Ben de kolay yapıyordum ama hamladım tekrar 1 milden başlayacağım bir iki ay sonraLeslie bana çerez gibi geliyor
Zaten günde en az 10 defa tuvalete gidiyorum :)Squat yarışı yapın. Merve de tuvalete gider gelir yapar iş yerinde
HEr gidişinde 10 tane yapsan 100 squat yapar. Off 1 ayda süper popişin olurZaten günde en az 10 defa tuvalete gidiyorum :)
Benim göbek problemim var. Sezeryan göbeği nasıl gidecekHEr gidişinde 10 tane yapsan 100 squat yapar. Off 1 ayda süper popişin olur
Bende başlayayımHEr gidişinde 10 tane yapsan 100 squat yapar. Off 1 ayda süper popişin olur
Sezeryan göbeğini ben de merak ediyorum doğrusuBenim göbek problemim var. Sezeryan göbeği nasıl gidecek
Afiyet olsun canim , gayet guzel sadece su biraz eksik...sporda olsaydi sahane)
Ortam değişikliği etkilemiş kuzuyuuu... cok gecmis olsun canim...Sağol canım. Annemdeyim ben dün geldik kızım yabancılık yapıyo kimseye gitmiyo yapıştık gece gündüz. Uyurken bile kucağımdan inmedi. Bizdeyken annemle güzel duruyodu bütün gün annem bakıyodu ama şimdi yer değişikliğinden etkilendi bide ateşi var iki gündür. Spor yapamadım o yüzden. İnşallah yarına biraz daha alışırsa yürüyüşümü yaparım
O bende de varBenim göbek problemim var. Sezeryan göbeği nasıl gidecek
Başla başla. Squattan önce benim popom yokmuş dümdüzmüşBende başlayayım
Canımbu menüyle aç kalmıyor musun05.01. 2019
11.00
1 kupa tarçınlı sütlü kahve
1 kayısı
2 hurma
16.00
1 porsiyon patatesli yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
3 çatal peynir
Şekersiz çay
ada81 soğan suyu içmiştim hiç acıkmadım öyle bir etkisi varmıydı acaba
Bende de aynı durumO bende de var4 sezaryen benim hep hamile sanıyorlar beni
Bu saate kadar acıkmadım ama şuan acıktım az önce 1 tane havuçlu top yedimCanımbu menüyle aç kalmıyor musun
anca gelebildim media markt gittik televizyonu sormaya atın çöpe dedi tamir ettirseniz 1500 Euro alırlar bizde totomuza baka baka geri döndük çocuklara puzzle oyuncak falan aldık geldik eve dışarda yemedik bugünKesin kesinTatlıları götürüyor olsun :)
ben direk olarak Leslie 3 ten başlamıştım hiç zorlanmadım hoşuma da gitti hareketler çok basit ki niye zorlanasınDün leslie 1 mile yaptım. Bugün leslie 2 mile yaptım. Yarın leslie 3 mile geçsem olur mu? Zorlanır mıyım acaba?
Tatlı nerde canım. Tatlı da yeseydin :)08:30 taze sıkılmış portakal suyu
10:30 bir dilim sebzeli bayat ekmekli omlet
Maydanoz dereotu
Domates salatalık
Peynir zeytin
Yeşil çay
16:30
Bir tabaktan fazla lahana sarma
Salata
2,5 lt su 35 dk Leslie
Biraz Fındık a. Fıstığı yedim çok az miktarda saatini bilmiyorum 7,8 adet kadardı sanırım
Spordan yarım saat önce içilirse yağ yakımına yardımcıKızlar Türk kahvesi zayıflamaya yardımcı mı gerçekten ben çok bayılmıyorum ama faydalıysa içeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?