Maşallah sağlıkla büyüt canım
Zayıfladım bile ne gebeliği desene :)
Yok buraya gelince valizleri tekrar tartmadım.
Sabah evde tartıldım 92.1 çıktı. Sonra diyetisyene gittim. Diyetisyende de aynı sonuç. Yani annemdeki tartı doğru. Şuanda asıl kilom 92.1
Diyetisyene en son gittiğimde 94.6 kiloydum o kilo üzerinden değerlendirdi.
3 haftada tartıda 2.5 kilo verdim gibi görünüyor. Ama 3800 yağ vermişim900 gr kas yapmışım. Üç haftada bu sonuç çok iyi dedi. O yüzden listeye aynen devam et dedi meyvemi azaltmak istemedi sadece bi dilim ekmek kesip ara öğüne bir galeta ekledi isteğim üzerine.
LAydLiNe
İnşallahTeşekkürler canım inşallah
Hamilelik kilolarım kendiliğinden gitti çok şükür. Şimdi sıra asıl kiloları vermeye geldi. İnşallah hepsi gidecek
Çok iyi canım sonucun tebrik ederimYok buraya gelince valizleri tekrar tartmadım.
Sabah evde tartıldım 92.1 çıktı. Sonra diyetisyene gittim. Diyetisyende de aynı sonuç. Yani annemdeki tartı doğru. Şuanda asıl kilom 92.1
3 haftada tartıda 2.5 kilo verdim gibi görünüyor. Ama 3800 yağ vermişim900 gr kas yapmışım. Üç haftada bu sonuç çok iyi dedi. O yüzden listeye aynen devam et dedi meyvemi azaltmak istemedi sadece bi dilim ekmek kesip ara öğüne bir galeta ekledi isteğim üzerine.
LAydLiNe
Sen yaparsın canım ben sana güveniyorum. Spora başla hele gerisi gelecek peşindenHoşbuldumm teşekkür ederim :)
O bendim değil mi
Vallahi öyleydim doğru söylüyorsun canım ama
O eski halimden eser yok şimmmdi
Hergün diyete yemin edip
Bi da hiç bulamayacak gibi yemek yiyorum
Yeniden buralara dönmek istedim inşallah eski Halimdeki kiloyu almadan verebilirim
Tamam canım diyetisyenin nasıl devam et dediyse aynen devam et. Sonuçta bir sana sadece yardımcısıyız. Asıl otorite odurSenin şu tartı sorununu nasıl çözeceğiz tam olarak emin değilim.
Çok iyi canım sonucun tebrik ederimsonraki kontrolde daha iyi sonuç alırsın çok iyi gidiyorsun
Evdeki tartının fazla tartıp tartmadığını anlamamız lazım. Eşin evde mi seninle mi geldi. Bi damacana vs kilosu sabit bişey tartsa. Bir de sen hangi ilden hangi ile gittin.
Yani belki tartılarda fark yok sen kilo verdin. Öyle bi ihtimal de var sonuçta.
gayet güzel menü canımm08:00 2 mandalina 10 fındık 10 kabak çekirdeği
10:00 kara turp domates salatalık
Zeytin peynir yeşil çay
Pastırmalı yumurta
Yarım dilim tahıllı ekmek (tost ekmeği)
16:30 1 porsiyon fırındasebzeli köfte
1 porsiyon kavrulmuş ıspanak
1 kase yoğurt
2,5 lt su spor yok rahatsızım özel günlerim başladı
mayısım çook yoğunsun heralde çok az geliyorsunĞübaydin haftanin ilk gununden
geçmiş olsun canım , bugün yağsız hafif geçir bakalım arada muz ye muz mideyi dinlendiriyor ..Günaydın kızlar. Bugün pek kahvaltı yapamadım. İşe de gidemedim. Midem çok fena ağrıyor. Uzun aradan sonra hamur işi yiyince böyle oldu galiba
anlaştık ozaman sen , ben veeee
tebrikler canımmmmYok buraya gelince valizleri tekrar tartmadım.
LAydLiNe
ablanda mı diyetisyen eşliğinde verdi kilolarını ??ablamı yanımda götürmüştüm daha önce de söylemiştim ablam 4.5 aydır diyet yapıyor ve 12 kilo verdi çook zayıflamış hala devam ediyor onun sayesinde yemedim. Ama aklım kalmadı çok şükür. Bugün diyetisyene gittim ve asıl ödülü orda aldım.
oyyy tam ısırmalık maşallahhhh 1 yaşına kadar al bağrına bas çok tatlı oluyorlar ... yürümeye başlayınca içlerinden canavar çıkıyorEvet canım. Minik kuzum 6 aylık oldu bile
tamam canım Rabbim kolaylıklar versinada81 sadece şu 2 3 gün yoğunum, cuma sinavlarim bitiyor ondan sonra sporu tam anlamıyla yapabilirim
İnşallah canımSen yaparsın canım ben sana güveniyorum. Spora başla hele gerisi gelecek peşinden
anlaştık ozaman sen , ben veeeemelegimm34 üçümüz yarışılaım hergün kim en fazla lesli yapacak ))
yarış yarın başlıyoreeeeee
Allah hayırlı uzun ömür versin hepsine :)oyyy tam ısırmalık maşallahhhh 1 yaşına kadar al bağrına bas çok tatlı oluyorlar ... yürümeye başlayınca içlerinden canavar çıkıyorAllah tüm evlatlarımızı esirgesin...
dün bacağım ağrıyordu geldi yanıma oturdu Ya Şafi diyor ayağıma masaj yapıyor ... ben o hastayken hep Ya şafi derim elimi sırtında masaj yaparım benden öğrenmişöyle hoşuuma gitti kiiii evladın annesini sevmesi ne kadar güzel bişey
Aminnnnnnİnşallah canım
Allah hayırlı uzun ömür versin hepsine :)
ablanda mı diyetisyen eşliğinde verdi kilolarını ??
oyyy tam ısırmalık maşallahhhh 1 yaşına kadar al bağrına bas çok tatlı oluyorlar ... yürümeye başlayınca içlerinden canavar çıkıyorAllah tüm evlatlarımızı esirgesin...
dün bacağım ağrıyordu geldi yanıma oturdu Ya Şafi diyor ayağıma masaj yapıyor ... ben o hastayken hep Ya şafi derim elimi sırtında masaj yaparım benden öğrenmişöyle hoşuuma gitti kiiii evladın annesini sevmesi ne kadar güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?