Ben yıllardır spor yapmıyordum eskiden de çok kısa süreli pilatese gitmiştim 3 ay kadar epey etkisini görmüştüm çok güzel incelmiştimBurayı bulmak benim içinde çok iyi oldu eksiklerimi yanlışlarımı düzeltmek motivasyon bulmak icin.İlk günü tamamladım ben de alışırım zamanla benim tek derdim hareket açısından Leslie ile başladık bakalım
Neyi iki porsiyon mideye indirdinBenim menum
Sat 12
1 kiprit kutusu kadar
Peynir
6 zeytin
1 simit
Sat 3
Orta boy elma
Aksam 7
Karalahana çorbasi
Misir kirintisi
Barbunya
Vala 2 porsuyonu indirdim
Mideye
Salata mevsim
1 ince dilim
Ekme
Ustunede oh cay
Çok ter attırıyor leslieBen yıllardır spor yapmıyordum eskiden de çok kısa süreli pilatese gitmiştim 3 ay kadar epey etkisini görmüştüm çok güzel incelmiştim
Ben direk Leslie 3 mil ile başladım çok az zorlandım şimdi çok daha kolay yapıyorum hem yapıyorum hem çocuklarla konuşuyorum
Evet terlemek iyidirÇok ter attırıyor leslie
Tartı günleriniz ne zaman bu arada :))Evet terlemek iyidir
İyi akşamlar kızlar. Bütün gün eşimle temizlik yaptık baya yoruldum ya. 1 hafta rahat ederim ama çok şükür.
Cuma günü canım. Ama ben her gün tartılıyorum dayanamıyorum :)Tartı günleriniz ne zaman bu arada :))
Tabiki canım. İlk sayfada form var doldurursan seni tanımış oluruzaranıza katılabilir miyiiim
Tartidan ziyade mezurayla olculsek olmaz mı tartı 2haftada bir olsaTabiki canım. İlk sayfada form var doldurursan seni tanımış oluruz
Hosgeldin:))aranıza katılabilir miyiiim
Kızlar merhaba kusura bakmayin dün isim vardı menü yazamadim o yuzden aslında dün ve bugünde doğru düzgün seyler yiyemedim
Dünkü menun
Kahvaltı
10.30
1 parca peynir
8 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 parca ekmek
Öğlen 4 sarma
Akşam 1 portakal
Gece küçük 1 dilim kadayıf
Bugün Kahvaltı yok
Öğlen 2 dilim kıymalı börek dilimler büyüktü
Ikındı 1 kase muhallebi 1 dilim ıslak kek
Caya gittim ondan düzensiz bi gün oldu maalesef
İyi akşamlar kızlar. Bütün gün eşimle temizlik yaptık baya yoruldum ya. 1 hafta rahat ederim ama çok şükür.
İyi yapmışsın canımAkşam oturmaya gittim. Çayın yanına sarma, su böreği, profiterol ve kabak tatlısı koydular. Ben ne yaptım?
Tabi ki yemedimmm
Kaptana sormak lazım :)Tartidan ziyade mezurayla olculsek olmaz mı tartı 2haftada bir olsa
Helal olsunAkşam oturmaya gittim. Çayın yanına sarma, su böreği, profiterol ve kabak tatlısı koydular. Ben ne yaptım?
Tabi ki yemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?