Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım kaptanım başlarken inan hep bu sefer olacak diye başlıyorum asla beynime kötü sinyaller göndermiyorum ama aradan 10 gün geçtikten sonra tartıda hala sonuç alamayınca neler oluyor demeye başlıyorum...yani bilinçaltıma kilo veremeyicem diye msj yollamıyorum .... hatta biliyorsun şunuda diyorum 300 gitsin 500 gitsin ama gitsin öyle her hafta 1 kilo vereyim diye bir kaygım yok....

canım ne kadar uğraşsamda 8,30 dan önce uyanamıyorum çünkü gece saat 12 de yatıyorum ve gece mutlaka uyanıyorum kızım için sonra en az bir saat yatakta dönüyorum uyumak için.. yani deliksiz bir uyku yok bende... bide havalar çok kapalı uyku modunda... zaten bu sene son senem seneye kızım 1. sınıfa başlıyor paşalar gibi kalkıp kahvaltı hazırlayacam saltanatım bitiyor
şuan iki ana öğün bir mini ara ekleyecem , bu ara öğün salata ceviz olur , yoğurt elma hurma karışımı olur ... bir mini ara ekleyecem kesin ....

66 kiloyken gittim bir haftada 67 oldum
Canım sizler yeni olduğunuz için boylarınızı hatırlamıyorum. Boyun kaçtı?
Amin canım inşallah çocuklar hep sağlıklı mutlu olurlar. Onların hastalıkları çok zor oluyor.

Senin de boyunu hatırlamıyorum canım boyunu yazarsan sana da öğün konusunda fikrimi söyleyebilirim.

Boyum 155 canım

Maşallah canım çok güzel kilo vermişsin. Bende 72 den 55 e düşmüştüm sonra kilo alınca 57 oldum yine bu aralar.benim boyum senden de kısa 153.....kilo olarak 50 olsam çok güzel olacakta bakalım. Aslında istesem irade edince veriliyor ama 70 lerden 55 lere inmenin rahatlığı sanırım.

Selam kızlar...
yarın tartı günü di miii...
LAydLiNe başlangıç kilomuzu ne kabul edeceğiz biz? yarış yapıyoruz da start belli değil bende. en son 60.5 demiştim galiba... ya yine altmışlı rakamlara geldim ben... hakettim mi.. etttimmm... beter olayım...

kitabım vardı okudum bir kere sonra tuttum başkasına verdim okudum nasılsa diye hahahaha pekişmemiş demek ki tekrar bulup okumak lazım...evet kitapta bu takviyelerden bahsediyordu onu hatırlıyorum...
Diyetisyeni dene bakalım zorlanırsan dönersin karataya.

canım , 60,5 diye hatırlıyorum bende onu baz alalım )

canım sen karatayla süper kilollar vermişsin sana üstad diyeyim artık ) o yüzden artık zırt pırt sorum olur sana...
şimdi ben hiç salatalarıma havuç koymuyorum kilo alırım diye sen havuç koyarmıydın ?

diyetisyene gitmem nerden bakarsan 20-25 günüm var ablamlar gelecek şubat tatilinde onlar bi gelsin gitsin misafirin yanında zor oluyor diye erteledim...
sen karatay diyetindeyken haftada kaç gün spor yaptın ve hangi sporları yaptın ?

Ya unuttuğum için değil. Eslestirdigin arkadaş masallah zayıf ve azimli.ama çok iyi oldu şaka bu yana bana inş. Daha da azim katacak o hedefine ulaşana kadar yarışalım onunla.
kilollarını en yakın olan çiftleri seçmeye çalıştım o yüzden sizi eşleştirdim .. seninde maşallahın var çok azimlisin

Sorabilirsin canım elimden geldiğince yardım ederim. Evet ben kahvaltıda bir tane yerdim. Sadece havuç, kırmızı lahanadan salata da yapardım yemeklerin yanında. Havuç pişince glisemik indeksi yükseliyor. Çiğ haliyle yiyebilirsin.

Ben çoğunlukla leslie yaptım. Onun dışında, squat, dağ tırmanışı, jamping jack, lungee gibi hareketleri çok yapıyorduk biz takım olarak. Daha çok hareket var da aklıma gelmedi şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…