Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bizimkileri gönderdim bi geçmiş yapayım sonra kalkıp evi toparlayayım

Ben geçmişte yapamıyorum yaaaa birikti her şey. Kopuk kopuk oluyor şuan

Birazdan da dersim var oraya gideceğim. Kursumun bitmesine az kaldı. Yarın yazılı sınav yapacağım, çarşambada sözlü sınav olacak sonrasında da bitiyor inşallah kurs. O zaman daha çok vaktim kalacak her şeye.

madamhd canım senin kilo bildirim olayını sonra bir daha görüşelim olur mu? Karışıklık çıkmasın. Yanlış bir şey yapmayalım. Geçmişi okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım. Yazdıysan tekrar yazma zahmet olmasın sana

Eki Görüntüle 2222714

Saat 14.00 gibi yesil mercimek salatasi yaptim bunu yiyecegim ))

Oooooo harikaymış valla. Afiyet olsun. Ben bugün öğlen doğru düzgün bir şey yiyemedim. Yemekte pilav vardı almadım. Domates çorbası su gibiydi bir kaç kaşık alıp bıraktım. Haşlama tavuk gibi bir yemek vardı. Küçük bir baget yedim. Yanında da iki lokma patates aldım. Kabak tatlısı vardı almamıştım. Baktım ki hiçbir şey yemedim. Bir çatal da ondan aldım. Açım ama inşallah akşam ev gidince tavan yapmaz açlığım. Zira yemeğim yok yine

inşallah kaptanım sensiz olmuyoooorrrr ... bu arada sen niye hiç menü vermiyorsun

inşallah kaptanım sensiz olmuyoooorrrr ... bu arada sen niye hiç menü vermiyorsun

Menülerim saçma sapan da o yüzden vermiyorum. Bugün düzelttim akşama cozutmazsam

Bu arada regl oldum fenalardayım. İnşallah cumaya toparlarım.

Korkumdan tartıya çıkmıyorum

Menülerim saçma sapan da o yüzden vermiyorum. Bugün düzelttim akşama cozutmazsam

Bu arada regl oldum fenalardayım. İnşallah cumaya toparlarım.

Korkumdan tartıya çıkmıyorum
bende sürekli çıkıyorum bi artı diyor bir eksi diyor şaşırdı tartııı

Aslında hata yapıyoruz bu sürekli tartı konusunda. Ben eskiden sadece cuma günleri tartılırdım. Şimdi de öyle yapacağım. Şu dakikadan itibaren kendime yasaklıyorum tartıyı. Cuma sabahına kadar çıkmayacağım üstüne. Ve cuma günü güzel bir sonuç göreceğim inşallah

bende tartılmasam kaçamak yapıyorum o yüzden tartılıyorum canım ) hadi inşallah bu hafta takımca güzel sonuçlar alırız

bende tartılmasam kaçamak yapıyorum o yüzden tartılıyorum canım ) hadi inşallah bu hafta takımca güzel sonuçlar alırız

Ben tartıda eksilince şımarıp kaçamak yapıyorum. Nasılsa veriyorum diye. Tartılmayınca korkumdan yiyemiyorum

Ben tartıda eksilince şımarıp kaçamak yapıyorum. Nasılsa veriyorum diye. Tartılmayınca korkumdan yiyemiyorum
bende bu kadar vermişim yazık değil mi yemiyeyim diyorum... yada artı görünce ada daha nerene yiyecen diyorum bak şurda cumaya ne kaldı diyorum hahahaha

Ben de cumaya göre - 800 gr vermişim inşallah cuma günü en az 1.5 veririm 2 kg versem süper olur sanırım soğan suyu zayıflatıyor yada ödem atıyor spor yapmalıyım yaaa öf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…