Çok iyi menü yoğurtta var demişssin kaç tane köfte yedin peki köftenin yanımda birşey yokmuyduSabah 09:00
2 sucuklu yumurta, peynir, 11 adet zeytin 3-4 adet ceviz
Akşam 18:30
Fırında köfte, soğan salatası ve turp, 1 bardak soda
2 lt limonlu su içildi. Leslie 2 mil yapıldı. Yeşil çayı birazdan içeceğim
LAydLiNe
Aslında tepsi kebabıydı. Patlıcanlı ve domatesli. Patlıcan ve domatesinden yemedim sadece etinden yedim. Yanında turp ve turşu yedim.Çok iyi menü yoğurtta var demişssin kaç tane köfte yedin peki köftenin yanımda birşey yokmuydu
Kız bu saatte ne işin var burada gece 02:30 değil mi orada , tatlı aslında minik kuru hurma yedim oğluma verdim az ısırdı ben yedim kalanınıTatlı nerde canım. Tatlı da yeseydin :)
Evet canım geç oldu uyuyacağım. 5 saat sonra oğlum çalar saat gibi uyandırıyor zatenKız bu saatte ne işin var burada gece 02:30 değil mi orada , tatlı aslında minik kuru hurma yedim oğluma verdim az ısırdı ben yedim kalanını
Tamam kahveyi içeyim ne yapayım artık
Ee yeseydin sebzelerden ne olacak ama böylede güzel olmuş yarın bende yapayım patlıcanlı kebap felanAslında tepsi kebabıydı. Patlıcanlı ve domatesli. Patlıcan ve domatesinden yemedim sadece etinden yedim. Yanında turp ve turşu yedim.
Tamam sen yat dinlen uykusuz kalma bak zayıflayamaZsınEvet canım geç oldu uyuyacağım. 5 saat sonra oğlum çalar saat gibi uyandırıyor zaten
Ben patlıcanı sevmediğim için yemiyorum. Pişmiş domatesi de pek yemem. O yüzden yemedim ikisini deEe yeseydin sebzelerden ne olacak ama böylede güzel olmuş yarın bende yapayım patlıcanlı kebap felan
İyi geceler canım. Ben uyuyayımEe yeseydin sebzelerden ne olacak ama böylede güzel olmuş yarın bende yapayım patlıcanlı kebap felan
Oo Şen pek iştahlı değilmişsin ben hiç yemek ayırt etmem gibi birşey eşim taştan yumuşak ne varsa yersin sen diyorBen patlıcanı sevmediğim için yemiyorum. Pişmiş domatesi de pek yemem. O yüzden yemedim ikisini de
Tabikii canim hosgeldin aramiza ilk sayfadaki formu doldurursan seni daha iyi taniriz...Kızlar beni de aranıza kabul eder misiniz iyice dert ettim şu kiloları
Tabikii canim hosgeldin aramiza ilk sayfadaki formu doldurursan seni daha iyi taniriz...
burada da kar varrGunaydin herkese mutlu pazarlar.. ayyy osmaniye yine yağışlı artik ruhum daraldi...kac gundur sagnak şeklinde yagiyor ;(((
Tekrar hosgeldin canim, oncelikle takima mutlaka gelip hergun menumuzu yaziyoruz yaptigimiz sporları bildiriyoruz.... birbirimizin menusune yorum yapiyoruz...Hosbuldum canım teşekkür ederim
Kullanıcı Adı : melegimm34
İsim (İsteğe Bağlı ):irem
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :21
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir:tekirdag
Boyunuz :172
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : 3 sene önce 72 den 57yle inerek 1 sene koruyup tekrar kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :eski kıyafetlerine olmak,kendimi bulunduğum kiloda rahat hissetmek için veeeee en önemlisi sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? :ada 81 sayesindetakımdan haberimm oldu ve ben de katılmak istedim
Kari ozledim ozellikle 5.5 yasinda kizim var .. hergun kar ne zaman yagacak diyorburada da kar varr
Tekrardan hosbuldum tamamdır akşamları tüm günün enusunu yazicam dimi?Tekrar hosgeldin canim, oncelikle takima mutlaka gelip hergun menumuzu yaziyoruz yaptigimiz sporları bildiriyoruz.... birbirimizin menusune yorum yapiyoruz...
Boylece menulere bakip fikirde edinmis oluyoruz)
Yaa insallah oraya da yağarKari ozledim ozellikle 5.5 yasinda kizim var .. hergun kar ne zaman yagacak diyor)
Merhaba hoşgeldin yaşında pek küçükmüş burada genelde hep evli Doğum yapmışlar var bizim yaştan ve doğumlardan dolayı kilo vermemiz daha zor sana göreYaa insallah oraya da yağar
Ortam değişikliği etkilemiş kuzuyuuu... cok gecmis olsun canim...
Hosbuldum canım teşekkür ederim
Kullanıcı Adı : melegimm34
İsim (İsteğe Bağlı ):irem
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :21
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir:tekirdag
Boyunuz :172
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : 3 sene önce 72 den 57yle inerek 1 sene koruyup tekrar kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :eski kıyafetlerine olmak,kendimi bulunduğum kiloda rahat hissetmek için veeeee en önemlisi sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? :ada 81 sayesindetakımdan haberimm oldu ve ben de katılmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?