Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ

Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz

Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol

Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)

Listeyi @Phoenix_32 in diyet günlükleri sayfasından aldım.

KIZLAR BEN YARIN BU PROGRAMI UYGULAMAYA BAŞLIYORUM. Var mı aranızda bana yol arkadaşı olacak birisi?

Kızlar bildirim yapmamış olmak için maalesef şimdi tartıldığım kilomu yazmaya karar verdim. Mecburen artı çıkmak zorunda kalacağım. Ama siteye girdiğim halde mazeretli de olsa bildirimsizlik yapmak istemiyorum. Tartımın pili bitmiş maalesef.

Geçen hafta : 65.3

Bu hafta şimdi tok karnıma tartıldığım kilom : 66.8

Son düzenleme:
***13.Takım 603. ETAP***

LAydLiNe (65.3/66.8/-1.5/%-2.30)
ada81(70.7/71.5/-0.8/%-1.13)
zambak86(74.6/74.1/0.5/%0.67)

Mayis24 (75/74.4/0.6/%0.80)
hebelee (63.1/61.9/1.2/%1.90) Yeni Üye Başlama Tarihi: 09.12.2018 Başlama Kilosu: 65 Hedef Kilo: 53
madamhd (94.6/93.8/0.8/%0.85) Yeni Üye Başlama Tarihi: 14.12.2018 Başlama Kilosu: 96.1 Hedef:85

13. Takım ortalaması: % 0.131

*** 13.TAKIM 603. ETAP Free Liste ***

umudum2(57.5/57.2/0.3/%0.52) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
Latiska (60.5/60.9/-0.4/% -0.66) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (77///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
cankizzzz (97.3///%) 577. Etapta 85.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
merve4416(64.3///%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 23.12.2018 Başlama Kilosu: 66.1 Hedef :58

gezgintosbaaa(110.9/108.1/2.8/%2.52) Yeni Üye Başlama Tarihi: 28.12.2018 Başlama Kilosu:110.9 Hedef:65

13. Takım ortalaması: %

Kaptanim benim ismim neden yok

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Öğle 14.15
1 haşlanmış yumurta
5 yk salata
7 findik

Aksam17.30
Yarim tabak kuru fasulye
1 kase yogurt
1 dilim kepekli ekmek

2 lt su icildi . LAydLiNe
30 dakika eliptik
35 dakika yuruyus bandinda yürüdüm.

Kaptanim benim ismim neden yok
Canım dünkü mesajımda seni listeye almayacağımı söylemiştim onun için free listeye de eklemedim. Sen şuan ideal kilondasın. Daha fazla vermek bence sana zarar verebilir.
Bu menüde sadece form ekmeği eleştiriyorum. Nedense onun sana iyi gelmediğini düşünüyorum. Diğer bütün yiyecekler bir harika. Spor çok güzel. Suyu da 2,5 yapabilir misin?

Canim aksine bana iyi geliyor mesala aksam kepekli ekmek aldirdim esime 1 dilim yedim resmen agzim sekerlendi... ama etiformda oyle olmuyorum canim...bide tam bugdayi deniyeyim ama kepekli daha almam....su aslinda 2.5 buluyor ama ben yine olcmedigim icin 2 diye yaziyorum. .

Menüm (Menümü yazmaya başlayayım artık.) Bazen unutuyorum ne yediğimi bazen de yazmaya vaktim olmuyor. Ama artık her ne olursa olsun yazacağım menümü.

Kahvaltı (08:45)

Yarım simit
1 bardak şekersiz çay

Öğle (12:15)
1 kepçe mercimek çorbası
1 sk et döner
1 kutu ayran

14:15
1 fincan sade türk kahvesi

Akşam (18:00)
4-5 sıkım çiğköfte
Biraz marul, maydonoz ve bir kaç parça kornişon
Burası utanılacak bir şey
(Bir avuç büyüklüğündeki yufka ekmeği tavada kızartıp üzerine 1 yumurta kırıp yarısını yedim)

Suyu saymadım ama 2 litre içiyorum günlük.

Spor yok ama eve yürüyerek döndüm iş yerinden.

bugün spordan önce soğan suyu içtim anammm sporda ben bi terledim terledim hiç bu kadar terlemezdim.. demekki soğan suyu vucudu harekete geçirdi ) doğru diyorsun meta bi durunca kilo verilmiyor...
Ya kötü değil mi tadı zayiflatiyormus diye duymuştum ama düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor

Bugünkü menüm
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta, peynir, 10 adet siyah zeytin, 3-4 adet ceviz

Akşam 17:50
Bir tabak kıymalı yumurtalı ıspanak, 2 kase mercimek çorbası, 1 bardak soda
2.5 litre su. Birazdan yeşil çayımı içeceğim

Canım boyuna göre şuan ideal kilondasın. Neden ısrarla 47 ye inmeye çalışıyorsun hiç bir fikrim yok ama eğer düzenli bir şekilde kilo vermeden diyet yaparsan ve olduğun kiloyu korursan bir beden daha incelebilirsin. Ama sen ısrarla 47 olmaya uğraşıyorsun. Sağlık her şeyden önemli. Zayıflayacağım diye metabolizmanı bozma lüften.

Gayet güzel süper bir menü. Bugün biraz da lesliee yapmaya çalışsana

Ya kötü değil mi tadı zayiflatiyormus diye duymuştum ama düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor
Canim , benim sogan suyu icme sebebim regli icin cunku reglim gecikti... benim cok alıştığım bi tat polikistik over rahatsızlığım vardu uzun sure ictigim için tadına alıştım acikcasi...

Kaptanim aksam az yedigin icin yufkaya saldirman normal... cigkoftenin yaninda bir kase corba olsaydi yufkaya saldirmazdin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…