Kesin kesinKesin haftasonu keyfi yapiyordur
Liste dışı bişey yemiş olsamda listeden bişey azaltmamam gerektiğini söylüyor diyetisyen. Günde 3 ya da 4 meyvem var
Annem yanımdaydı onunla beraber memlekete geldim. İki hafta burdayım nasipse
Normalde zarar vermezde miden hassassa etkiler mi bilemedim canım bi dene istersen. İştahta kesdiği söylenir bende pek bişey iştah kesmez ama
Evet bugün yolculuktan dolayı dengem şaştı maalesef. Kaptanım diyetisyenin pekmezi 1 tk kahvaltıya eklemesini ben istedim tatlı krizlerim olmasın diye. Kaçamak yapmış olsamda listede kaçamağı karşılayan birşey yoksa eksiltme yapmıyorum. Çünkü yağ, karbonhidrat, sebze, protein, meyve herşeyi günlük almam gereken dengede ayarlayarak aynı zamanda kalori hesabı yaparak veriyor. Daha önce listeyi kafama göre değiştirdiğim için kilo almıştım. O yüzden mümkün olduğunca listeden sapmamaya çalışıyorum. Nasipse pazartesi diyetisyene gidecem o zaman meyveyi 2 ye düşürmesini istiyeceğim. Birde benim yatma saatim çoğu zaman 1i buluyor ve birde biliyorsun ki emziriyorum o yüzden akşamki ara öğünü yapmazsam ölürüm açlıktan. Kafama göre diyet yapıyor olsam dediklerinizi yapıyım dicem ama şuan bi listeye bağlı gidiyorum ve ablam aynı diyetisyene gidiyor benzer liste uyguluyor 4,5 ayda 12 kilo verdi görünce şaşırdım baya incelmişKaçamaklarıma kızın saçımı çekin ama liste konusunda kilo verebildiğim sürece bu şekilde devam edeceğim inşallah
Benim eşim uzun süre isyanlarda kaldı akşam yemeklerini onunla yemediğim için ama artık o da alıştı. Geç vakit olunca yemiyorum akşamları. Seninki de bulgura alışır artık hem bulgur sağlıklıyok hiç gitmez ben bir tane biskrem bugün koklaya koklaya mahvoldum ama yemedim o işkence bana 500 gr verdirmiştir heralde :)
belki bir gün yolun düşer :)
Çöpe gitmesin diye yediklerimden zaten bu haldeyim ama epey bir azaldı eskiden daha çok çöpe gidiyordu allah affetsin şimdi ayarlıyorum pirinci de sadece sarmalarda kullanıyorum ama onun yerine bulgurla deneyeceğim eşim buna isyan edecek muhtemelen:))
Cantanda 1 meyve bulundura bilirsin cnm benim önerim ya ceviz findik atistirma da olabilirSimdi benim 3 ogun yiyip ara yapan arkadaslarim sizlere sorum var
Hafta sonlari malum daha gec kalkiliyor kahvalti hazirlama fasli uzuyor neyse yani ben yinede 10 da yaptim kahvaltimi.
Biz her cumartesi 12.00 gibi evden cikar 15.30 a kadar disarda oluyoruz...
Once guzel bi pazar yapiyoruz sonra carsi geziyoruz... sonrada avm derken eve geliyoruz...
Boylece eve gelip yemeyi hazirlamam 16.00 buluyor. Evde yemek yoksa onu pisirmek zaten iyice zaman aliyor... kiii benim avmde acligim basladi güzelim kiyafetlere bile bakamadım ... boylece ogun sayisi anca 2 ogun oluyor sonra mini bi ara yapabilirim yinede olur mu ??? Yani başka turlu cumartesi gunu olmaz bende
Evet canim ara ogun yapılabilir... iste hafta sonu olunca tum saatler değişiyor bizdeCantanda 1 meyve bulundura bilirsin cnm benim önerim ya ceviz findik atistirma da olabilir
Ahhh rakibemmm yiyeydin yaaa pilav baklava oldumu simdiiiSabah sat 10 30 da kizin kursu vardi oraya gitim 12 eve geri geldik camasir makinesini bosaltip kirlileri atim onu calistirdim sonrada bulasik makinesi bosaltip kizin eline bir parca ekmek arasi tahinli pekmez yaptim verdim bende ayak ustu 2 dilim ekmegi tahin pekmezli yedim sonra kuran vardi hazirlanip
Sat 1 de tekrar evden ciktim orda pilav ustu tavuklu pilav 1 dilim baklava verdiler ama ben yemedim kiza yedirdimben sadece ayrani ictim sabahda cocuklar patates kizartimnondanda yemedim aksam sat 5 di eve geldim yemem vardi salata yaptim yedik
Iyiki geldin canimBen burgurupda olmasaydim o patates kizartmasini o pilavi o tatliyida mideye afyetle indirirdim
Bendede öyle oluyor hafta ici ise gidince hersey düzenli oluyorEvet canim ara ogun yapılabilir... iste hafta sonu olunca tum saatler değişiyor bizde
Yok simdiye kadar yediklerime saydim dun onceki gun isdede vardi ama yemedimAhhh rakibemmm yiyeydin yaaa pilav baklava oldumu simdiii)
Ahhh rakibemmm yiyeydin yaaa pilav baklava oldumu simdiii)
Yeseydim olmazdi kendime enbuyuk kotulu yapardim
Canım callan ı sen mi sormuştunYeseydim olmazdi kendime enbuyuk kotulu yapardim
Ben sormuştum canım. Callanetics cardioCanım callan ı sen mi sormuştun
Callanetics cardio farklı mı acaba. Bendeki videoyu buldum ama çok büyük dosya nasıl göndersem bilemedim.Ben sormuştum canım. Callanetics cardio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?