Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok iyi menü yoğurtta var demişssin kaç tane köfte yedin peki köftenin yanımda birşey yokmuydu

Çok iyi menü yoğurtta var demişssin kaç tane köfte yedin peki köftenin yanımda birşey yokmuydu
Aslında tepsi kebabıydı. Patlıcanlı ve domatesli. Patlıcan ve domatesinden yemedim sadece etinden yedim. Yanında turp ve turşu yedim.

Kız bu saatte ne işin var burada gece 02:30 değil mi orada , tatlı aslında minik kuru hurma yedim oğluma verdim az ısırdı ben yedim kalanını

Tamam kahveyi içeyim ne yapayım artık
Evet canım geç oldu uyuyacağım. 5 saat sonra oğlum çalar saat gibi uyandırıyor zaten

Aslında tepsi kebabıydı. Patlıcanlı ve domatesli. Patlıcan ve domatesinden yemedim sadece etinden yedim. Yanında turp ve turşu yedim.
Ee yeseydin sebzelerden ne olacak ama böylede güzel olmuş yarın bende yapayım patlıcanlı kebap felan

Gunaydin herkese mutlu pazarlar.. ayyy osmaniye yine yağışlı artik ruhum daraldi...kac gundur sagnak şeklinde yagiyor ;(((

Tabikii canim hosgeldin aramiza ilk sayfadaki formu doldurursan seni daha iyi taniriz...
Hosbuldum canım teşekkür ederim
Kullanıcı Adı : melegimm34
İsim (İsteğe Bağlı ):irem
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :21
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir:tekirdag
Boyunuz :172
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : 3 sene önce 72 den 57yle inerek 1 sene koruyup tekrar kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :eski kıyafetlerine olmak,kendimi bulunduğum kiloda rahat hissetmek için veeeee en önemlisi sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? :ada 81 sayesinde takımdan haberimm oldu ve ben de katılmak istedim

Tekrar hosgeldin canim, oncelikle takima mutlaka gelip hergun menumuzu yaziyoruz yaptigimiz sporları bildiriyoruz.... birbirimizin menusune yorum yapiyoruz...
Boylece menulere bakip fikirde edinmis oluyoruz )

Tekrar hosgeldin canim, oncelikle takima mutlaka gelip hergun menumuzu yaziyoruz yaptigimiz sporları bildiriyoruz.... birbirimizin menusune yorum yapiyoruz...
Boylece menulere bakip fikirde edinmis oluyoruz )
Tekrardan hosbuldum tamamdır akşamları tüm günün enusunu yazicam dimi?

Yaa insallah oraya da yağar
Merhaba hoşgeldin yaşında pek küçükmüş burada genelde hep evli Doğum yapmışlar var bizim yaştan ve doğumlardan dolayı kilo vermemiz daha zor sana göre
Şanslısın erken yaşta bunu fark edip hareket geçmen sana da kolay gelsin her yediğimi bir kenara yaz tamam mı ve 2,5 lt su içmeye çalış

Ortam değişikliği etkilemiş kuzuyuuu... cok gecmis olsun canim...

Sağol canım. Evet çok fena etkilendi böyle yapacağını bilsem gelmezdim .

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…