Benim de öğrenmem gerekiyor galiba daha da kilimi kipirdatmamCanim erkekler bayanlar gibi degil duz mantik inan...oyle incelik falan pek bilmezler ... ben beklentimi yuksek tutmamayi ogrendim boylece ozel gunlerden bisey yapmazsa hic alinmiyorum...
Çok kırıldım canım yaa. Umursamaz meselabisey söylüyorum ya pat diye suratima yapmasaydin diyor. Dün hastayım ölüyorum eve gelmiş ee bişey in yok diyor cildirdim artık sinirden. Bu adama naparsam yapim benim karım a helal olsun demiyor yani.
Cnm genelde yüzde sekseni erkeklerin çogu böyledir bende 23 senelik evliyim çok nadirdir hatirladigi ama disaridaki evliklere baktimda fazlada takilmiyorum neden evine cocuklarine bagli aldatma huyu yok hafta sonunu bile ailediyle gecirir kisaca tavsiyem artilarina eksilerinle karsilastirirsan bu konuyu atlatirsin öyle erkekler varki birak evlilik yilini telefonunda şifresini esi bile bilmiyor öyle erkek evlilik yilini hatirlamiş ne yazarO kadar değersiz hissettiriyorki bana kendimi çok zoruma gidiyor
Öyle biri değil evet ama biz hep kutladik tamam maaşa var baştan konuşmuştuk. Mesele kutlamak değil ben evde romantik bir masada hazirlayabilirdim. Tavrı üslubu beni çileden çıkardı.Cnm genelde yüzde sekseni erkeklerin çogu böyledir bende 23 senelik evliyim çok nadirdir hatirladigi ama disaridaki evliklere baktimda fazlada takilmiyorum neden evine cocuklarine bagli aldatma huyu yok hafta sonunu bile ailediyle gecirir kisaca tavsiyem artilarina eksilerinle karsilastirirsan bu konuyu atlatirsin öyle erkekler varki birak evlilik yilini telefonunda şifresini esi bile bilmiyor öyle erkek evlilik yilini hatirlamiş ne yazar
Coook dogru yazmissin canim ayni bende senin gibi düşünüyorumCnm genelde yüzde sekseni erkeklerin çogu böyledir bende 23 senelik evliyim çok nadirdir hatirladigi ama disaridaki evliklere baktimda fazlada takilmiyorum neden evine cocuklarine bagli aldatma huyu yok hafta sonunu bile ailediyle gecirir kisaca tavsiyem artilarina eksilerinle karsilastirirsan bu konuyu atlatirsin öyle erkekler varki birak evlilik yilini telefonunda şifresini esi bile bilmiyor öyle erkek evlilik yilini hatirlamiş ne yazar
Kuru kayisi ye açkarina 2 3 tane iyi gelir2 gündür wc sıkıntısı yaşıyorum zaten bu karatay hep bende wc sorunu yaşatıyor
Dun onu ac karnina degilde aksam yemeginden sonra yaptim....ama bi ise yaramadi..Kuru kayisi ye açkarina 2 3 tane iyi gelir
Geçmiş olsun canım. Ben bugün biraz daha iyiyim. Dün spor yaparken oğlum üstüme çıktı. Belimi zorladım. O yüzden ağrıdı diye düşünüyorum.Şimdi nasılsın umarım geçmiştir benimde bugün boynum tutuk hayat kalitem düştü çok kötüyüm
Günaydınlar herkese ...
Güzen bir gün olsun inşallah hepimiz için zira benim için güzel başladı
Sabah tartı sonucunu görünce ben
Cuma günügezgintosbaaa
Hiç spor yapmıyorum belki ise yarar bi deneyeyimEvde lesli yap canim sadece 45 dakika sürüyor.... internetten ac yap bakalim)))
Canim hergun 45 dakika 3 mil lesli yaparsan 10 gun sonra ne kadar incelediğini goreceksin.....ben zamaninda yapmistim ilk zamanlar bu ne yaaa bununlada incelinirmis dedimHiç spor yapmıyorum belki ise yarar bi deneyeyim
Hiç spor yapmıyorum belki ise yarar bi deneyeyim
Bende 4 tane var canım. 3 taneyken de hiç aksatmadım sporumu gece 2-3 te olsa yaptım. İstersen yaparsın. Hayatı biz zorlaştırıyoruz kendimize.Ben 35 dakikalık sporumu bile zor yapıyorum. Çocuk olunca her şey çok zor
Evet ben en çok kendime kızıyorumBende 4 tane var canım. 3 taneyken de hiç aksatmadım sporumu gece 2-3 te olsa yaptım. İstersen yaparsın. Hayatı biz zorlaştırıyoruz kendimize.
Benimki hiç durmuyor canımBende 4 tane var canım. 3 taneyken de hiç aksatmadım sporumu gece 2-3 te olsa yaptım. İstersen yaparsın. Hayatı biz zorlaştırıyoruz kendimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?