Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım diyetisyenin nasıl devam et dediyse aynen devam et. Sonuçta bir sana sadece yardımcısıyız. Asıl otorite odur Senin şu tartı sorununu nasıl çözeceğiz tam olarak emin değilim.

Çok iyi canım sonucun tebrik ederim sonraki kontrolde daha iyi sonuç alırsın çok iyi gidiyorsun

Evdeki tartının fazla tartıp tartmadığını anlamamız lazım. Eşin evde mi seninle mi geldi. Bi damacana vs kilosu sabit bişey tartsa. Bir de sen hangi ilden hangi ile gittin.

Yani belki tartılarda fark yok sen kilo verdin. Öyle bi ihtimal de var sonuçta.

Son düzenleme:
Sen yaparsın canım ben sana güveniyorum. Spora başla hele gerisi gelecek peşinden

Tamam canım diyetisyenin nasıl devam et dediyse aynen devam et. Sonuçta bir sana sadece yardımcısıyız. Asıl otorite odur Senin şu tartı sorununu nasıl çözeceğiz tam olarak emin değilim.

Sakaryadaydım Trabzon a geldim. Aslında benim tartım da yanlış değil de zemin sorunu var evde yerler tam düz değil. Sonucun farklı çıkması ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Şimdi tam kilomu biliyorum gidince ona göre sabit bir yer bulmam lazım tartıya

bizimkileri gönderdim bi geçmiş yapayım sonra kalkıp evi toparlayayım

gayet güzel menü canımm

Günaydın kızlar. Bugün pek kahvaltı yapamadım. İşe de gidemedim. Midem çok fena ağrıyor. Uzun aradan sonra hamur işi yiyince böyle oldu galiba
geçmiş olsun canım , bugün yağsız hafif geçir bakalım arada muz ye muz mideyi dinlendiriyor ..

tebrikler canımmmm

ablanda mı diyetisyen eşliğinde verdi kilolarını ??

Evet canım. Minik kuzum 6 aylık oldu bile
oyyy tam ısırmalık maşallahhhh 1 yaşına kadar al bağrına bas çok tatlı oluyorlar ... yürümeye başlayınca içlerinden canavar çıkıyor Allah tüm evlatlarımızı esirgesin...
dün bacağım ağrıyordu geldi yanıma oturdu Ya Şafi diyor ayağıma masaj yapıyor ... ben o hastayken hep Ya şafi derim elimi sırtında masaj yaparım benden öğrenmiş öyle hoşuuma gitti kiiii evladın annesini sevmesi ne kadar güzel bişey

Sen yaparsın canım ben sana güveniyorum. Spora başla hele gerisi gelecek peşinden
İnşallah canım
anlaştık ozaman sen , ben veeee melegimm34 üçümüz yarışılaım hergün kim en fazla lesli yapacak ))
yarış yarın başlıyoreeeeee

Allah hayırlı uzun ömür versin hepsine :)

ablanda mı diyetisyen eşliğinde verdi kilolarını ??

Evet aynı diyetisyene gidiyoruz.

Oy maşallah kuzuya ya. İşte güzel örnek olabilmek de önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…