- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
evet uzunzamandir yapmıyorumUzun zamandır spor yapmıyorsan Leslie 1 mil ile başla.
Yeme canim simdiye kadar yedik ne oldu tadinida biliyoruzMısır patlatmislar ama tabiki de yemicem
Aynen oyle 1 saat sonra bacak hareketleri ve leslie 1 mil yapacagimYeme canim simdiye kadar yedik ne oldu tadinida biliyoruz))
Iste buuuuAynen oyle 1 saat sonra bacak hareketleri ve leslie 1 mil yapacagim
Canim ozellikle bugun menu olmamisKızlar merhaba kusura bakmayin dün isim vardı menü yazamadim o yuzden aslında dün ve bugünde doğru düzgün seyler yiyemedim
Dünkü menun
Kahvaltı
10.30
1 parca peynir
8 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 parca ekmek
Öğlen 4 sarma
Akşam 1 portakal
Gece küçük 1 dilim kadayıf
Bugün Kahvaltı yok
Öğlen 2 dilim kıymalı börek dilimler büyüktü
Ikındı 1 kase muhallebi 1 dilim ıslak kek
Caya gittim ondan düzensiz bi gün oldu maalesef
Ben variiimmNe kadar sessiz buralar
Leslie yi yaptın mı canımBen variiimm
Tebrik ederim canım. Çok yorulmadıysan yarın 2 mile geçebilirsinEvet 1 mil güzel geçti
Teşekkür ederimmTebrik ederim canım. Çok yorulmadıysan yarın 2 mile geçebilirsin
Evet pazar sessizligi diye düşünüyorumNe kadar sessiz buralar
Ya zaten direk abur cuburu kessen yada %90 azaltsan geç saatlerde de hiçbirley yemesen ilk hafta en az 1 kg verirsin fazlası var eksiği YokYaa çok teşekkür ederim hosbuldum benim bünye kilo almaya çok müsait verkıstım zamanında ama son zamanlarda bağımlı oldum abur cubura şuan etkileri çıkıyor tamam dır çok teşekkürler sana da kolay gelsin ablacım sende durumlar nasıl
Burayı bulmak benim içinde çok iyi oldu eksiklerimi yanlışlarımı düzeltmek motivasyon bulmak icin.İlk günü tamamladım ben de alışırım zamanla benim tek derdim hareket açısından Leslie ile başladık bakalımYa zaten direk abur cuburu kessen yada %90 azaltsan geç saatlerde de hiçbirley yemesen ilk hafta en az 1 kg verirsin fazlası var eksiği Yok
Benim iyi gidiyor alıştım epey ve çok memnunu. İyi ki buraya gelmişim yoksa bu minicik boyumla adile naşit gibi olacaktım
Farkındayım o yuzden tum hafta dikkat edicem insallahCanim ozellikle bugun menu olmamistamamen karbonhidrat olmus... dunku menun ise kadayıf olmamis....
35 dakikasını yapabildim. Çok fena karnım ağrıyordu dayanamadımTeşekkür ederimm
Cok yormadi yarın 2den devam edeceğim
2de biraz kalip 3e oyle gecebilirim
Senin nasildi 3 milin
35 dk bile çok iyi bence35 dakikasını yapabildim. Çok fena karnım ağrıyordu dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?