Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben sabah islerine basliyayim malum esime ogle yemegi hazırlığı var ev halkini gonderip gelirim )

Günaydın kızlar. Bugün pek kahvaltı yapamadım. İşe de gidemedim. Midem çok fena ağrıyor. Uzun aradan sonra hamur işi yiyince böyle oldu galiba

Şaka yapıyorsun nasıl dayandın ya
Valla helal olsun sana
Ben olsam ne yapardım hiç şuanda kestiremiyorum

ablamı yanımda götürmüştüm daha önce de söylemiştim ablam 4.5 aydır diyet yapıyor ve 12 kilo verdi çook zayıflamış hala devam ediyor onun sayesinde yemedim. Ama aklım kalmadı çok şükür. Bugün diyetisyene gittim ve asıl ödülü orda aldım.

Annende valizleri tarttın mı tekrar canım. Onlarda mı 2 kilo eksik çıkıyor.

Yok buraya gelince valizleri tekrar tartmadım.

Sabah evde tartıldım 92.1 çıktı. Sonra diyetisyene gittim. Diyetisyende de aynı sonuç. Yani annemdeki tartı doğru. Şuanda asıl kilom 92.1

Diyetisyene en son gittiğimde 94.6 kiloydum o kilo üzerinden değerlendirdi.
3 haftada tartıda 2.5 kilo verdim gibi görünüyor. Ama 3800 yağ vermişim 900 gr kas yapmışım. Üç haftada bu sonuç çok iyi dedi. O yüzden listeye aynen devam et dedi meyvemi azaltmak istemedi sadece bi dilim ekmek kesip ara öğüne bir galeta ekledi isteğim üzerine.
LAydLiNe

Zayıfladım bile ne gebeliği desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…