Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

M melis08 canim ara ara okuyon goruyorum gel artık
Geldim :)
Evet ara ara bakıyorum, yazmaya yüzüm yok. Karar verip uygulayamamak beni geri attı sürekli.

Şu an kondisyon bisikletindeyim. Yarım saat yürüdüm.
Bugün başladım tekrar, Allah utandırmasın.

2 diyetisyen girişimim oldu, motivasyon için. Be yapmam gerektiğini biliyorum, motivasyonu sağlayamadım. Neyse eskiyi sildim tekrar başladım, 4 ay için sıkı hedefler koydum. Bakalım.
LAydLiNe canım senin mesajını da gördüm. Ablam hastaydı yılbaşı gecesi bana bulaştırdı, çok hastalandım. Şu an hala hastayım toparlanmış değilim. Hiç tartılmadım bu arada ama içaçıcı değildir Bugün eve dönüp tartılacağım.

Sevgilee herkese. Artık buradayım.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :gulenyuzumsunsen
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:-
Boyunuz :160 cm
Kilonuz:78.5
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :1 sene önce bu takımlarda 17 kilo verdim 86 dan 69 a .. şimdi 9 kilo geri aldım

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
ayna da kendimi hiç sevmiyorum
Kıyafetlerim dar geldikçe ruhum da daralıyor gibi hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Neden 13. Takım?: phoenix_32 tavsiyesiyle

Hayırlı olsun haydi beraber

Benden yaşçay büyüksünüz tabi bana dusmez belki ama bence vücudunuzu her halükarda sevin kendinizi sevin . Kilo vermenin ana koşullarından biridir bu yoksa kendimizi sevmeden kilo vermek çok başarılı olmaz aynanın karsına geçtiğinizde vücudunuzu daha fit bir hale geriterek odullendireceginizi hatırlatın kendinize bu yol uzun ve sabır isteyen bir yol.

Hep kendimi severdim 86 lardayken hiç bi kilo sorunum yok zannederdim.
İdeal kiloma ömrümde bi kez yaklaştım ve o zaman kendime 86 lardayken çok eziyet ettiğimi anlamıştım onun için o günleri özlüyorum ama inşallah ulaşacağım

Burda her gün birbirimizi motive edecegiz zaten 2 3 kilo gitmeye başlayınca devamı gelir birakasin gelmez.

Kahvaltı yaptım
3 fast 3 mil Leslie yaptım 15 dk .

1 litre suyum da elimde

Ben biraz hareket özürlü oldum 6 aydır .
Bence kiloları da o yüzden aldım .
Hem yedim hem hareket etmedim
Böyle oldum

Ama şimdi 15 dklık hareket bile insanı motive ediyor
O emeği boşa gitmesin diye bile yemekten uzaklaşıyor
İnşallah yapacağım

Evet canim hareket cok onemli spor icinde kendi aramizda yarışırız ) gaza geliriz

Hadi artik bekliyoruz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…