Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim , gayet guzel sadece su biraz eksik...sporda olsaydi sahane )

Tamam canım çok teşekkür ederim. Ben leslie ye devam edeyim en iyisi
Gel birbirimizi motive edelim hergun en cok mil lesli yapan kazanir... yarindan itibaren basliyalim... her aksam bakalim hangimiz daha çok lesli yapmışız. ..cunku lesli inanilmaz inceltiyor bende yapmak istiyorum gaza geliriz ... cumaya kadar varmisin ? Lesli yarisina )

Dün leslie 1 mile yaptım. Bugün leslie 2 mile yaptım. Yarın leslie 3 mile geçsem olur mu? Zorlanır mıyım acaba?

Sen beni yenersin canım. Ben çalışıyorum ya vaktim olmuyor bazen. Sadece akşamları yapabiliyorum. Sen sabah akşam yapıp beni geçersin :)

Dün leslie 1 mile yaptım. Bugün leslie 2 mile yaptım. Yarın leslie 3 mile geçsem olur mu? Zorlanır mıyım acaba?
Canın zaten yeni başladıysan callanetics seni zorlar. Lesliyi hiç tıkanmadan yapmaya başlayınca diğerlerine geç. En kolay leslie çünkü

Yok iste bende aksam yapamiyorum esim kiziyor yapacaksan gunduz yap aksam spor yapma diyor ....
Ben sabah namazından sonra yapardım çocuklar uyurken. O zaman yapamazsam kuşluk vakti yapardım. Spordan yarım saat önce şekersiz türk kahvesi içmek yağ yakımını hızlandırıyor. Spordan sonra maden suyu içmek de terle atılan minerallerin. Dengesini sağlıyor

Eyyy masallahhh o saatte benim spor saatim belli 1ile 3 arasinda yaptim yaptim yoksa daha yapamiyorum.... bi aralar onceki diyetlerimde aksam yapiyordum çok kizardi bu ne derdi
Kahveyi deniyecem ) sagol tatlım

Taşınma işim olmasa ben yapmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…