Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zambak86 kuzum nasıl gidiyor hazırlıklar?
Canım çocuklardan zaman buldukça toplanmaya çalışıyorum ama zaman az kaldı daha yoğun çalışmam lazım eşim lojman çıkarsa bu hafta sonu da taşınabiliriz diyor o yüzden cumaya kadar işlerimi bitirmem lazım

Tamam sen bi boşa çık da sonra konuşuruz tekrar.

Ben geldlim herkese selamlar. Kaptanımız ada81 ben bu cuma tartilicam, daha sonra da haftaya cuma değil ondan sonraki cuma tartilşam olur mu. Ben 2 hafta arayla tartışıyorum genelde çok sık tartilinca moral kalmıyor

Kuzum oncelikle hosgeldin sinavin nasil gecti ? Listeye girmen icin duzenli kilo bildirimi yapman gerekiyor ki haftada bir gun tartilmak zaten saglikli...
Sen merak etmeeee seninle lesli yapmaya baslayinca tartinin ustune hemen cikip eksileri gorunce ciglik atacan ))
Sen bu cuma tartil bize kilo bildirimi yap diger cumaya bakariz )

Hosbuldum ablacim Sınavım güzel geçti
Tamamdır ayyy Leslie yapasım geldi
Yarın başlıyoruz dimi
Cuma günü bakalım takımda kim ne kadar eksilmiş

Kızlar bizde de temizlik var bi yandan yemekle uğraşıyorum falan pek müsait değilim yani

Cuma günü en çok ben kilo vereceğim regl oldum ama iddialıyım haydi bakalım halidir meydan
Geçen haftanın birincisi Benim

KolaY gelsin ablama
Senin güncel kilon neydi en son abla

Bende biraz temizlik yapacam ablamlar gelecek perdeleri falan yikandida soyle bi halilari versem yıkamaya fena olmaz ama kurumaz ki

Herkese merhaba izin verirseniz ben de araniza katilmak istiyorum
Hosgeldin canim aramiza keyifle kilo vermeler diliyoruz.. 1. Sayfamizda kurallarimiz ve formumuz var o formu doldurursaniz herkes sizi daha iyi tanir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…