Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarından itibaren paylaşmaya başlayacağım inşallah. Menü paylaşımlarını gün sonunda mı yoksa öğünlerden sonra teker teker mi paylaşıyorsunuz ?
Gun sonunda aksam toplu bi sekilde menu veriyoruz... birazdan menu vermeler baslar canim takip et istersen..

Bu arada ben regl oldum ya. Millet doğum yapar 6 ay 1 sene regl olmaz ben 40. gün regl olurum tatlı krizim var tabii doğal olarak
Bende 2.5 ay sonra regli olmustum ne sevinmistim zayiflayacam diyeee ama yinede zayiflayamadim

Abla bende senjn gibydim. Porsiyon kontrolü yaptığın surece sorun yok
2 kare parca bitter, 2 3 kuru kayisi ,1 avuc kuru uzum donusumlu her gun birini dene.

Bugun menu
Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 salatalik
1 adet kizarmis form ekmek

Ogle 14.00
1 kase yesil mercimek salatasi

Aksam 16.45
3 yk bulgur pilavi
Yarim tabak suyu az karnabahar
1 kase yogurt
3 hurma
4 findik

2 lt su icildi.. LAydLiNe
Spor yok .. niye bilmiyorum hala açım ;((

Sabah 9.15
Tereyağında yapılmış omlet 1 yumurtadan
Lor peyniri
3 adet zeytin
1 avuc fıstık ceviz

14:40
1 kutu laktozsuz süt (200 ml)

16:00
1 kase lahana corbasi
2 3 kasik Pancar turşusu (tuzsuz yağsız kendi suyuyl)
1 kepce suyu alinmis Mercimek yemeği
Yoğurtlu havuç salatası

İp atladim

2 litre su içildi

Bugünkü menüm
Sabah 09:30
1 buçuk haşlanmış yumurta, çok az peynir, 5 adet zeytin, 2-3 adet ceviz

Arada 1 muz yedim Ada’nın tavsiyesiyle

Akşam 18:45
2 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt, bir küçük salatalık
Su 2 litre içildi. Birazdan bir kupa yeşil çay içeceğim. Midemin ağrısından dolayı Leslie yapamayacağım

Gayet güzel menü canım

Gayet guzel menun canim afiyet olsun sporda var sahaneee

Canim menun gayet guzel , gecmis olsun agrimi var yanma mi var miden de ? Yesil cay gastriti olanlara pek yaramiyor bilgin olsun...

Bu arada ben regl oldum ya. Millet doğum yapar 6 ay 1 sene regl olmaz ben 40. gün regl olurum tatlı krizim var tabii doğal olarak

Bende hemen düzene girdim. Ama olmayınca acaba bişe var mı hamile kalırmıyım diye daha çok korkuyo insan o yüzden benim için böylesi daha iyi. Gerçi sen kurtuldun o korkudan.

Afiyet olsun. Benim menüme göre baya az sizinkiler o yüzden günü geçirmenize de şaşıyorum ben

Gayet güzel menün canım. İyi başladın böyle devam et.

Afiyet olsun canım. Güzel menü ama miden ağırıyorsa yeşil çay içme bence

Devam abla pes etmek yok hedef ileri:)))
Kuruyemisciden ceviz fistik ve tatli krizi icin hurma almayi düşünüyorum bu hafta

Sanirim glutene karsi bende birsey varekmek yedigim gunler karnim acayip sis olurdu, bugun karnim yari yariya inmis durumda

Sanirim glutene karsi bende birsey varekmek yedigim gunler karnim acayip sis olurdu, bugun karnim yari yariya inmis durumda
Glutene karsi bisey varsa sık sık wcye cikarsin canim var mi boyle bi durum. Bagirsak ani bosalir..

Sebzenin yaninda pro yemeyince bende ac oluyorum maalesef ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…