Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Squat yarışı yapın. Merve de tuvalete gider gelir yapar iş yerinde

Afiyet olsun canim , gayet guzel sadece su biraz eksik...sporda olsaydi sahane )

Sağol canım. Annemdeyim ben dün geldik kızım yabancılık yapıyo kimseye gitmiyo yapıştık gece gündüz. Uyurken bile kucağımdan inmedi. Bizdeyken annemle güzel duruyodu bütün gün annem bakıyodu ama şimdi yer değişikliğinden etkilendi bide ateşi var iki gündür. Spor yapamadım o yüzden. İnşallah yarına biraz daha alışırsa yürüyüşümü yaparım

Ortam değişikliği etkilemiş kuzuyuuu... cok gecmis olsun canim...

05.01. 2019
11.00
1 kupa tarçınlı sütlü kahve
1 kayısı
2 hurma

16.00
1 porsiyon patatesli yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
3 çatal peynir
Şekersiz çay

ada81 soğan suyu içmiştim hiç acıkmadım öyle bir etkisi varmıydı acaba

Kesin kesin Tatlıları götürüyor olsun :)
anca gelebildim media markt gittik televizyonu sormaya atın çöpe dedi tamir ettirseniz 1500 Euro alırlar bizde totomuza baka baka geri döndük çocuklara puzzle oyuncak falan aldık geldik eve dışarda yemedik bugün

Dün leslie 1 mile yaptım. Bugün leslie 2 mile yaptım. Yarın leslie 3 mile geçsem olur mu? Zorlanır mıyım acaba?
ben direk olarak Leslie 3 ten başlamıştım hiç zorlanmadım hoşuma da gitti hareketler çok basit ki niye zorlanasın

08:30 taze sıkılmış portakal suyu
10:30 bir dilim sebzeli bayat ekmekli omlet
Maydanoz dereotu
Domates salatalık
Peynir zeytin
Yeşil çay

16:30
Bir tabaktan fazla lahana sarma
Salata

2,5 lt su 35 dk Leslie

Biraz Fındık a. Fıstığı yedim çok az miktarda saatini bilmiyorum 7,8 adet kadardı sanırım

Kızlar Türk kahvesi zayıflamaya yardımcı mı gerçekten ben çok bayılmıyorum ama faydalıysa içeyim bari

Tatlı nerde canım. Tatlı da yeseydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…