Teşekkür ederim:)))
Gun sonunda aksam toplu bi sekilde menu veriyoruz... birazdan menu vermeler baslar canim takip et istersen..Yarından itibaren paylaşmaya başlayacağım inşallah. Menü paylaşımlarını gün sonunda mı yoksa öğünlerden sonra teker teker mi paylaşıyorsunuz ?
Yaa onlarda he abla tamam abla emrin olur abla diyorlar halilari alip hooop gidiyorlar sonrada abla ne yapalim halilar islak diyorlarAma halı temizleyicilerle konuşursun şu güne yetişe mi diye falan
Ben yarin basliyorum bugun pas gecin beniKızlar kim kaç mil leslie yaptı yazın bakalım. Ben 1 mil yaptım
Bende 2.5 ay sonra regli olmustum ne sevinmistim zayiflayacam diyeee ama yinede zayiflayamadimBu arada ben regl oldum ya. Millet doğum yapar 6 ay 1 sene regl olmaz ben 40. gün regl olurumtatlı krizim var tabii doğal olarak
Abla bende senjn gibydim. Porsiyon kontrolü yaptığın surece sorun yokMutlaka deneyeceğim. Ben açlığa dayanamayanlardanım. Direkt şekerim düşüyor ve gözüm dönüyor. O yüzden minimum günde 6 öğün beslenmem gerekiyor. Diyet listem de ona göre hazırlanmıştı zaten ama uygulama aşamasında bayağı zorluk çekiyordum. Sizlerle birlikte daha motive olacağıma eminim. Daraldığımda veya canım tatlı çektiğinde yazarım rahatlarım belki :))
Yarin güzel ter atıcazBen yarin basliyorum bugun pas gecin beni)
Gayet güzel menü canımSabah 9.15
Tereyağında yapılmış omlet 1 yumurtadan
Lor peyniri
3 adet zeytin
1 avuc fıstık ceviz
14:40
1 kutu laktozsuz süt (200 ml)
16:00
1 kase lahana corbasi
2 3 kasik Pancar turşusu (tuzsuz yağsız kendi suyuyl)
1 kepce suyu alinmis Mercimek yemeği
Yoğurtlu havuç salatası
İp atladim
2 litre su içildi
Tesekkur ederim canim. Ne oldu karnın neden agriyor? Aksam yemegi yetiyor mu sana kac kilosun?Gayet güzel menü canım
Gayet guzel menun canim afiyet olsun sporda var sahaneeeSabah 9.15
Lor peyniri
3 adet zeytin
1 avuc fıstık ceviz
1 kase lahana corbasi
Yoğurtlu havuç salatası
İp atladim
2 litre su içildi
Canim menun gayet guzel , gecmis olsun agrimi var yanma mi var miden de ? Yesil cay gastriti olanlara pek yaramiyor bilgin olsun...Bugünkü menüm
Sabah 09:30
1 buçuk haşlanmış yumurta, çok az peynir, 5 adet zeytin, 2-3 adet ceviz
Arada 1 muz yedim Ada’nın tavsiyesiyle
Akşam 18:45
2 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt, bir küçük salatalık
Su 2 litre içildi. Birazdan bir kupa yeşil çay içeceğim. Midemin ağrısından dolayı Leslie yapamayacağım
Ekmek yemedim ve daha uzun sure tok kaldim bugun tesekkur ederim abla:)))Gayet guzel menun canim afiyet olsun sporda var sahaneee
Bu arada ben regl oldum ya. Millet doğum yapar 6 ay 1 sene regl olmaz ben 40. gün regl olurumtatlı krizim var tabii doğal olarak
Bugun menu
Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 salatalik
1 adet kizarmis form ekmek
Ogle 14.00
1 kase yesil mercimek salatasi
Aksam 16.45
3 yk bulgur pilavi
Yarim tabak suyu az karnabahar
1 kase yogurt
3 hurma
4 findik
2 lt su icildi..LAydLiNe
Spor yok .. niye bilmiyorum hala açım ;((
Sabah 9.15
Lor peyniri
3 adet zeytin
1 avuc fıstık ceviz
1 kase lahana corbasi
Yoğurtlu havuç salatası
İp atladim
2 litre su içildi
Bugünkü menüm
Sabah 09:30
1 buçuk haşlanmış yumurta, çok az peynir, 5 adet zeytin, 2-3 adet ceviz
Arada 1 muz yedim Ada’nın tavsiyesiyle
Akşam 18:45
2 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt, bir küçük salatalık
Su 2 litre içildi. Birazdan bir kupa yeşil çay içeceğim. Midemin ağrısından dolayı Leslie yapamayacağım
Bende hemen düzene girdim. Ama olmayınca acaba bişe var mı hamile kalırmıyım diye daha çok korkuyo insan o yüzden benim için böylesi daha iyi. Gerçi sen kurtuldun o korkudan.
Afiyet olsun. Benim menüme göre baya az sizinkiler o yüzden günü geçirmenize de şaşıyorum ben
Gayet güzel menün canım. İyi başladın böyle devam et.
Afiyet olsun canım. Güzel menü ama miden ağırıyorsa yeşil çay içme bence
Glutene karsi bisey varsa sık sık wcye cikarsin canim var mi boyle bi durum. Bagirsak ani bosalir..Sanirim glutene karsi bende birsey varekmek yedigim gunler karnim acayip sis olurdu, bugun karnim yari yariya inmis durumda
Sebzenin yaninda pro yemeyince bende ac oluyorum maalesef ;((Bende hemen düzene girdim. Ama olmayınca acaba bişe var mı hamile kalırmıyım diye daha çok korkuyo insan o yüzden benim için böylesi daha iyi. Gerçi sen kurtuldun o korkudan.
Afiyet olsun. Benim menüme göre baya az sizinkiler o yüzden günü geçirmenize de şaşıyorum ben
Gayet güzel menün canım. İyi başladın böyle devam et.
Afiyet olsun canım. Güzel menü ama miden ağırıyorsa yeşil çay içme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?