- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
Tesekkur ederim ablacimAfiyet olsun canim okul yok mu bugun ?
Hadi bakalim Allah zihin açıklığı versin... yanina kuruyemis almayi unutmaTesekkur ederim ablacimBugün 1 buçukta sınavım var dualarınızı beklerim
Ayy inşallahEvet canim hareket cok onemli spor icinde kendi aramizda yarışırız) gaza geliriz
Benimde bu aralar leslide gaza getirecek arkadasa ihtiyacim var... ama suan reglimin 2. Gunu karnim agriyor ama yarin basliyacam acaba kim bana rakip olsaAyy inşallah
Çok heveslendim inşallah tekrar yaparım
Amin amin inşallah aynen alıcamHadi bakalim Allah zihin açıklığı versin... yanina kuruyemis almayi unutma))
BeeennnBenimde bu aralar leslide gaza getirecek arkadasa ihtiyacim var... ama suan reglimin 2. Gunu karnim agriyor ama yarin basliyacam acaba kim bana rakip olsa
Anlastikkkk yarindan itibaren gunluk kim daha fazla lesli yapacakAmin amin inşallah aynen alıcam
Beeennn
BenBenimde bu aralar leslide gaza getirecek arkadasa ihtiyacim var... ama suan reglimin 2. Gunu karnim agriyor ama yarin basliyacam acaba kim bana rakip olsa
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Bugün pek kahvaltı yapamadım. İşe de gidemedim. Midem çok fena ağrıyor. Uzun aradan sonra hamur işi yiyince böyle oldu galiba
Şaka yapıyorsun nasıl dayandın ya
Valla helal olsun sana
Ben olsam ne yapardım hiç şuanda kestiremiyorum
nerdesiniiiiiz
Tesekkur ederim ablacimBugün 1 buçukta sınavım var dualarınızı beklerim
Aa hoşbulduk canımHoşgeldin canım.
Annende valizleri tarttın mı tekrar canım. Onlarda mı 2 kilo eksik çıkıyor.
Aa hoşbulduk canım
En son karşılaştığımız da gebeydin
İnşallah sorunsuz kucağına almışsındır miniğini
Maşallah sağlıkla büyüt canımEvet canım. Minik kuzum 6 aylık oldu bile
Zayıfladım bile ne gebeliği desene :)Yok buraya gelince valizleri tekrar tartmadım.
Sabah evde tartıldım 92.1 çıktı. Sonra diyetisyene gittim. Diyetisyende de aynı sonuç. Yani annemdeki tartı doğru. Şuanda asıl kilom 92.1
Diyetisyene en son gittiğimde 94.6 kiloydum o kilo üzerinden değerlendirdi.
3 haftada tartıda 2.5 kilo verdim gibi görünüyor. Ama 3800 yağ vermişim900 gr kas yapmışım. Üç haftada bu sonuç çok iyi dedi. O yüzden listeye aynen devam et dedi meyvemi azaltmak istemedi sadece bi dilim ekmek kesip ara öğüne bir galeta ekledi isteğim üzerine.
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?