ya evet ama mantıya dayanamadım böyle var ya iliklerime kadar o lezzeti hissettim Of ofSen de karnabahar mı yiyecektin sanki :) :)
hahahaAminn canım çok sağol
Bir de gurbetteyim kimse yok eşim şehir dışında herşeyi tek başıma halledicem 2 çocuk bir bebek, bir de çocukların yazılı haftaları onları çalıştırıyorum o yüzden çok stresliyim bu ara çok üstüme gelmeyin olur mu düzenli girmezsem eğer :)
fırında karnabahar diyetlik mi acaba çünkü sosuniçine un koyuyoruz ya ?ya evet ama mantıya dayanamadım böyle var ya iliklerime kadar o lezzeti hissettim Of of
Benim de canım çekti şimdi yaya evet ama mantıya dayanamadım böyle var ya iliklerime kadar o lezzeti hissettim Of of
66 kiloyken gittim bir haftada 67 oldum
Arkadaşlarım selamnapiyorsunuz Nasılsıniz. Kızlar bugünün tarihini atıyorum 3 ocakta tam anlamıyla maratona başladım Allah in izniyle
ya evet ama mantıya dayanamadım böyle var ya iliklerime kadar o lezzeti hissettim Of of
Insallahhh canimKızlar geçen gördüğüm tanıdık dışında bu soylicegim. Kimi görsem kilo almisbende dahil yani kış ayları çok tehlikeli 3 ay sonra cillop olmayi temenni ediyorum
Bende ilk gittiğimde öyle olmuştum. Çünkü diyetisyenin verdiği listeyle biraz oynadım. Bi kitapçık veriyor mesela çorba yoksa yerine iki kaşık pilav yiyebiliyosun gibi. O şekilde onun yerine bu, bunun yerine şu diye bikaç bişey değiştirince almıştım. Verdiği listeye bizzat uymak gerekiyor.
Hadi bakalım hep destek tam destek
Ye mantıyı ye
Uzun zamandır mantı yemedim. Sabredeceğim artık. Eşime pişiriyorum hep.Bende ilk gittiğimde öyle olmuştum. Çünkü diyetisyenin verdiği listeyle biraz oynadım. Bi kitapçık veriyor mesela çorba yoksa yerine iki kaşık pilav yiyebiliyosun gibi. O şekilde onun yerine bu, bunun yerine şu diye bikaç bişey değiştirince almıştım. Verdiği listeye bizzat uymak gerekiyor.
Hadi bakalım hep destek tam destek
Ye mantıyı ye
canim aclik metabolizmayi durduruyor ....iyi yapmışsın yogurt yemekleAra öğün olarak 200 gr sade yoğurt yiyorum. Sıkıntı olmaz heralde. Sabah erken kahvaltı yaptığım için açıktım. Akşam yemeğine de 2-3 saat var
Olsun canim yarin kilo bildirimi yap basla hemen artik ertelemeBugün gelebildim cnm
Kilo almış olarak
Şurada yaza ne kaldı ben daha kilo veremedim
Olsun canim yarin kilo bildirimi yap basla hemen artik erteleme)
Ic canim yarin guzelce baslaAy kiz yarın cuma demi
Ben bugün başlamıştım bol bol ödem için çay içiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?