Haklısın canım evde hazır yemek olmayınca ve işten gelince gözüm dönüyor. Yarın daha iyi bir menü olacak buna eminim. Çünkü cumartesi ve tatilimKaptanim aksam az yedigin icin yufkaya saldirman normal... cigkoftenin yaninda bir kase corba olsaydi yufkaya saldirmazdin....
Kepekli ekmek kansızlık yapıyor ama dikkat et canım. Benim en favori ekmeğim tam buğday, sonra da çavdar ekmeği.Canim aksine bana iyi geliyor mesala aksam kepekli ekmek aldirdim esime 1 dilim yedim resmen agzim sekerlendi... ama etiformda oyle olmuyorum canim...bide tam bugdayi deniyeyim ama kepekli daha almam....su aslinda 2.5 buluyor ama ben yine olcmedigim icin 2 diye yaziyorum. .
Canım patates haricinde güzel b ir menü. Lahana sarman pirinçliyse eğer bir dahakine tüketme lütfen. Pirinçten de uzak duruyoruz.08:00 bir mandalina
09:30 keçi peynirli tereyağlı omlet
Maydanoz, dereotu
Domates salatalık
Peynir zeytin
Yeşil çay
16:00 bir tabak patatesli et haşlama
7,8 adet lahana sarması
2,3 kaşık yoğurt
Yeşilçay
2,5 lt su
Yemeğin yoksa atla gel bana :)Haklısın canım evde hazır yemek olmayınca ve işten gelince gözüm dönüyor. Yarın daha iyi bir menü olacak buna eminim. Çünkü cumartesi ve tatilim
Cok normal sizleri alkisliyorum valla.. ben calissam diyet benim icin hayal olurdu.. calistigim donemlerde daha kizimda yoktu... is cikisi esimle bildik temiz bi yer vardi hergun oray giderdik.... yada bool kahvaltilik malzeme alırdık 2 ekmek eve gelir cay demler kahvalti yapardik esimle... dunyanin ekmegi yenirdiHaklısın canım evde hazır yemek olmayınca ve işten gelince gözüm dönüyor. Yarın daha iyi bir menü olacak buna eminim. Çünkü cumartesi ve tatilim
Uf ya yine aynı şeyi yapıyorum yemek kalmasın diye çöpe gitmesin diye yedimKepekli ekmek kansızlık yapıyor ama dikkat et canım. Benim en favori ekmeğim tam buğday, sonra da çavdar ekmeği.
Canım patates haricinde güzel b ir menü. Lahana sarman pirinçliyse eğer bir dahakine tüketme lütfen. Pirinçten de uzak duruyoruz.
Soğan suyunu bende mi içsem acaba kaç gündür acayip karnım ağrıyor üşüttüm galiba iyi gelir mi acababugün spordan önce soğan suyu içtim anammm sporda ben bi terledim terledim hiç bu kadar terlemezdim.. demekki soğan suyu vucudu harekete geçirdi) doğru diyorsun meta bi durunca kilo verilmiyor...
Bi arastir netten canim bi bak ona gore yap...ama cocuk emziriyorsun gaz yapabilir bebekte...Soğan suyunu bende mi içsem acaba kaç gündür acayip karnım ağrıyor üşüttüm galiba iyi gelir mi acaba
Bende cavdari bi deniyeyim tambugdayda midemi yakiyor bazen ayyy ne sorunluyumKepekli ekmek kansızlık yapıyor ama dikkat et canım. Benim en favori ekmeğim tam buğday, sonra da çavdar ekmeği.
Canım patates haricinde güzel b ir menü. Lahana sarman pirinçliyse eğer bir dahakine tüketme lütfen. Pirinçten de uzak duruyoruz.
Ben varımŞEKERSİZ 21 GÜN PROGRAMIMIZ
Her gün mutlaka en az 2,5 lt su içiyoruz ve mümkün olduğunca siyah çay, neskafe içmemeye çalışıyoruz. Bol bitki çayı içiyoruz. Türk kahvesi günde 1 fincanı geçmemeye çalışıyoruz
Gelelim programa, buyrun 21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Listeyi @Phoenix_32 in diyet günlükleri sayfasından aldım.
KIZLAR BEN YARIN BU PROGRAMI UYGULAMAYA BAŞLIYORUM. Var mı aranızda bana yol arkadaşı olacak birisi?
Guzel menu rakibem bu haftada rakibiz haberin olsunBugunku menüm
Sabah sat 7 30
Peynir 1 kucuk dilim
Zeytin 4 tane
1 kucuk dilim ekmek
Cay sekersiz
Ara 50 yulafli yogur 2 kayisi
Karisim
Oglen sat 12
Yayla corbasi 100 ml
Turlu 100 ml
Ara orta hoy yesilnelma
Sat 7
Aksam corba 100 ml
Bulgur pilavi 50 ml
Ustune 3 kasik
Turlu
Su 2 lt
Bugunku adim sayar 4035
LAydLiNe ada81
Oglen 2 dilim ekmede vardiBugunku menüm
Sabah sat 7 30
Peynir 1 kucuk dilim
Zeytin 4 tane
1 kucuk dilim ekmek
Cay sekersiz
Karisim
Oglen sat 12
Yayla corbasi 100 ml
Turlu 100 ml
Ara orta hoy yesilnelma
Sat 7
Aksam corba 100 ml
Bulgur pilavi 50 ml
Ustune 3 kasik
Turlu
Su 2 lt
Bugunku adim sayar 4035
LAydLiNe ada81
Cok mutlu oldumGuzel menu rakibem bu haftada rakibiz haberin olsun
Tatlın nerde canım. Bu yemeğin üstüne güzel fıstıklı bir künefe gider :)08:00 bir mandalina
09:30 keçi peynirli tereyağlı omlet
Maydanoz, dereotu
Domates salatalık
Peynir zeytin
Yeşil çay
16:00 bir tabak patatesli et haşlama
7,8 adet lahana sarması
2,3 kaşık yoğurt
Yeşilçay
2,5 lt su
İyi etmişsin canım çöpe gitmesin :)Uf ya yine aynı şeyi yapıyorum yemek kalmasın diye çöpe gitmesin diye yedim
Evet tabi ki sarmada pirinç vardı Bulgurla da gayet güzel olur bence öyle yapayım bir dahakine
Bugunku menüm
Sabah sat 7 30
Peynir 1 kucuk dilim
Zeytin 4 tane
1 kucuk dilim ekmek
Cay sekersiz
Karisim
Oglen sat 12
Yayla corbasi 100 ml
Turlu 100 ml
Ara orta hoy yesilnelma
Sat 7
Aksam corba 100 ml
Bulgur pilavi 50 ml
Ustune 3 kasik
Turlu
Su 2 lt
Bugunku adim sayar 4035
LAydLiNe ada81
Soğan suyunu bende mi içsem acaba kaç gündür acayip karnım ağrıyor üşüttüm galiba iyi gelir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?