Canım ben 3 ana öğün 2 ara öğünlük diyet yaptım. Kilo vermek yerine kilo aldım. Diyetisyenin verdiği listeydi. 1 haftada kilo alınca bırakıp karataya başladım. Karatayda ilk hafta güzel gitti ama bu hafta hiç gitmiyorVücut bazen dışarıdan gelen destek azalınca kıtlık var zannedip kendini korumaya alıyor. O yüzden ben sürekli sağlıklı doyurucu ve 3 öğün beslenmekten yanayım. Eğer verilecek kilo çoksa en az iki ara öğün şart
Şimdi canım şöyle bir şey düşün. Farz etki vücudumuz bir terazi. Yediklerimiz terazinin bir kefesi harcadıklarımız diğer kefesi. Yediğin kadar harcarsan sabit kalırsın. Çok yer az harcarsan kilo alırsın ama yediğinden fazlasını harcarsan kilo verirsin. Demek ki sana ara öğünler fazla gelmiş. 3 ana öğün yeterliymiş. Kaç kiloyken gitmiştin diyetisyene?Canım ben 3 ana öğün 2 ara öğünlük diyet yaptım. Kilo vermek yerine kilo aldım. Diyetisyenin verdiği listeydi. 1 haftada kilo alınca bırakıp karataya başladım. Karatayda ilk hafta güzel gitti ama bu hafta hiç gitmiyor
Hayırdır zaten şeker orucu yapıyorum diye hava atıyordun
Ne yedin kiz ne yedin
Kızlar bende yazayim menümü
Kahvaltı:
09.00
1 kibrit kutusundan biraz fazla karışık peynir
8 zeytin
2 dilim kepek ekmek
1 büyük parca çiğ karnabahar
Öğle : Yemege çıkamadım
Ikındı 1 havuç
Akşam 1.5 kase mercimek çorbası
1 kase etli kuru fasulye
1 parca ince pide ekmeği
Ara :1 Avuç kadar ceviz ici
1 -2 Bardak daha şu içersem 2 litreyi tamamlayacagim
66 kiloyken gittim bir haftada 67 oldumŞimdi canım şöyle bir şey düşün. Farz etki vücudumuz bir terazi. Yediklerimiz terazinin bir kefesi harcadıklarımız diğer kefesi. Yediğin kadar harcarsan sabit kalırsın. Çok yer az harcarsan kilo alırsın ama yediğinden fazlasını harcarsan kilo verirsin. Demek ki sana ara öğünler fazla gelmiş. 3 ana öğün yeterliymiş. Kaç kiloyken gitmiştin diyetisyene?
bu kafa karışıklığında diyet değişikliğinde şimdi koyverme şakın aynen devam et listen gayet güzel insan kendini Bünyesini tanıdıktan sonra diyetini de kendi belirliyorBugum gunduz kafaya taktim ya nette diyetisyenle kilo verenlerin hikayelerini okuyorum bir çoğu 3 ana ogun iki ara ogunle kilo vermisler....
Tamam karatay saglikli beslenme sekli bana kalirsa 100 ve uzeri ilk defa baslayanlar icin karatay ciddi kilo verdiriyor ama sonra duruyor...
Soyleki karatay 1 tabak kuru fasulye yenilebilir diyor... ben gectigimiz gunlerde yedim ne oldu tartida arti ciktim( kafam cok karisti suan deli gibi diyet arastirmalarina girdim hikayeler okuyorum yarin bi sekil vermek istiyorum diyetime...
kreş gerçekten kurtarıcı oluyor hemde çocuklar için çok faydali bizimkisi dil de öğrenmiş oluyor şimdiden sosyalleşiyorBen işteyken kreşe gidiyor. Onun dışında ben bakıyorum. Puzzle yapıyoruz. Arabalarla, oyun hamuruyla oynuyoruz. Boyama yapıyoruz. evde koşturuyoruz.
ben gerçekten acıkmıyorum ama işte arada insan birşey istiyorKaratayda aç kalmamak da gerekiyor. Acıkınca leptin çalışmıyor
. Sevindim çocuklar hiç hasta olmasın üzülmesin hep sağlıklı mutlu olsunlarTeşekkür ederim canım. Kusması ve ishali vardı gece birden vücudu kabarmaya başladı kızardı hemen acile götürdük. Sebebi bulunamadı hiç birinin. Tahliller temiz. Virütik bir şeydir dedi doktor. Şimdi daha iyi şükür
aynen öyle bizde doktora gideceğiz randevu alıp küçük sık sık ateşleniyor bu aralar büyükte iştahsız ve çok huysuzlaştıBen genelde biraz beklerim evde doğal yollardan düzeltmeye çalışırım ama eğer ateşi 3 dün düşüremezsem doktora götürürüm. Tabii her hastalık ve her çocuk bir olmaz.
benim için me önerirsin peki 2 ana bir ara iyimidir 8 kg versem yeterVücut bazen dışarıdan gelen destek azalınca kıtlık var zannedip kendini korumaya alıyor. O yüzden ben sürekli sağlıklı doyurucu ve 3 öğün beslenmekten yanayım. Eğer verilecek kilo çoksa en az iki ara öğün şart
Reglin geciktiyse tabii ödem vardır. Ama karatay çok yanlış uygulanıyor. Ekmeği pirinci kestim 4,5 saat ara verdim hop karatay yaptık diye bişey yok. Onun bir sürü detayı var. Kitapları detaylı okuyup yapmak lazım. Vitamin destekleri de çok önemli karatayda. Omega3, dvit mutlaka kullanılmalı. Mesela sen tuvalet sorunu var diyorsun. Bunun için mutlaka probiyotik kullanman lazım. Bu kefir olur, ev yapımı doğal sirke olur. Ya da eczaneden aldığın destek olur.Vitamin takviyesi almiyorum canim bide kahve pek icmem acaba bunlardan mi oldu kiii...offf su regli bi olsam yoksa bunun gerginligi sisligimi uzerimde ...ayyy bugun resmen kara kara dusunur oldum...
Geçmiş olsun canım ateş var mı? Geçti mi tamamen kızarıklar.Teşekkür ederim canım. Kusması ve ishali vardı gece birden vücudu kabarmaya başladı kızardı hemen acile götürdük. Sebebi bulunamadı hiç birinin. Tahliller temiz. Virütik bir şeydir dedi doktor. Şimdi daha iyi şükür
Abooo ben yandım neyse bende geçen haftaya göre eksideyimGünaydın herkese. Sonunda eksiyi gördüm az da olsa. Çok mutluyum. Bakalım yarın ne olacak
günaydın canım buralardayım sen nasılsın nasıl gidiyor ?Ğünaydin kizlarada81 rakibim nerelerdesin
ben hiç yapmadım yağ yakıcı kürler bilmiyorum canım , terlemek iyidir bende terlemek için sauna esofmanım var onu giyiyorum bazen yürüyüş yaparken yada sauna kemeri takıyorum belime o şekilde daha çok terliyeyim diye...Kızlar yaptığınız bir kür var mı yağ yakmaya yardımcı içecek karışımı internette bir sürü şey var yapıp ta faydasını gördüğünüz bir şey ?
Birde ben spor yaparken yada yürüyüş yaparken terlemiyorsam bu benim yağ yakmadığımı mı gösterir?
Iyi idare eder is sitresigünaydın canım buralardayım sen nasılsın nasıl gidiyor ?
gözün aydın canımmmGünaydın herkese. Sonunda eksiyi gördüm az da olsa. Çok mutluyum. Bakalım yarın ne olacak
kitabım vardı okudum bir kere sonra tuttum başkasına verdim okudum nasılsa diye hahahahaReglin geciktiyse tabii ödem vardır. Ama karatay çok yanlış uygulanıyor. Ekmeği pirinci kestim 4,5 saat ara verdim hop karatay yaptık diye bişey yok. Onun bir sürü detayı var. Kitapları detaylı okuyup yapmak lazım. Vitamin destekleri de çok önemli karatayda. Omega3, dvit mutlaka kullanılmalı. Mesela sen tuvalet sorunu var diyorsun. Bunun için mutlaka probiyotik kullanman lazım. Bu kefir olur, ev yapımı doğal sirke olur. Ya da eczaneden aldığın destek olur.
Kahvaltıdaki meyve eğer 5 km yürüyorsan serbest. Yürümüyorsan meyve yok gibi gibi. Kitaplar çok dikkatli okunup uygulanınca yeniden doğmuş gibi oluyorsun. Cidden çok faydalı aslında. Ama işte nefsime hakim olamayıp bozuyorum ben hep.
Cnm bir uzmana gitsen daha iyi olurkızlar bişey soracam ben son iki aydır adet dönemlerim yaklaştığında yataktan sırıl sıklam uyanıyorum çoook ama çok terliyorum bunu daha önce lohusa dönemimde yaşamıştım... şimdi iki aydır yaşıyorum.. geçen ay böyle terleyerek uyandım iki gün sonra regli oldum... bugünde öyle oldu sılsıklam uyandımacaba menopoz olabilir mi yaşım 37 .. genetik diyor doktorlar eğer genetikse annem ve teyzemler hepsi 56 yaşından sonra girdiler menopoza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?