Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amma kaynatmışsınız yahuuuuuu maşallah

Canım sen aynen bildiğin gibi yap yani listene uy. Sizler takıma yeni başladığınız dönemde benim yoğunluğum çoktu o nedenle hepinizi teker teker tutamadım aklımda. Kilona ve emzirmene göre gayet iyi menü. Sadece ve sadece bu menüye kaçamak ekleme sakın. O zaman süper kilolar verirsin. Meyveyi dediğin gibi iki porsiyona indir ve akşam ki aranı da yap. Hem emzirip hem geç yattığın için zaten kalmaz ama o arada bence meyve tercih etme. Bunu diyetisyene de söyle. Meyve harici bir ara versin sana. Diyetisyen listelerine zaten daha önceden de yorum yaptırmıyordum kimseye. Çünkü bir süre böyle devam etmen gerekli. Sonra yavaş yavaş işi çözeceksin ve gerisi çorap söküğü gibi gelecek arkasından. Sadece pes etmeden bizimle devam et. Ben güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum hep birlikte.
Benim eşim uzun süre isyanlarda kaldı akşam yemeklerini onunla yemediğim için ama artık o da alıştı. Geç vakit olunca yemiyorum akşamları. Seninki de bulgura alışır artık hem bulgur sağlıklı

Gezmeyi çok seven insanım belki bir gün düşer yolum

Cantanda 1 meyve bulundura bilirsin cnm benim önerim ya ceviz findik atistirma da olabilir

Sabah sat 10 30 da kizin kursu vardi oraya gitim 12 eve geri geldik camasir makinesini bosaltip kirlileri atim onu calistirdim sonrada bulasik makinesi bosaltip kizin eline bir parca ekmek arasi tahinli pekmez yaptim verdim bende ayak ustu 2 dilim ekmegi tahin pekmezli yedim sonra kuran vardi hazirlanip
Sat 1 de tekrar evden ciktim orda pilav ustu tavuklu pilav 1 dilim baklava verdiler ama ben yemedim kiza yedirdim ben sadece ayrani ictim sabahda cocuklar patates kizartimnondanda yemedim aksam sat 5 di eve geldim yemem vardi salata yaptim yedik

Ahhh rakibemmm yiyeydin yaaa pilav baklava oldumu simdiii )

05 Ocak Cumartesi Menüm

Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 3 çatal helva
Yarım simit
Şekersiz çay

Öğle 15.00
1 kase yoğurt çorbası
4 yk menemen
2 yk bulgur pilavı
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Ara 17.00
1.5 kase yoğurt
2 kivi

Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
4 parça yoğurtlu haşlanmış karnabahar
3 parça tavuk
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 21.30
1 büyük bardak ayran
1 elma

Su şimdiye kadar 1.5 lt içtim daha içerim
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…