bizimkileri gönderdim bi geçmiş yapayım sonra kalkıp evi toparlayayım
Evet aynı diyetisyene gidiyoruz.
Oy maşallah kuzuya ya. İşte güzel örnek olabilmek de önemli.
sağol canımÇok güzel görünüyor afiyet olsun
inşallah kaptanım sensiz olmuyoooorrrr ... bu arada sen niye hiç menü vermiyorsunBen geçmişte yapamıyorum yaaaa birikti her şey. Kopuk kopuk oluyor şuan
Birazdan da dersim var oraya gideceğim. Kursumun bitmesine az kaldı. Yarın yazılı sınav yapacağım, çarşambada sözlü sınav olacak sonrasında da bitiyor inşallah kurs. O zaman daha çok vaktim kalacak her şeye.
inşallah kaptanım sensiz olmuyoooorrrr ... bu arada sen niye hiç menü vermiyorsun
bende sürekli çıkıyorum bi artı diyor bir eksi diyor şaşırdı tartıııMenülerim saçma sapan da o yüzden vermiyorum. Bugün düzelttim akşama cozutmazsam
Bu arada regl oldum fenalardayım. İnşallah cumaya toparlarım.
Korkumdan tartıya çıkmıyorum
HaaaHahahavirgül koymamisim şimdi cok sosyal demek istedim..
Aslında hata yapıyoruz bu sürekli tartı konusunda. Ben eskiden sadece cuma günleri tartılırdım. Şimdi de öyle yapacağım. Şu dakikadan itibaren kendime yasaklıyorum tartıyı. Cuma sabahına kadar çıkmayacağım üstüne. Ve cuma günü güzel bir sonuç göreceğim inşallahbende sürekli çıkıyorum bi artı diyor bir eksi diyor şaşırdı tartııı
bende tartılmasam kaçamak yapıyorum o yüzden tartılıyorum canımAslında hata yapıyoruz bu sürekli tartı konusunda. Ben eskiden sadece cuma günleri tartılırdım. Şimdi de öyle yapacağım. Şu dakikadan itibaren kendime yasaklıyorum tartıyı. Cuma sabahına kadar çıkmayacağım üstüne. Ve cuma günü güzel bir sonuç göreceğim inşallah
bende tartılmasam kaçamak yapıyorum o yüzden tartılıyorum canım) hadi inşallah bu hafta takımca güzel sonuçlar alırız
kurutulmuşunu hiç denemedim ama çok severim ananasıKızlar ananas kurusu hakkında bir fikriniz var mı? Yiyebilir miyim sizce? Az az
bende bu kadar vermişim yazık değil mi yemiyeyim diyorum... yada artı görünce ada daha nerene yiyecen diyorum bak şurda cumaya ne kaldı diyorum hahahahaBen tartıda eksilince şımarıp kaçamak yapıyorum. Nasılsa veriyorum diye. Tartılmayınca korkumdan yiyemiyorum
Ara öğünlerde yiyebilirsin bence kayısıdan daha faydalı.Kızlar ananas kurusu hakkında bir fikriniz var mı? Yiyebilir miyim sizce? Az az
Aynen bende tamam anka sen çözdün bu işi bu gün ye yarın devam edersin diyorumBen tartıda eksilince şımarıp kaçamak yapıyorum. Nasılsa veriyorum diye. Tartılmayınca korkumdan yiyemiyorum
Ben de cumaya göre - 800 gr vermişim inşallah cuma günü en az 1.5 veririm 2 kg versem süper olur sanırım soğan suyu zayıflatıyor yada ödem atıyor spor yapmalıyım yaaa öfbende sürekli çıkıyorum bi artı diyor bir eksi diyor şaşırdı tartııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?