 yıllık evliyim canım. Eşim 4 yıl boyunca hiç hatırlamadı ve kutlamadı. Ben de boşverdim artık takmıyorum
Çok kırıldım canım yaa. Umursamaz meselabisey söylüyorum ya pat diye suratima yapmasaydin diyor. Dün hastayım ölüyorum eve gelmiş ee bişey in yok diyor cildirdim artık sinirden. Bu adama naparsam yapim benim karım a helal olsun demiyor yani.Nice nice yıllara küskünlügunun nedeni cok ciddi degilse bosver hazirla bi masa kutlama yapın....amannn nasilsa barisiyot insan bugünü feda etmeyin derim..
Şimdi nasılsın umarım geçmiştir benimde bugün boynum tutuk hayat kalitem düştü çok kötüyümnazar değdi bana. Dün akşam spor yaptım. Sonra belim tutuldu yerimden kalkamadım
Iyi pazarlar canımmmmmRakibim iyi pazarlar kahvaltini iyi yaptinmi recel kaymak bal tere yag siki bir kahvalti yap kis malum vucut direncin dusmesinada81
Canim erkekler bayanlar gibi degil duz mantik inan...oyle incelik falan pek bilmezler ... ben beklentimi yuksek tutmamayi ogrendim boylece ozel gunlerden bisey yapmazsa hic alinmiyorum...Çok kırıldım canım yaa. Umursamaz meselabisey söylüyorum ya pat diye suratima yapmasaydin diyor. Dün hastayım ölüyorum eve gelmiş ee bişey in yok diyor cildirdim artık sinirden. Bu adama naparsam yapim benim karım a helal olsun demiyor yani.
Geçmiş olsun canim kas gevseti bi krem varsa boynuna sur iyi geliyor..Şimdi nasılsın umarım geçmiştir benimde bugün boynum tutuk hayat kalitem düştü çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?