Valla pes ediyorum canim bu regli gecikmesi beni mahvetti hatta listeden bile ayrilmayi düşünüyorum izine ayrilabilirim bu haftaRakibim pesmi etin yoksa nerelerdedinada81
Yok gidemesin izin vemiyorum yok oyle yari yolda birakmak hic sana yakismiyor kacmakValla pes ediyorum canim bu regli gecikmesi beni mahvetti hatta listeden bile ayrilmayi düşünüyorum izine ayrilabilirim bu hafta(
Bu sabah cok moralim bozuldu canim , artik kesin bi uzman yardimi ve onun denetiminde devam etmeye karar verdim...2 ay kendime bu iyiligi yapacam bakalim ise yariyacak mi ..Yok gidemesin izin vemiyorum yok oyle yari yolda birakmak hic sana yakismiyor kacmak
Çalışmıyor musun niye evdesin ki.
Yaa diğerlerinde hemen başlamıştım 4 olunca zor oldu galibahamileyken de leslie yapıyordum hoşuma gidiyordu, hantal hissediyorum böyle
Menum
Sabah sat 7 30
1 yumurta haslanmi
1 kiprit kutusu kadar peynir
4 adet zeytin
2 dilim ev yapimi ekmek
Ara 1 orta boy elma
Oglen 12
Sehriye li tavuk suyunla
Corba 100 ml
Kuru fasulye 150 ml
2 dilim kepek ekmegi
Ara yogurt 100ml
3 hurma
Aksam 7 30
Corba sehriye corbasi
Pirasa yemegi 100 ml
2 dilim ekmek ev yapimi
Su 2 litre
Ve pilav vardi yemedim
Ara ev yapimi yogurt
Hayırdır zaten şeker orucu yapıyorum diye hava atıyordunOff hergün birileri kaçamak yapıyor. Bugünde ben fazla kaçırdım
Anladım canım. Hasta olmayın daÇok erken daha canım bekle sen.
Çalışıyorum da yarım gün şuan. Cuma günü de memlekete gidecem iki hafta izin aldım.
Ben de anlamadım canım. Bu hafta bekleyeceğim. Olmazsa değişiklik yapacağım diyetimdeAyyy mervem niye boyle olduk
Şu menüye baksana Harika nasıl veremedin hergün gayet güzel besleniyorsun bir yerde bir hata var sanırım spor yapman lazım daha çok açık havada soğuk olsa sıkı giyin çık dışarı çocuğunlaBugünkü menüm
Sabah 08:30
2 haşlanmış yumurta, 10 adet siyah zeytin, peynir, 2-3 adet ceviz
Akşam 18:00
1 tabak kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt, 1 bardak soda
2,5 litre su
LAydLiNe
Merhaba canim kardeşimde 78 lerde diyetisyen gitti 3 ay gittikten sonra diyetisyen hastaneden ayrılmış diye kendi kendine diyetisyenin verdiği listelerle oynayip devam etti simdi kardeşim 61 ama o şekilde 57-58 kadar düşmüştüşuan düşünüyorum sanırım ben diyetisyene gidecem vermem gereken 10 kilo var böyle olmayacak beceremiyorum hep başa dönüyorum... karşı komşum diyetisyene gidiyor 84 kilo ile başladı 3,5 aydır gidiyor şuan 71 kilo ve üstelik sıfır spor çünkü çalışan bayan ayrıca arada kaçamak yapmış ona ragmen kilo gitti diyor...
listesine baktım benim kesinlikle yapamam dediğim 6 öğün şeklindeydi .. bende snein gibi düşünüyordum dedi ben çalışan bayanım bununla mı uğraşacam dedim diyor ama eşimde bana eşlik edince listeyi uygulayınca güzel kilolalar gitti diyor... ayda iki kere çağırıyor dedi böylece diyetisyene gidip tartılacam diye bi heyecan oluyor dedi....
fiyatıda uygun ayda 100 tl ve iki kere çağırıyor .... ne kaybederim demi kızlar şimdiye kadar çırpındım olmadı bu seferde bırakayım işi gücü bir ay diyetisyenin dediğini yapayım bakalım gidecek mi ? şimid yarı yıl tatilinde ablamlar bize gelebilirlermiş onlar gelsin gitsin başlıyayım diyorum diyetisyene o zamana kadar yine elimden geleni yapayım....
nasıl fikir ?
Canim afiyet olsun gayet kalırız ama biraz az olmamış mı ?01.01.2019
10.00:
1 kupa sütlü tarçınlı kahve
3 hurma
16.00 :
3 dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost +1 yumurta
Şekersiz çay
22.00 :
1 kase yoğurt
3 hurma
2.5 litre su
Ne yedin kiz ne yedinOff hergün birileri kaçamak yapıyor. Bugünde ben fazla kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?