Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 mil yapmıştım 2 ay boyunca bacaklarım incelikti o dönem. Çok ter attırıyordünya etkiliydi şimdi yürüyüş mu yapsam diyorum
Bence birgun lesli bir gun yürüyüş şeklinde yapabilirsin sporlarını..

Aksam menünü bekliyorum bakalim neler yedik içtik )

Sabah 10:30
2 ince dilim tam buğday ekmek
2 3 zeytin
Salça
Tereyağı
Lor peyniri
(Canım yumurta istemedi -)

Öğlen 14:30
1 Büyük kupa bitki çayı
1 avuc kadar Kuru üzüm ve fıstık

Aksam 17 gibi
1 kase lahana corbasi içtim
1 2kepce yeşil mercimek yemeği (suyu alınmis)
2 3 kaşık ıspanak yanına 3 yk yoğurt
Biraz turşu
Ekmek yok
Başka öğün yok

2 .5 litre kadar su (akşam iceceklerim de dahil)

Sizce iyi mi?kötü mü? Azaltmali miyim yoksa diyete uygun mu?Değerlendirmelerinizi bekliyorum

Canim , sabah ki terayagi olmamis... onun yerine yumurta coook iyi olurdu... ustelik yumurta yeseydin tokluk oranin daha cok uzar...aklinda bulunsun yumurta ye uzun sure tok kal slagonimiz bu

Aksam tursu ne kadar yedin tursu odem yapar aklinda bulunsun..

Ispanak yediginde yogurt tuketme canim hicbir vitamini kalmiyor aksine vucuddan demir atiyor.. bide bu menuye 2 mil lesli patlat harikaaa )

Tereyagi cok yemedim birazcik yedim yarin onun yeribe 1 haşlanmış yumurta ekliyorum o zaman.
Tursu 2 3 parça yedim tadimlik
Tamamdir yoğurt ara ogun olarak bundan sonra

Tereyagi cok yemedim birazcik yedim yarin onun yeribe 1 haşlanmış yumurta ekliyorum o zaman.
Tursu 2 3 parça yedim tadimlik
Tamamdir yoğurt ara ogun olarak bundan sonra
Ara ogun olarak canim , ceviz , kavrulmamis badem , findik , fistik , yogurt , tercih edebilirsin....
Hatta ekmek yemedigin gunler 2 yumurta bile yiyebilirsin...

Ara ogun olarak canim , ceviz , kavrulmamis badem , findik , fistik , yogurt , tercih edebilirsin....
Hatta ekmek yemedigin gunler 2 yumurta bile yiyebilirsin...
Abla haslanmis yumurtada beyaz yiyemiyorum nedense midem bulanıyor onun için de tavsiyen var mii

Abla haslanmis yumurtada beyaz yiyemiyorum nedense midem bulanıyor onun için de tavsiyen var mii
Hiimm benimde en sevdigim yumurtanin beyazi... peki tereyağda yumurta yiyebiliyormusun? Haslama yemek zorunda degilsin...

1 kaşık tereyağında omlet yapsam olur mu . Bunu yaptigim icinde ekmek 1 küçük dilime düşse
Cook guzel olur bak birazdan menuler gelir herkesden bak bakalim neler yemisler .. diyet demek herseyi kısmak degil bu sefer vucud kitliga girer herseye saldırıyor. . Zamanla menulerin oturacak canim ...kiii sen bizim en genc takim uyesisin senin metabolizman hepimizden hızlı ... bizde her zaman spor yapamıyoruz ...
Okulda oldugun saatlerde asla diyet buskuvileri falan yeme canim onun yerine hep yaninda kuruyemis bulundur.. tatlı istegi icin hurma bulundur yaninda...
Bende ogrenci oldum iyi bilirim... sabah diyette olurdum oglen arkadaslarla pizzayi gömüyor oluyordum ne gunlerdi yaaaa

Hahahha
İyiki bu gruba gelmişim yanlislarimi gormek super oldu.
Yarın menü daha da iyi olacak söz islenmemis fıstık cevizim var ara öğünde onlari yiyorum benim beslenme 2 ana ogun 1 ara şeklinde. Aralıklı oruç yapıyorum aynı zamanda. Bugün canım tatlı istediği icin siyah kuru uzum yedim 1 avuçtan biraz az

Dogru secim kuru üzüm bende tüketirim )

Bugün menü
Sabah 10.20
Menemen
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yarım salatalik
Yesillik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
1 avuc kuru uzum
8 fındık

Aksam 16.00
1 adet ıspanaklı borek
1 kase tarhana çorbası
3 hurma

2 lt su icildi.. bugun dip köşe temizlik yapildi spor yok... LAydLiNe

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
2 sucuklu yumurta, peynir, 10 adet zeytin, 4-5 adet ceviz

Akşam 17:30
2 küçük lahmacun, kış salatası, ayran
Su 2 litre içildi. Yürüyüş yapıldı (6550 adım)
Birazdan bir kupa yeşil çay içeceğim. Leslie 3 mil yapacağım

Leslie ne zamandir ve haftada kac yapıyosunuz.tikanma oluyo mu

Leslie ne zamandir ve haftada kac yapıyosunuz.tikanma oluyo mu
Cuma günü Leslie 1 mil ile başladım. Dün 2 mil yaptım. Bugün 3 mil yapacağım. Daha önce de spor yaptım ama istikrarlı olamadım. Leslie yaptım, eliptik yaptı, slim in 6 start it up yaptım. Şimdilik Leslie ile devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…