Tekrar aramiza hosgeldin canim kilo vermek icin sıkı tutmak icin cook iyi bir nedenin var düğünün ve gelinlikMesleginiz: Şehir Plancısı
Yaşınız : 30 (14 ocakta 31 :))
Medeni Durumunuz : Nişnlıyım
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1,58
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : Kendi bildim bileli hep balık etliyim. Arada 55-56 kilolara kadar düştüm ama kalıcı olmadı maalesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : 3,5 ay sonra düğünüm var. bu birinci sebep. Çok abur cubur yiyorum ve bu alışkanlığımı bırakmak istiyorum. Yazın salına salına şortla dolaşmak istiyorum. :))
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Özellikle seçmedim burası denk geldi, iyi de geldi:)
50 leri görürsün o zaman canımKızlar bizde de temizlik var bi yandan yemekle uğraşıyorum falan pek müsait değilim yani
Cuma günü en çok ben kilo vereceğim regl oldum ama iddialıyım haydi bakalım halidir meydan
Geçen haftanın birincisi Benim
Aslında dönem dönem hep diyetisyene gittim elimde bir sürü liste var bana özel hazırlanan. İçlerinden en işime geleni seçtim. Haftada 1-1,5 kg arası hedefim var. Haftanın 3 günü sporum (fitnes) var. Yarın başlayacağim inşallah:)Tekrar aramiza hosgeldin canim kilo vermek icin sıkı tutmak icin cook iyi bir nedenin var düğünün ve gelinlik)) bu seni daha cok motive edecektir...
Hergun takimda paylasimlarda bulunuyoruz her aksam gunluk menumuzu ve yaptigimiz sporları paylasiyoruz. . Birbirimizin menusu hakkinda yorumlar yapiyoruz boylece nerde yanlis yapiyoruz goruyoruz...menulere baktikca fikir ediniyoruz...kendi aramizda yarislarda yapiyoruz...
Ama en onemlisi takimdan uzak kalmamak yoksa aksam menuyu yazip cikmak bizi motive etmeyecektir....
Kaptanimiz gelince oda yardimci olacaktir...
Simdiye kadar uyguladigin bi diyet sekli var mi ?
Ben geldlim herkese selamlar. Kaptanımızada81 ben bu cuma tartilicam, daha sonra da haftaya cuma değil ondan sonraki cuma tartilşam olur mu. Ben 2 hafta arayla tartışıyorum genelde çok sık tartilinca moral kalmıyor
Kızlar bizde de temizlik var bi yandan yemekle uğraşıyorum falan pek müsait değilim yani
Cuma günü en çok ben kilo vereceğim regl oldum ama iddialıyım haydi bakalım halidir meydan
Geçen haftanın birincisi Benim
Aslında dönem dönem hep diyetisyene gittim elimde bir sürü liste var bana özel hazırlanan. İçlerinden en işime geleni seçtim. Haftada 1-1,5 kg arası hedefim var. Haftanın 3 günü sporum (fitnes) var. Yarın başlayacağim inşallah:)
Teşekkür ederim. Sizlerle daha kolay olacağına eminim. Bana çok tatlı krizi geliyor. Öncelikli hedefim bu durumu aşabilmek.Diyete sıkı sarılıp eksileri görünce her gün tartılmak isticeksin
2 kilo vereceksen ancak birinci olabilirsin yoksa ben koltuğa oturdum bile
Hoşgeldin canım. Keyifli kilo vermeler
Bu aksam menu vermeye basliyormusun canim yoksa yarin mi ?Aslında dönem dönem hep diyetisyene gittim elimde bir sürü liste var bana özel hazırlanan. İçlerinden en işime geleni seçtim. Haftada 1-1,5 kg arası hedefim var. Haftanın 3 günü sporum (fitnes) var. Yarın başlayacağim inşallah:)
Hurma bulundur canim gercekten iyi geliyor cunku o krizler banada geliyor.Teşekkür ederim. Sizlerle daha kolay olacağına eminim. Bana çok tatlı krizi geliyor. Öncelikli hedefim bu durumu aşabilmek.
En son 61,9 idi 65 küsür ile başladım 1 ay olacak Cuma günüKolaY gelsin ablama
Senin güncel kilon neydi en son abla
Yarından itibaren paylaşmaya başlayacağım inşallah. Menü paylaşımlarını gün sonunda mı yoksa öğünlerden sonra teker teker mi paylaşıyorsunuz ?Bu aksam menu vermeye basliyormusun canim yoksa yarin mi ?
Ama halı temizleyicilerle konuşursun şu güne yetişe mi diye falanBende biraz temizlik yapacam ablamlar gelecek perdeleri falan yikandida soyle bi halilari versem yıkamaya fena olmaz ama kurumaz ki
Oooooo 5li rakamlara az kalmiss desene ay darisi basimaEn son 61,9 idi 65 küsür ile başladım 1 ay olacak Cuma günü
Yok sanmıyorum o kadar da iddalı değilim 1 kilo yeter bana :)50 leri görürsün o zaman canım
Bence bu hafta 5 li rakamları görmüştürOooooo 5li rakamlara az kalmiss desene ay darisi basima
Sen beni çok geçtin sana yetişemiyorum :)Yok sanmıyorum o kadar da iddalı değilim 1 kilo yeter bana :)
Mutlaka deneyeceğim. Ben açlığa dayanamayanlardanım. Direkt şekerim düşüyor ve gözüm dönüyor. O yüzden minimum günde 6 öğün beslenmem gerekiyor. Diyet listem de ona göre hazırlanmıştı zaten ama uygulama aşamasında bayağı zorluk çekiyordum. Sizlerle birlikte daha motive olacağıma eminim. Daraldığımda veya canım tatlı çektiğinde yazarım rahatlarım belki :))Hurma bulundur canim gercekten iyi geliyor cunku o krizler banada geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?