Canım çocuklardan zaman buldukça toplanmaya çalışıyorum ama zaman az kaldı daha yoğun çalışmam lazım eşim lojman çıkarsa bu hafta sonu da taşınabiliriz diyor o yüzden cumaya kadar işlerimi bitirmem lazımzambak86 kuzum nasıl gidiyor hazırlıklar?
Bende eksildiğimi görünce daha bir motive oluyorum ama eğer artıdaysam motivem düşüyorBen tartıda eksilince şımarıp kaçamak yapıyorum. Nasılsa veriyorum diye. Tartılmayınca korkumdan yiyemiyorum
madamhd canım senin kilo bildirim olayını sonra bir daha görüşelim olur mu? Karışıklık çıkmasın. Yanlış bir şey yapmayalım. Geçmişi okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım. Yazdıysan tekrar yazma zahmet olmasın sana
Bu hafta takımımızın sonuçları iyi olacak galiba :)Ben de cumaya göre - 800 gr vermişim inşallah cuma günü en az 1.5 veririm 2 kg versem süper olur sanırım soğan suyu zayıflatıyor yada ödem atıyor spor yapmalıyım yaaa öf
Evet cnm haftanin ilk gunumayısım çook yoğunsun heralde çok az geliyorsun
Kolay gelsin canim , bende battaniyeme sarilmis kitap okuyorum ...Evet cnm haftanin ilk gunu
Kuzum oncelikle hosgeldin sinavin nasil gecti ? Listeye girmen icin duzenli kilo bildirimi yapman gerekiyor ki haftada bir gun tartilmak zaten saglikli...Ben geldlim herkese selamlar. Kaptanımızada81 ben bu cuma tartilicam, daha sonra da haftaya cuma değil ondan sonraki cuma tartilşam olur mu. Ben 2 hafta arayla tartışıyorum genelde çok sık tartilinca moral kalmıyor
Hosbuldum ablacim Sınavım güzel geçtiKuzum oncelikle hosgeldin sinavin nasil gecti ? Listeye girmen icin duzenli kilo bildirimi yapman gerekiyor ki haftada bir gun tartilmak zaten saglikli...
Sen merak etmeeee seninle lesli yapmaya baslayinca tartinin ustune hemen cikip eksileri gorunce ciglik atacan))
Sen bu cuma tartil bize kilo bildirimi yap diger cumaya bakariz)
Oh oh gel keyfimKolay gelsin canim , bende battaniyeme sarilmis kitap okuyorum ...
Aynen oyle valla uzun zamandir boyle keyif yapmamistimOh oh gel keyfim
Sevindim canim kaçıncı sinif ??Hosbuldum ablacim Sınavım güzel geçti
Tamamdır ayyy Leslie yapasım geldi
Yarın başlıyoruz dimi
Cuma günü bakalım takımda kim ne kadar eksilmiş
3.sınıf abla :))Sevindim canim kaçıncı sinif ??
Evet yarin basliyor yarış)
İnşallahBu hafta takımımızın sonuçları iyi olacak galiba :)
Kızlar bizde de temizlik var bi yandan yemekle uğraşıyorum falan pek müsait değilim yani
Cuma günü en çok ben kilo vereceğim regl oldum ama iddialıyım haydi bakalım halidir meydan
Geçen haftanın birincisi Benim
Bende biraz temizlik yapacam ablamlar gelecek perdeleri falan yikandida soyle bi halilari versem yıkamaya fena olmaz ama kurumaz kiKızlar bizde de temizlik var bi yandan yemekle uğraşıyorum falan pek müsait değilim yani
Cuma günü en çok ben kilo vereceğim regl oldum ama iddialıyım haydi bakalım halidir meydan
Geçen haftanın birincisi Benim
Hosgeldin canim aramiza keyifle kilo vermeler diliyoruz.. 1. Sayfamizda kurallarimiz ve formumuz var o formu doldurursaniz herkes sizi daha iyi tanir...Herkese merhaba izin verirseniz ben de araniza katilmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?