- 30 Eylül 2018
- 185
- 171
- 18
- 36
Tamam doktora git onun dedigi bir pirogram yap ama izinnne çikma neBu sabah cok moralim bozuldu canim , artik kesin bi uzman yardimi ve onun denetiminde devam etmeye karar verdim...2 ay kendime bu iyiligi yapacam bakalim ise yariyacak mi ..
Bende diyetisyene gidinceye kadar iki ana bir ara ogün yapacam. . Zaten daha onceki diyet seklim bu sekildeydi iki ana ogun bir mini araydi ... yarin buna basliyorumBende Karataya tam uymuyorum ama beni zayıflattı ben iki ana öğün yemeği seviyorum ama bundan sonra iki ana bir ara öğün yapmaya karar verdin ara öğünde fındık fıstık veya meyve veya yoğurt veya domates salatalık gibi birşeyler yiyeceğim
Hayirlisi cnmBende diyetisyene gidinceye kadar iki ana bir ara ogün yapacam. . Zaten daha onceki diyet seklim bu sekildeydi iki ana ogun bir mini araydi ... yarin buna basliyorum) nerden baksan diyetisyene gitmeme 20-25 gun var bakalim bide bunu deniyecem...
O kadar az yiyorum şeker yemiyorum ama cumadan beri +200 le yola devam malesefŞu menüye baksana Harika nasıl veremedin hergün gayet güzel besleniyorsun bir yerde bir hata var sanırım spor yapman lazım daha çok açık havada soğuk olsa sıkı giyin çık dışarı çocuğunla
Vallahi Almanlar it gibiler kar kış yağmur hiç dinlemiyorlar ya bisikletle heryere gidiyorlar yada yürüyorlar çocukları da soğuğa çok dayanaklı hergün kreşte bahçeye çıkartıyorlar temiz hava almak onlar için önemli sıkı giyindiktwn sonra birşey olmaz
Masallah kardeşine , evet birinin kontrol etmesi insani daha bi gaza getitiyor ... ben gecen hafta 70.700 idi kilom bu hafta regliden dolayi ne olur bilmiyorum...ilk hedefim 65 gormek.. 60 da en son hedefimMerhaba canim kardeşimde 78 lerde diyetisyen gitti 3 ay gittikten sonra diyetisyen hastaneden ayrılmış diye kendi kendine diyetisyenin verdiği listelerle oynayip devam etti simdi kardeşim 61 ama o şekilde 57-58 kadar düşmüştü
Yani aslında kesinlikle diyetisyen e gittiğinde sana söylediği çok şeyi biliyorsundur ama diyetisyen kontrolü iradeli bi şekilde ilerlemeye yardımcı bence
Listeye takima zarar veriyorum diye düşünüyorum arti gelmek yada sabit olmak listeyi etkiliyor o yuzden listeden çıkayım ama sizlerle burada yine olurumTamam doktora git onun dedigi bir pirogram yap ama izinnne çikma ne
Ya kaldırımların müsait olmaması çok kötü neyse artık evde bir şekilde kendini zorla ve yapmaya çalış ben şimdi çocukları uyutacağım ve sonra Leslie yapacağım şimdi yeşil çayımı da içtim. Çocuğuna kim bakıyor neler oynuyorsunız pekiO kadar az yiyorum şeker yemiyorum ama cumadan beri +200 le yola devam malesefEvet spor yapamıyorum. Burada dışarıda yürünmüyor. Yerler buz, kar yağıyor. Dışarıda eşim koluma giriyor düşmemem için. Gündüz işte olduğum için yapamıyorum. Akşam da yorgun oluyorum. Oğlum da sürekli oyun istiyor. Evet Almanları biliyorum. Onların içini alkol ısıtıyordur :)
Ya karatayın yemekler arası 4,5 saat olması gerekiyor diyor ya o beni düşündürüyor ama o heralde 3 ana 3 ara öğün yapanlara daha çok değinmek istiyor sürekli yemenin zayıflamaya engel olduğunu ima ediyorBende diyetisyene gidinceye kadar iki ana bir ara ogün yapacam. . Zaten daha onceki diyet seklim bu sekildeydi iki ana ogun bir mini araydi ... yarin buna basliyorum) nerden baksan diyetisyene gitmeme 20-25 gun var bakalim bide bunu deniyecem...
Bugum gunduz kafaya taktim ya nette diyetisyenle kilo verenlerin hikayelerini okuyorum bir çoğu 3 ana ogun iki ara ogunle kilo vermisler....Ya karatayın yemekler arası 4,5 saat olması gerekiyor diyor ya o beni düşündürüyor ama o heralde 3 ana 3 ara öğün yapanlara daha çok değinmek istiyor sürekli yemenin zayıflamaya engel olduğunu ima ediyor
Ben işteyken kreşe gidiyor. Onun dışında ben bakıyorum. Puzzle yapıyoruz. Arabalarla, oyun hamuruyla oynuyoruz. Boyama yapıyoruz. evde koşturuyoruz.Ya kaldırımların müsait olmaması çok kötü neyse artık evde bir şekilde kendini zorla ve yapmaya çalış ben şimdi çocukları uyutacağım ve sonra Leslie yapacağım şimdi yeşil çayımı da içtim. Çocuğuna kim bakıyor neler oynuyorsunız peki
Karatayda aç kalmamak da gerekiyor. Acıkınca leptin çalışmıyorYa karatayın yemekler arası 4,5 saat olması gerekiyor diyor ya o beni düşündürüyor ama o heralde 3 ana 3 ara öğün yapanlara daha çok değinmek istiyor sürekli yemenin zayıflamaya engel olduğunu ima ediyor
Canım vitamin de alman lazım. Ben karatay yaparken Omega3, dvit, b12, CoQ10 vitaminleri kullandım. Sabahları zeytin yağı içtim. Türk kahvesi mutlaka içtim gün içinde. 1 değil 2 tabak bile yedim yemeklerden. 70 lerden 58 e düştüm. Hem de çok kaçamak yaptım. Bi yerlerde eksik yaptığın bişey var mutlaka.Bugum gunduz kafaya taktim ya nette diyetisyenle kilo verenlerin hikayelerini okuyorum bir çoğu 3 ana ogun iki ara ogunle kilo vermisler....
Tamam karatay saglikli beslenme sekli bana kalirsa 100 ve uzeri ilk defa baslayanlar icin karatay ciddi kilo verdiriyor ama sonra duruyor...
Soyleki karatay 1 tabak kuru fasulye yenilebilir diyor... ben gectigimiz gunlerde yedim ne oldu tartida arti ciktim( kafam cok karisti suan deli gibi diyet arastirmalarina girdim hikayeler okuyorum yarin bi sekil vermek istiyorum diyetime...
Vitamin takviyesi almiyorum canim bide kahve pek icmem acaba bunlardan mi oldu kiii...offf su regli bi olsam yoksa bunun gerginligi sisligimi uzerimde ...ayyy bugun resmen kara kara dusunur oldum...Canım vitamin de alman lazım. Ben karatay yaparken Omega3, dvit, b12, CoQ10 vitaminleri kullandım. Sabahları zeytin yağı içtim. Türk kahvesi mutlaka içtim gün içinde. 1 değil 2 tabak bile yedim yemeklerden. 70 lerden 58 e düştüm. Hem de çok kaçamak yaptım. Bi yerlerde eksik yaptığın bişey var mutlaka.
Selam ne güZel ismi varmış maaşallah geçmiş olsun neyi var tam olarak
Ben genelde biraz beklerim evde doğal yollardan düzeltmeye çalışırım ama eğer ateşi 3 dün düşüremezsem doktora götürürüm. Tabii her hastalık ve her çocuk bir olmaz.Kızlar çocuklarınız hasta olunca nasıl bir yol izliyorsunuz burun akıntısı hapşırık öksürük hafif ateş
İyi fikir harika fikir ben sana çok kez söyledim ama sen benim bünyem böyle dedin. Bence diyetisyene gider ve düzenli uygularsan söylediklerini kilolar gider ama inan artık vereceğine. Senin bilinçaltında veremeyeceğine dair bir inanç var. Ben spor yapmadan haftada 1 kg verebiliyorum dikkat edersem ve biliyorsun ki benim verilecek az kilom var. Önce inan artık kendineşuan düşünüyorum sanırım ben diyetisyene gidecem vermem gereken 10 kilo var böyle olmayacak beceremiyorum hep başa dönüyorum... karşı komşum diyetisyene gidiyor 84 kilo ile başladı 3,5 aydır gidiyor şuan 71 kilo ve üstelik sıfır spor çünkü çalışan bayan ayrıca arada kaçamak yapmış ona ragmen kilo gitti diyor...
listesine baktım benim kesinlikle yapamam dediğim 6 öğün şeklindeydi .. bende snein gibi düşünüyordum dedi ben çalışan bayanım bununla mı uğraşacam dedim diyor ama eşimde bana eşlik edince listeyi uygulayınca güzel kilolalar gitti diyor... ayda iki kere çağırıyor dedi böylece diyetisyene gidip tartılacam diye bi heyecan oluyor dedi....
fiyatıda uygun ayda 100 tl ve iki kere çağırıyor .... ne kaybederim demi kızlar şimdiye kadar çırpındım olmadı bu seferde bırakayım işi gücü bir ay diyetisyenin dediğini yapayım bakalım gidecek mi ? şimid yarı yıl tatilinde ablamlar bize gelebilirlermiş onlar gelsin gitsin başlıyayım diyorum diyetisyene o zamana kadar yine elimden geleni yapayım....
nasıl fikir ?
Vücut bazen dışarıdan gelen destek azalınca kıtlık var zannedip kendini korumaya alıyor. O yüzden ben sürekli sağlıklı doyurucu ve 3 öğün beslenmekten yanayım. Eğer verilecek kilo çoksa en az iki ara öğün şartŞu menüye baksana Harika nasıl veremedin hergün gayet güzel besleniyorsun bir yerde bir hata var sanırım spor yapman lazım daha çok açık havada soğuk olsa sıkı giyin çık dışarı çocuğunla
Vallahi Almanlar it gibiler kar kış yağmur hiç dinlemiyorlar ya bisikletle heryere gidiyorlar yada yürüyorlar çocukları da soğuğa çok dayanaklı hergün kreşte bahçeye çıkartıyorlar temiz hava almak onlar için önemli sıkı giyindiktwn sonra birşey olmaz
Listeye takima zarar veriyorum diye düşünüyorum arti gelmek yada sabit olmak listeyi etkiliyor o yuzden listeden çıkayım ama sizlerle burada yine olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?