Karalahana yemeginiNeyi iki porsiyon mideye indirdin
LAydLiNe kaptanım şimdi bende değişik bir durum var. Evdeki tartım her tartılmamda farklı sonuç gösteriyor. Mesela cuma günü önce fayansa koydum 94.6 falan çıktı her üstüne çıkmamda farklı sonuç gösterdi. Sonra laminanta koydum orda da farklı sonuç çıkardı haftaiçi tartıldığımda 93.8 çıkmıştı cuma günü de bikaç kez 93.8 çıkınca doğrusu budur diye bunu yazdım. Uçakta kilo sınırı var ya valizleri evde tarttım havaalanında yarım kilo falan farketti yani bu durumda tartım doğru.
Daha önce evde tartılıyordum annemlere gelince de bakıyordum arada pek fark çıkmıyordu. Tartı farkı yoktu yani
Şimdi annemlerdeyim ya sabah tartıldım 91.6 çıktımiki cuma burda tartılıp bildirim yapacam ben. Bu sefer beden bu kadar fark çıktı anlamadım.
Bu tartı farkını nasıl baz alacaz şimdi cuma günkü bildirimim 93.8 di ama bugün 91.6 çıktım.
Elbette katilabilirsin merve arkadasimiz yazmis ilk sayfadaki formu doldur taniyalim seni...aranıza katılabilir miyiiim
Sen mezurayla olculerini al degisimlerini mutlaka paylaş. . Ama her cuma kilo bildirme zorunlulugumuz var ...o yuzden her cuma bildirim yapiyoruz canim.. bu butun takimlar icin gecerli bi kuralTartidan ziyade mezurayla olculsek olmaz mı tartı 2haftada bir olsa
Sen mezurayla olculerini al degisimlerini mutlaka paylaş. . Ama her cuma kilo bildirme zorunlulugumuz var ...o yuzden her cuma bildirim yapiyoruz canim.. bu butun takimlar icin gecerli bi kuralTartidan ziyade mezurayla olculsek olmaz mı tartı 2haftada bir olsa
Canım bunu alıntıların dün de cevap yazamadım. Mecburen oradaki tartıya göre bildirim yapacaksın. İki hafta için tartı değişikliği yapmamız olmaz. Keşke yanında götürebilseydin kendi tartını ama mecburen bu şekilde bildireceksin
Bakalım bu cuma değişim olacak mıSen mezurayla olculerini al degisimlerini mutlaka paylaş. . Ama her cuma kilo bildirme zorunlulugumuz var ...o yuzden her cuma bildirim yapiyoruz canim.. bu butun takimlar icin gecerli bi kural))
İyi geceler tatlı rüyalarCanlarımmmm benimAffınıza sığınarak kaçıyorum yarın iş var ve ben bitmiş durumdayım. Kocaman öpüyorum hepinizi .
Annende valizleri tarttın mı tekrar canım. Onlarda mı 2 kilo eksik çıkıyor.LAydLiNe kaptanım şimdi bende değişik bir durum var. Evdeki tartım her tartılmamda farklı sonuç gösteriyor. Mesela cuma günü önce fayansa koydum 94.6 falan çıktı her üstüne çıkmamda farklı sonuç gösterdi. Sonra laminanta koydum orda da farklı sonuç çıkardı haftaiçi tartıldığımda 93.8 çıkmıştı cuma günü de bikaç kez 93.8 çıkınca doğrusu budur diye bunu yazdım. Uçakta kilo sınırı var ya valizleri evde tarttım havaalanında yarım kilo falan farketti yani bu durumda tartım doğru.
Daha önce evde tartılıyordum annemlere gelince de bakıyordum arada pek fark çıkmıyordu. Tartı farkı yoktu yani
Şimdi annemlerdeyim ya sabah tartıldım 91.6 çıktımiki cuma burda tartılıp bildirim yapacam ben. Bu sefer beden bu kadar fark çıktı anlamadım.
Bu tartı farkını nasıl baz alacaz şimdi cuma günkü bildirimim 93.8 di ama bugün 91.6 çıktım.
CAnımmmmmm hoşgeldinnnnn
5.5 yaşında sosyal öğretmeni mi var canım ben anlamadımBenim kizim eve misafir kabul etmezdi kimselere gidemezdik...gaz sancisi var gibi ciglik cigliga aglardi 15 aylik bitti yavas yavas düzeldi. ...
12 aylikken memlekete gittik ilk kv gittik ayyy onlarda kapida nasil bekliyorlar ki torunlarini görsünler ayyy basti cigliklari biz salona gectik herkesi disari cikardik kizim ben babasi 1 saat odada kaldik alisincaya kadar kv ve kp kapinin ucundan kafalarini sokup bize bakiyorlardiablam ona guzel bi doğum gunu hazirladi butun foto karelerde agliyor ...
Simdide inanilmaz sosyal ogretmeni diyorki özgüveni cok yüksek diyor...bi oyun oluyor sahneye ilk benim kiz atliyormus...
Ayarlari yok bunlarin
Gözün aydın :)Regli oldummmmm
Al benden de o kadarCuma günü canım. Ama ben her gün tartılıyorum dayanamıyorum :)
Ya kıyamam kızzzzTartidan ziyade mezurayla olculsek olmaz mı tartı 2haftada bir olsa
Şaka yapıyorsun nasıl dayandın yaAkşam oturmaya gittim. Çayın yanına sarma, su böreği, profiterol ve kabak tatlısı koydular. Ben ne yaptım?
Tabi ki yemedimmm
Hoşbuldumm teşekkür ederim :)Hosgeldin:))
O bendim değil miCAnımmmmmm hoşgeldinnnnn
LAydLiNe bu arkadaş listede olduğu sürece ve regl olmadığı sürece hiç %1 in altında gelmezdi... çok disiplinlidir kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?