Yok bu sefer harfiyen uyguluyacam konusurum diyetisyenle sonucta ben gune cook erken baslamiyorum ona gore bir liste hazirlariz..Evet öyle oldu bu ara. İyiyim çok şükür. Uğraşıyorum bir bebeylesen nasılsın canım?
Diyetisyenin verdiği listeye tam uyarsan verirsin canım. Ama liste sana fazla gelir de kafana göre bazı şeyler kısmaya çalışırsan kilo alırsın. Diyetisyenin verdiği listeyle oynamicaksın. Zaten bi hafta nasıl kilo verdiğine bi bakıyor sonra ona göre değiştiriyor
Diyetisyen e mi başladın canımYok bu sefer harfiyen uyguluyacam konusurum diyetisyenle sonucta ben gune cook erken baslamiyorum ona gore bir liste hazirlariz..
Sen bekle canim , Allah korusun dikislere zarar verir daha erken bi 6 ay ev kodusturman bile sana yeter 6 ay sonra artık diyetede sporada baslarsinSüpersinben de 10 squat yaptım dikişlerime ağrı girdi daha erken sanırım spor için. 1 ay daha bekleyeceğim.
Basliyacam canim boyle olmuyor yapamiyorum kilo veremiyorum.Diyetisyen e mi başladın canım
Aslında bir ara gayet guzel kilo verdin canımBasliyacam canim boyle olmuyor yapamiyorum kilo veremiyorum.
Demek diger evlatlari ilgilenmeyince esininde ilgisini görünce nazi size geciyor.. canim , yapilacak pek bisey yok yaşlılık cocuk gibi oluyorlar.... esin gitsin götürsün dr ilgilensin... ama sen gitmek orada zaman gecirmek zorunda değilsin..Bizi aradı yılbaşı günü. Görsen bir benim diyor ayaklarım tutmuyor belden asagimi hissetmiyorum biz dedik felç oldu. Hani öyle anlatiyorki soluksuz nerdeyse kostuk gittik. Kaynanam la bir acitasyon yapiyolar anlatamam. Eşim kucağında götürdü. Dr ne yapmış biliyormusun bir ağrı kesici iğne vurup gönderdi. Usutmus sun demiş. O gece yi nerdeyse orda geçirdik. Dünde yine aynı şekilde aradı eşim izinli ya biliyor bir gezmeye cikmistik iptal ettik. Eşim bir telaş ediyor ki anlatamam diyor asya kesin felç falan oldu bu adam. Götürdü yine bir iğne vurdu dr. Eve geldikten sonra da çocuklarla eğleniyor ağrı sizi yok. Ee tamam da benimde bir evim var bu kadar olmaz ki. Orda koloni gibi yaşıyorlar eltim gille 3 tane oğlun daha var evin içinde. Büyük kaynim tinlamadi bile yaw usutmus dedi çıktı arkadaşlarının yanına gitti. Böyle olurmu ya saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz. Haksizmiyim canım yaa
Bi ara verdim ama suan durdu veremiyorum birde reglim gecikti karnim gogsum sisti bugun hey heylerim ustunde artik bıktım bu isten dedim sabah... komsumunda diyetisyenle kilo verdigini gorunce dedim yeter ada sende git 2 ay dene ne kaybedersin dedim...Aslında bir ara gayet guzel kilo verdin canım
Yaa bişeyi yok canım yaa ama bende ona kızdım dün eşime bizi surukluyorsun peşine. Akşam a kadar günüm orda geçiyor. Kaynanam kadın kalkıp yemek yapmıyor. Çocuğa yoğurt ekmek yedirdim tüm gün. Delirdim sinirden ev ev değilki. Bir hafta önce eşim telefonunu sattı ama gidip onlardan istemedi bilmiyormuydu 1 ay maasa kadar ne yicek içecek diye. İşine gelene göre hareket ediyor canım ya kayinbabam daDemek diger evlatlari ilgilenmeyince esininde ilgisini görünce nazi size geciyor.. canim , yapilacak pek bisey yok yaşlılık cocuk gibi oluyorlar.... esin gitsin götürsün dr ilgilensin... ama sen gitmek orada zaman gecirmek zorunda değilsin..
Şimdi esim gitmese Allah korusun bisey olsa vicdan yapar... esin gitsin baksin ama sen gitme ..
Evet yani gitmekte fayda var tabi. Özel mi devlet te mi canimBi ara verdim ama suan durdu veremiyorum birde reglim gecikti karnim gogsum sisti bugun hey heylerim ustunde artik bıktım bu isten dedim sabah... komsumunda diyetisyenle kilo verdigini gorunce dedim yeter ada sende git 2 ay dene ne kaybedersin dedim...
Seni sürüklüyorsa hatali konus ben gelmeyecem ama buyur sen git ilgilen diye...Yaa bişeyi yok canım yaa ama bende ona kızdım dün eşime bizi surukluyorsun peşine. Akşam a kadar günüm orda geçiyor. Kaynanam kadın kalkıp yemek yapmıyor. Çocuğa yoğurt ekmek yedirdim tüm gün. Delirdim sinirden ev ev değilki. Bir hafta önce eşim telefonunu sattı ama gidip onlardan istemedi bilmiyormuydu 1 ay maasa kadar ne yicek içecek diye. İşine gelene göre hareket ediyor canım ya kayinbabam da
Ozel canim aylik 100 tl ..bir ayda iki kere gidiyormusuz...Evet yani gitmekte fayda var tabi. Özel mi devlet te mi canim
Çalışmıyor musun niye evdesin ki.Evet öyle oldu bu ara. İyiyim çok şükür. Uğraşıyorum bir bebeylesen nasılsın canım?
Diyetisyenin verdiği listeye tam uyarsan verirsin canım. Ama liste sana fazla gelir de kafana göre bazı şeyler kısmaya çalışırsan kilo alırsın. Diyetisyenin verdiği listeyle oynamicaksın. Zaten bi hafta nasıl kilo verdiğine bi bakıyor sonra ona göre değiştiriyor
Yaa diğerlerinde hemen başlamıştım 4 olunca zor oldu galibaAnlamış olmanda güzel
Öyle çok değilmiş ücreti. İnşallah faydasını görürsünOzel canim aylik 100 tl ..bir ayda iki kere gidiyormusuz...
Ilk ay baktim faydasini goruyorum 2-3 Ayada devam ederim....
Cnm listeni alınca paylaş birlikte yapalım bu arada boyun kaçOzel canim aylik 100 tl ..bir ayda iki kere gidiyormusuz...
Ilk ay baktim faydasini goruyorum 2-3 Ayada devam ederim....
Paylasirim canim boyum 1.59..yari yil tatilinde ablamlar gelecek onlar gelsin gitsinler ilk isim diyetisyene gitmek olacak....Cnm listeni alınca paylaş birlikte yapalım bu arada boyun kaç
Ayyy mervem niye boyle oldukBugün de kilo veremedim
Canim ben 52kiloyum.sen kac kilosun.hiç uzulme bu hafta kilo veremedim yeni yilda kaçamak cok oldu.ayni kilodayim bakalim 2 gunde ne olacak.Kusuruma bakma canım. Yarışmanın başladığını ve seninle eleştigimide bilmiyordum giremedim bu aralar.eyvah şimdi bu hafta çok sıkı tutup seni yenmem lazım. Sen kaç kilosun canım şuan. Takip edeceğim seni inş.
Aslinda canim o kilo deilde ödemdi.adet oncesi.1günde 1 kilo almişdim adet olunca kendiliginden gitti.aslunda kilom 51 52 arasi.hedef 47.boy.160.karatay yapiyorum ekmegi tam kesdim ama reçel le çay kaçamagim çok oluyor.bu arada en başta 73 kilo idim.kendimi özet gectimMaşallah canım aradım buldum seni.bu ne azim böyle sana yetişmek için bu iki gün detox gibi bişey yapmam lazım.
Beni niye bukadar azimli ve düşük kilolu bi arkadaşla eslestirdiniz bakalım oyy oyy...neyse demek buna ihtiyacım vardı gerçekten çok kaçırdım bu aralar yine.hadi bakalım hayırlısi canım.
Bana biraz menü içeriğinden bahsedermisin nasıl bukadar çok kilo verebiliyorsun bi haftada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?