Evet canim , gun icerisinde takima sohbetede katilirsan hic buradan kopmamis olursunTekrardan hosbuldum tamamdır akşamları tüm günün enusunu yazicam dimi?
Benim kizim eve misafir kabul etmezdi kimselere gidemezdik...gaz sancisi var gibi ciglik cigliga aglardi 15 aylik bitti yavas yavas düzeldi. ...Sağol canım. Evet çok fena etkilendi böyle yapacağını bilsem gelmezdim .
Hoşgeldin canım
Yaa çok teşekkür ederim hosbuldum benim bünye kilo almaya çok müsait verkıstım zamanında ama son zamanlarda bağımlı oldum abur cubura şuan etkileri çıkıyor tamam dır çok teşekkürler sana da kolay gelsin ablacım sende durumlar nasılMerhaba hoşgeldin yaşında pek küçükmüş burada genelde hep evli Doğum yapmışlar var bizim yaştan ve doğumlardan dolayı kilo vermemiz daha zor sana göre
Şanslısın erken yaşta bunu fark edip hareket geçmen sana da kolay gelsin her yediğimi bir kenara yaz tamam mı ve 2,5 lt su içmeye çalış
HosbuldumSağol canım. Evet çok fena etkilendi böyle yapacağını bilsem gelmezdim .
Hoşgeldin canım
Evet gıda mühendisligi okuyorumEvet canim , gun icerisinde takima sohbetede katilirsan hic buradan kopmamis olursununv mi okuyorsun ?
Masallah sanaEvet gıda mühendisligi okuyorum
Ev ortamindayim ailemle beraber kalıyorum abla yemek hazırlama ortamım varMasallah sanayurttami kaliyorsun ev ortaminda mi yasiyorsun ? Şunun icin soruyorum yemek hazirlama ortamin var mi diyet biraz ozel hazirlik istiyor...
Gerci cok gencsin metabolizman hizlidir gider kilolar ..
Ooo kolay gelsin gorusuruzBen dip kose temizlige basliyorummm isim bitince görüşürüz
İnşallah abla hosbuldum. 1 ayda 13 kilo vermem çok zor ayda 4 kilonun ideal olduğunu söylüyorlar bakalım nisana kadar inşallah düşerim 55 ana hedefim ben biraz hareketsizim deGünaydın kızlar. Hoşgeldin İrem. Umarım kusa sürede hedefine ulaşırsın. Gençsin çabuk kilo verirsin. Dikkat edersen bir ayda istediğin kiloya ulaşırsın bence
Benim kizim eve misafir kabul etmezdi kimselere gidemezdik...gaz sancisi var gibi ciglik cigliga aglardi 15 aylik bitti yavas yavas düzeldi. ...
12 aylikken memlekete gittik ilk kv gittik ayyy onlarda kapida nasil bekliyorlar ki torunlarini görsünler ayyy basti cigliklari biz salona gectik herkesi disari cikardik kizim ben babasi 1 saat odada kaldik alisincaya kadar kv ve kp kapinin ucundan kafalarini sokup bize bakiyorlardiablam ona guzel bi doğum gunu hazirladi butun foto karelerde agliyor ...
Simdide inanilmaz sosyal ogretmeni diyorki özgüveni cok yüksek diyor...bi oyun oluyor sahneye ilk benim kiz atliyormus...
Ayarlari yok bunlarin
Regli oldummmmm
Ayyy insallah gerci simdiye kadar regliden sonra buyuk eksilerim olmadi ama insallah bu sefer olur...Gerçekten öyle ya. Benim kız evde böyle yapmıyor. Kalabalığı insanları çok seviyor. Kalabalığa girince önce temkinli davranıyor kucağımda etrafı izliyor inceliyor biraz alışınca coşuyor. İlk defa böyle yaptı şaşkınım. Ateşi vardı huysuzdu birazda ondan bu kadar etkilendi sanırım. Bu gece de hep iç çekerek uyudu. Ama Yavaş yavaş alışmaya başladı çok şükür
Ohh bu cuma gelsin eksiler.
Canim , sana onerim ilk basta lesli yapman ..lesli yaptin mi daha once ?Ev ortamindayim ailemle beraber kalıyorum abla yemek hazırlama ortamım varbenim sorun hareketsiz olmam sporla uğraşayım gelmiyor ama bacak karın hareketleri yapmaya başlayacağım
3 mil yapmıştım 2 ay boyunca bacaklarım incelikti o dönem. Çok ter attırıyordünya etkiliydi şimdi yürüyüş mu yapsam diyorumCanim , sana onerim ilk basta lesli yapman ..lesli yaptin mi daha once ?
Kolay gelsin rakibimBen dip kose temizlige basliyorummm isim bitince görüşürüz
Sagol canim bitti şükür , yemeğimide yedim cay keyfi yapiyorumKolay gelsin rakibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?