Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mesleginiz: Şehir Plancısı
Yaşınız : 30 (14 ocakta 31 :))
Medeni Durumunuz : Nişnlıyım
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1,58
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : Kendi bildim bileli hep balık etliyim. Arada 55-56 kilolara kadar düştüm ama kalıcı olmadı maalesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : 3,5 ay sonra düğünüm var. bu birinci sebep. Çok abur cubur yiyorum ve bu alışkanlığımı bırakmak istiyorum. Yazın salına salına şortla dolaşmak istiyorum. :))
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Özellikle seçmedim burası denk geldi, iyi de geldi:)

Tekrar aramiza hosgeldin canim kilo vermek icin sıkı tutmak icin cook iyi bir nedenin var düğünün ve gelinlik )) bu seni daha cok motive edecektir...
Hergun takimda paylasimlarda bulunuyoruz her aksam gunluk menumuzu ve yaptigimiz sporları paylasiyoruz. . Birbirimizin menusu hakkinda yorumlar yapiyoruz boylece nerde yanlis yapiyoruz goruyoruz...menulere baktikca fikir ediniyoruz...kendi aramizda yarislarda yapiyoruz...
Ama en onemlisi takimdan uzak kalmamak yoksa aksam menuyu yazip cikmak bizi motive etmeyecektir....
Kaptanimiz gelince oda yardimci olacaktir...
Simdiye kadar uyguladigin bi diyet sekli var mi ?

Aslında dönem dönem hep diyetisyene gittim elimde bir sürü liste var bana özel hazırlanan. İçlerinden en işime geleni seçtim. Haftada 1-1,5 kg arası hedefim var. Haftanın 3 günü sporum (fitnes) var. Yarın başlayacağim inşallah:)

Diyete sıkı sarılıp eksileri görünce her gün tartılmak isticeksin

2 kilo vereceksen ancak birinci olabilirsin yoksa ben koltuğa oturdum bile

Hoşgeldin canım. Keyifli kilo vermeler

Diyete sıkı sarılıp eksileri görünce her gün tartılmak isticeksin

2 kilo vereceksen ancak birinci olabilirsin yoksa ben koltuğa oturdum bile

Hoşgeldin canım. Keyifli kilo vermeler
Teşekkür ederim. Sizlerle daha kolay olacağına eminim. Bana çok tatlı krizi geliyor. Öncelikli hedefim bu durumu aşabilmek.

Bu aksam menu vermeye basliyormusun canim yoksa yarin mi ?

Teşekkür ederim. Sizlerle daha kolay olacağına eminim. Bana çok tatlı krizi geliyor. Öncelikli hedefim bu durumu aşabilmek.
Hurma bulundur canim gercekten iyi geliyor cunku o krizler banada geliyor.

Hurma bulundur canim gercekten iyi geliyor cunku o krizler banada geliyor.
Mutlaka deneyeceğim. Ben açlığa dayanamayanlardanım. Direkt şekerim düşüyor ve gözüm dönüyor. O yüzden minimum günde 6 öğün beslenmem gerekiyor. Diyet listem de ona göre hazırlanmıştı zaten ama uygulama aşamasında bayağı zorluk çekiyordum. Sizlerle birlikte daha motive olacağıma eminim. Daraldığımda veya canım tatlı çektiğinde yazarım rahatlarım belki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…