Canim birlikdə 47 kiloya ine biliriz bence bir birmizi motive ederekden.ne dersin.Maşallah canım çok güzel kilo vermişsin. Bende 72 den 55 e düşmüştüm sonra kilo alınca 57 oldum yine bu aralar.benim boyum senden de kısa 153.....kilo olarak 50 olsam çok güzel olacakta bakalım. Aslında istesem irade edince veriliyor ama 70 lerden 55 lere inmenin rahatlığı sanırım.
Canim nerelerdesin ?Ama izniniz olursa ameliyata kadar yarışmada olmayayım 14 ocakta ameliyat bitti mi başlayayım
Dur kız ne yaptın daha yazaBugün gelebildim cnm
Kilo almış olarak
Şurada yaza ne kaldı ben daha kilo veremedim
Kendimi hiç o kiloda düşünemiyorum canım ya...bakalım zaman gösterecek. Yarışmaya devam..Canim birlikdə 47 kiloya ine biliriz bence bir birmizi motive ederekden.ne dersin.
Sağol canım. Ya inan şuan ki bosvermisligim birkaç kilo fazlalığımdan dolayı. Şöyle bi toparlansam aslında çok daha hoş olacak ama inş. Başaracağız beraber.kilollarını en yakın olan çiftleri seçmeye çalıştım o yüzden sizi eşleştirdim .. seninde maşallahın var çok azimlisin
Geçmiş olsun canım ateş var mı? Geçti mi tamamen kızarıklar.
O tür karışımlar sağlıklı olmuyor canım zaten boş ver. Ben inanmıyorum öyle kürdü, detokstu ıvırdı zıvırdı. Sağlıklı beslenince bütün yağlar bütün kilolar kendiliğinden bitiyor. Ama biraz hareket etmek lazım. Ayrıca eğer spor yaparken terlemiyorsan doğru yapmıyorsundur o sporu. Kardiyo yaparken bütün dolaşım sistemi çalıştığı için vücuttaki her hücre çalışıyor ve doğal olarak bu da terle belli oluyor. Terlemen lazım. Kas çalışıyorsan da çalıştırdığın kasın ağrıması lazım. Ağrımıyorsa hareketi doğru yapmadığın anlamına gelir. Mesela mekik çekiyorsun ama karnın hiç ağrımıyor gibi. Doğru çekersen mutlaka ağrır. Haaaa sürekli yaparsan 5 te ağrımaz da 15 te ağrır ama mutlaka ağrır. Ter de o şekilde. Dolaşım sistemi iyi çalışınca terlersin.Kızlar yaptığınız bir kür var mı yağ yakmaya yardımcı içecek karışımı internette bir sürü şey var yapıp ta faydasını gördüğünüz bir şey ?
Birde ben spor yaparken yada yürüyüş yaparken terlemiyorsam bu benim yağ yakmadığımı mı gösterir?
Yok canım bence biraz daha gözlemle kendini sonrasında da eğer aynı şekilde devam ederse şikayetin doktora git. En son ne zaman tahlillerini yaptırmıştın? Çünkü tiroid de terleme yapar.kızlar bişey soracam ben son iki aydır adet dönemlerim yaklaştığında yataktan sırıl sıklam uyanıyorum çoook ama çok terliyorum bunu daha önce lohusa dönemimde yaşamıştım... şimdi iki aydır yaşıyorum.. geçen ay böyle terleyerek uyandım iki gün sonra regli oldum... bugünde öyle oldu sılsıklam uyandımacaba menopoz olabilir mi yaşım 37 .. genetik diyor doktorlar eğer genetikse annem ve teyzemler hepsi 56 yaşından sonra girdiler menopoza..
Hiç o kitap verilir mi başkasına roman değil kikitabım vardı okudum bir kere sonra tuttum başkasına verdim okudum nasılsa diye hahahahapekişmemiş demek ki tekrar bulup okumak lazım...evet kitapta bu takviyelerden bahsediyordu onu hatırlıyorum...
Canım ben gece 01:30-02:00 gibi yatıyorum sabah da 07:30 ya da 06:30 gibi uyanıyorumcanım ne kadar uğraşsamda 8,30 dan önce uyanamıyorum çünkü gece saat 12 de yatıyorum ve gece mutlaka uyanıyorum kızım için sonra en az bir saat yatakta dönüyorum uyumak için.. yani deliksiz bir uyku yok bende... bide havalar çok kapalı uyku modunda... zaten bu sene son senem seneye kızım 1. sınıfa başlıyor paşalar gibi kalkıp kahvaltı hazırlayacam saltanatım bitiyor
şuan iki ana öğün bir mini ara ekleyecem , bu ara öğün salata ceviz olur , yoğurt elma hurma karışımı olur ... bir mini ara ekleyecem kesin ....
Boyum 155 canım
Geçen hafta listeye eklemiştim seni. Oradan bakarız. Oradan başladı zaten yarış. Artık başla sende yeni yıla da girdik.Selam kızlar...
yarın tartı günü di miii...
LAydLiNe başlangıç kilomuzu ne kabul edeceğiz biz? yarış yapıyoruz da start belli değil bende. en son 60.5 demiştim galiba... ya yine altmışlı rakamlara geldim ben... hakettim mi.. etttimmm... beter olayım...
Ben yarım simitten hiçbir şey olmayacağını savunanlardanım. Çünkü ben sabahları yarım simitle verdim o 25 kiloyu.Ben kahvaltı hazırlayamadım evde yumurta da kalmamış. Simit aldı eşim yarım simit yedim mecbur
O zaman canım şimdilik sana 3 ana öğün bir tane ara öğün yeterli olur. Hatırladığım kadarıyla çalışıyorsun. O tek arayı öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında yaparsan eğer eve gittiğinde kaçamak yapma durumun azalıyor. Ama üç ana öğün yaptığında kendini iyi hissediyorsan bence sadece ana öğünler yeterli. Yok dersen de ana öğünlerdeki miktarı azaltıp ara öğün yapabilirsin.Boyum ya 1,53 ya 1,54 öyle birşey kendimi en iyi hissettiğim kilo 54 idi 52 ye kadar yolu var fazlasını istemem bunu işin 8-10 kilo vermem gerekiyorLAydLiNe
Biz diğerlerine göre daha az geliyoruz diye eşleştirmişti. Bir ara sen hiç gelmiyordun çünkü.İyi de benim ki LAydLiNe ile yakın değil , bırak yakınlığı yanından bile geçmez
Ayyyy ne demek şimdi ben azimli değil miyimAslında karşımdaki azimli olsa ben çok çabuk motive olurum da işte neyse zaten benim taşınma telaşım var yine de elimden geleni yapıyorum
Çok lezzetli bir ara öğün olmuş.
Allah kolaylık versin canım çok zor senin durumunda taşınmak. İnşallah biran önce atlatırsın bu ünleri. Cuma bildirimlerini unutma yeter.Aminn canım çok sağol
Bir de gurbetteyim kimse yok eşim şehir dışında herşeyi tek başıma halledicem 2 çocuk bir bebek, bir de çocukların yazılı haftaları onları çalıştırıyorum o yüzden çok stresliyim bu ara çok üstüme gelmeyin olur mu düzenli girmezsem eğer :)
Anammmmmmmm kız burada resmen reklam yapmış ve herkesin canını çektirmişya evet ama mantıya dayanamadım böyle var ya iliklerime kadar o lezzeti hissettim Of of
Canım bir gün veriyorsan iki gün alıyorsun tekrar verdiklerini. Sağlığını düşün artık. Üzülüyorum ben senin için. Verdiğin bütün kiloların hepsini aldın yine.Bugün gelebildim cnm
Kilo almış olarak
Şurada yaza ne kaldı ben daha kilo veremedim
Ekmek ne ekmeğiydi canım? Güzel bir menü olmuş menün.Kızlar menum
Sabah 10 gibi
Az Sucuklu yumurta çeyrek ekmek az peynir çay
Saat 14 de 1 tabak kabak
Saat 16 gibi 1 portakal
Saat 17.30
1 tabak kabak turp ayran
Kendimi hiç o kiloda düşünemiyorum canım ya...bakalım zaman gösterecek. Yarışmaya devam..
Oruç bozuldu ya ondan dedim.Ben yarım simitten hiçbir şey olmayacağını savunanlardanım. Çünkü ben sabahları yarım simitle verdim o 25 kiloyu.
Menün çok güzel olmuş canımKızlar bende menümü yazayim
Kahvaltıdan önce saat 7 de 2 tatlı kaşığı keten tohumu 3 bardak su
Kahvaltı
08.40
2 dilim kepek ekmeği
8siyah zeytin
1 şerit şerit peynir(gülmeyin adı öyle bende yeni gordum)
Bir parça cecil peynir
1 havuç
Öğlen araya cikamadigim için yemek yiyemedim
2 mandalina
Akşam 1 kase kuru sebze yemeği
1 kase mercimek corbasi
1.5 litre kadarda şu
Valla ev çok soğuk eve gelince şu falan içerim gelmiyor
Oruç bozuldu ya ondan dedim.
Kızlar bende menümü yazayim
Kahvaltıdan önce saat 7 de 2 tatlı kaşığı keten tohumu 3 bardak su
Kahvaltı
08.40
2 dilim kepek ekmeği
8siyah zeytin
1 şerit şerit peynir(gülmeyin adı öyle bende yeni gordum)
Bir parça cecil peynir
1 havuç
Öğlen araya cikamadigim için yemek yiyemedim
2 mandalina
Akşam 1 kase kuru sebze yemeği
1 kase mercimek corbasi
1.5 litre kadarda şu
Valla ev çok soğuk eve gelince şu falan içerim gelmiyor
Normal ekmekti canımTeşekkür ederim canım. Ateşi yoktu. Şu an bütün rahatsızlıkları geçti çok şükür. Kızarıklıklar serum takıldıktan sonra kayboldu zaten.
O tür karışımlar sağlıklı olmuyor canım zaten boş ver. Ben inanmıyorum öyle kürdü, detokstu ıvırdı zıvırdı. Sağlıklı beslenince bütün yağlar bütün kilolar kendiliğinden bitiyor. Ama biraz hareket etmek lazım. Ayrıca eğer spor yaparken terlemiyorsan doğru yapmıyorsundur o sporu. Kardiyo yaparken bütün dolaşım sistemi çalıştığı için vücuttaki her hücre çalışıyor ve doğal olarak bu da terle belli oluyor. Terlemen lazım. Kas çalışıyorsan da çalıştırdığın kasın ağrıması lazım. Ağrımıyorsa hareketi doğru yapmadığın anlamına gelir. Mesela mekik çekiyorsun ama karnın hiç ağrımıyor gibi. Doğru çekersen mutlaka ağrır. Haaaa sürekli yaparsan 5 te ağrımaz da 15 te ağrır ama mutlaka ağrır. Ter de o şekilde. Dolaşım sistemi iyi çalışınca terlersin.
Yok canım bence biraz daha gözlemle kendini sonrasında da eğer aynı şekilde devam ederse şikayetin doktora git. En son ne zaman tahlillerini yaptırmıştın? Çünkü tiroid de terleme yapar.
Hiç o kitap verilir mi başkasına roman değil kiBen de yakın zamanda Ayça KAYA' nın bir kitabını aldım. Aklıma düşürdün şimdi okuyayım onuda önemli yerleri paylaşırım sizinle.
Canım ben gece 01:30-02:00 gibi yatıyorum sabah da 07:30 ya da 06:30 gibi uyanıyorumO yüzden senin kahvaltı bana çok geç geliyor Yavaş yavaş mesela günde 10 dk haftada 30 dk derken kendini alıştır bence. Sabah kalkınca kahvaltı yapabilsen o bile yeterli olur. 10 çok geç geliyor bana.
Geçen hafta listeye eklemiştim seni. Oradan bakarız. Oradan başladı zaten yarış. Artık başla sende yeni yıla da girdik.
Ben yarım simitten hiçbir şey olmayacağını savunanlardanım. Çünkü ben sabahları yarım simitle verdim o 25 kiloyu.
O zaman canım şimdilik sana 3 ana öğün bir tane ara öğün yeterli olur. Hatırladığım kadarıyla çalışıyorsun. O tek arayı öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında yaparsan eğer eve gittiğinde kaçamak yapma durumun azalıyor. Ama üç ana öğün yaptığında kendini iyi hissediyorsan bence sadece ana öğünler yeterli. Yok dersen de ana öğünlerdeki miktarı azaltıp ara öğün yapabilirsin.
Biz diğerlerine göre daha az geliyoruz diye eşleştirmişti. Bir ara sen hiç gelmiyordun çünkü.Ama sen benden daha çabuk kilo verebilirsin çünkü benim verilecek çok az kilom var. Bence bu durumu iyi değerlendir
Ayyyy ne demek şimdi ben azimli değil miyimŞaka bir yana haklısın aslında. Eğer istersen kendine başka bir rakip seçebilirsin ama yine de hala benim rakibimsin
Çok lezzetli bir ara öğün olmuş.
Allah kolaylık versin canım çok zor senin durumunda taşınmak. İnşallah biran önce atlatırsın bu ünleri. Cuma bildirimlerini unutma yeter.
Anammmmmmmm kız burada resmen reklam yapmış ve herkesin canını çektirmiş
Canım bir gün veriyorsan iki gün alıyorsun tekrar verdiklerini. Sağlığını düşün artık. Üzülüyorum ben senin için. Verdiğin bütün kiloların hepsini aldın yine.
Ekmek ne ekmeğiydi canım? Güzel bir menü olmuş menün.
Normal ekmekti canım
Yazmayı unutmuşum bi dahaki sefere dikkat ederim canimMenün gayet güzel canım. Öğle ve akşam saatlerini de yazarsan ne güzel olur. Ama su çok az. Zorla biraz kendini.
Evet canim zaman gösterecek.beraber inşallah vericez kilolari.motive olalim bir birimize.daha cok kk girelim söhbet edlim...bu arada kaç yaşindasin.nerelisin.ben 24.ve de Azeriyim ama Gürcistandan katiliyorum yarişmaya.Kendimi hiç o kiloda düşünemiyorum canım ya...bakalım zaman gösterecek. Yarışmaya devam..
Kaptan yarişmaya nezaman katiliyoruz...Canım mümkün olduğunca normal ekmek yememeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?