Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe

Tartidan ziyade mezurayla olculsek olmaz mı tartı 2haftada bir olsa
Sen mezurayla olculerini al degisimlerini mutlaka paylaş. . Ama her cuma kilo bildirme zorunlulugumuz var ...o yuzden her cuma bildirim yapiyoruz canim.. bu butun takimlar icin gecerli bi kural ))

Tartidan ziyade mezurayla olculsek olmaz mı tartı 2haftada bir olsa
Sen mezurayla olculerini al degisimlerini mutlaka paylaş. . Ama her cuma kilo bildirme zorunlulugumuz var ...o yuzden her cuma bildirim yapiyoruz canim.. bu butun takimlar icin gecerli bi kural ))

Canım bunu alıntıların dün de cevap yazamadım. Mecburen oradaki tartıya göre bildirim yapacaksın. İki hafta için tartı değişikliği yapmamız olmaz. Keşke yanında götürebilseydin kendi tartını ama mecburen bu şekilde bildireceksin

Kızlar çok berbat durumdayım sabahtan bu saate kadar hep ayaktaydım. Temizlik konusunda biraz sıkıntılı bir insanım. Herkese güvenemiyordum ve bu nedenle hep kendim yapmaya çalışıyordum. Baktım olacak gibi değiş ev aldı başını gidiyor, dün akşam ani bir kararla birin buldum. Sabah 08:30 dam beridir temizlikle uğraşıyorum. Daha da bitiremedim. Ayaklarımın altı zonkluyor hala. Yeni girdim yatağa. Size bir bakayım dedim .

Yarın okurum inşallah tüm geçmişi.

Canlarımmmm benim Affınıza sığınarak kaçıyorum yarın iş var ve ben bitmiş durumdayım. Kocaman öpüyorum hepinizi .

Annende valizleri tarttın mı tekrar canım. Onlarda mı 2 kilo eksik çıkıyor.

5.5 yaşında sosyal öğretmeni mi var canım ben anlamadım

08:00 2 mandalina 10 fındık 10 kabak çekirdeği

10:00 kara turp domates salatalık
Zeytin peynir yeşil çay
Pastırmalı yumurta
Yarım dilim tahıllı ekmek (tost ekmeği)

16:30 1 porsiyon fırındasebzeli köfte
1 porsiyon kavrulmuş ıspanak
1 kase yoğurt

2,5 lt su spor yok rahatsızım özel günlerim başladı

Hoşbuldumm teşekkür ederim :)
CAnımmmmmm hoşgeldinnnnn
LAydLiNe bu arkadaş listede olduğu sürece ve regl olmadığı sürece hiç %1 in altında gelmezdi... çok disiplinlidir kendisi
O bendim değil mi
Vallahi öyleydim doğru söylüyorsun canım ama
O eski halimden eser yok şimmmdi
Hergün diyete yemin edip
Bi da hiç bulamayacak gibi yemek yiyorum

Yeniden buralara dönmek istedim inşallah eski Halimdeki kiloyu almadan verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…